2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@patrice9 artıvizyonunda övüldüğünü duydum hocam
-
@2020son_ boş bırakın
-
@2020son_ ingilizce seçebilirsin benimde yoktu
-
@Kymkm109 yani hocam temel olunca insan tek okumada herşeyi hatırlıyor inşallah hallederiz
-
Arkadaşlar iyi çalışmalar herkese. Geçen sene aldığımız eş değerlik belgesi geçerli olur mu? Tekrar almamız gerekir mi? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim..
-
@İlkkuralsaygi geçen sene aldıysanız sıkıntı yok benim de aynı şekilde. Bizzat içişlerini arayıp sordum
-
@delikupeli, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@İlkkuralsaygi geçen sene aldıysanız sıkıntı yok benim de aynı şekilde. Bizzat içişlerini arayıp sordum
Teşekkür ederim bilgi için iyi çalışmalar
-
@Kymkm109 kesinlikle katılıyorum hocam
-
@İlkkuralsaygi size de iyi çalışmalar kolaylıklar dilerim
-
@cihankadigil ertelenmiş i seçeceksin kardeşim eğer 10 yıldan fazla memursan ilişkisi yok u
-
@naim3434 Allahını seversen bi git
-
Herkese merhaba ,arkadaslar kpss basvurusunda sistemin kendisinin eklediği HES kodu mevcut.Kaymakamlik sınavı başvurusu için güncellemek gerekli midir ? Yeni HES kodu aldınız mı ? Konuyla ilgili bilginiz var mı ?
-
Merhaba online deneme var mı bildiğiniz?
-
Hes kodumu sisteme kaydettim. Form şeklinde olan Başvuru bilgileri görüntüle sekmesindeki belgede hes kodu gözükmüyor di mi?
-
Son sınav pdfsi olan özelden yollayabilir mi rica etsem
-
-
@Aslan-Reyiz Siz de olmasanız bu başlık hiç çekilmez hocam
-
@srsmn hocam nereden kaydettiniz? Benim kpss icin sistem kendisi otomatik oluşturmuş, suresi de 119 gün kalmış. O yüzden ben bir şey yapmadım ekstra, yapmamız gerekir mi
-
@2020son_ aday işlemlerinde aşağıda hes bilgilerimi kaydet seçeneğinden. Otomatik hes kodu olayını bilemiyorum, hes kodunun tarihi de önemli son kullanma günü sınav gününe veya sonrasına denk gelmeli. Başvuru kılavuzunu okuyabilirsiniz.
-
@srsmn benimki 31.12.2020de bitiyor hocam. Allah razi olsun, bu sefer devlet beni angarya islerle uğraştırmadi anlasilan:)