2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Maliye bölümü mezunuyum başvuruda maliye ve finans var onu mu seçmem gerekiyor sadece maliye kategorisi yok
-
@zenginmemur hocam sınava az kaldı zaten yeni kitap alınıp bastan cozulecek bilmiyorum ben olsaydım belli soru kalıplarını çözerdim birbirini tekrar eden çok soru var cunku karar sizin
-
@naim3434 Hocam oturup ders çalışmanızda fayda var burda başvuruları başlamış bir sınav için ortalığı germenin anlamı yok. Virüsün biteceğini kim biliyor belki yıllar sürecek kaymakam alımı olmayacak mı? Lise üniversite sınavı yapılmış hafta sonu kpss olacak . Kaymakalık iptal olacak öyle mi ? Bakın ilerleyen zamanlarda durumlar değişir Allah korusun işler kötüye gider başka ama suan bakanlığın gündeminde böyle bir şey yok herkes rahat olsun ( sınavı isteyen herkes rahat olsun iptali için uğraşanlar değil)
-
@399mia hocam maliyedemi 11 i seçecek acaba?
-
@heisenbergww evet hocam
-
@heisenbergww hocam önemli olan hangisinin aciklaması daha iyi zeynel dinler cok uzun anlatmış.Ýuksel bilgili nasıl?
-
@zenginmemur Tufan samet tavsiye ediyorum pişman olmazsınız . Ben iktisatı kendisinden öğrendim
-
@zenginmemur hocam zeynel dinler daha detaycı ve açıklamacı tabiki hocam
-
@zenginmemur benim bahsetmek istedigim iktisat icin yeterli bi zaman yok onumuzde sıfırdan calısılınacaksa
-
@399mia hocam diplomam yok maliye icin kesin denklik lazımsa okula gitmem gerek fakat kesin bir bilgi bulamadım.Gecen sene maliyecilerin almasına gerek yok gibi bilgiler vardı sizin fikriniz varmı?
-
@heisenbergww maliye diplomasi olanlar ne seçicek??
-
@Arrow 11
-
@mami1616 Çalışmamış olanların saçma sapan temennilerinden başka bir şey değil. Ayrıca resmilik kazandırmak maksadıyla uydurdukları kılıflar da cabası.
-
@ryu753 teşekkürler
-
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunlarının denklik alması gerekiyor mu? Listelenen bölümler arasında Siyaset Bilimi ayrı Kamu Yönetimi ayrı listelenmiş.
-
@Keynesin-Faizi kısıtlamaların yeniden getirilmesi söz konusu hiç bir şey belli değil iyi sıralamanız varsa geçen seneden muhakkak basvurun. başka şehirlerde de yapılması gibi bir önlemde alabilirler
-
Başka şehirlerde de yapılması gerekiyor bence. Seyahat virüsün yayılımında önemli bir etken
-
@balporsuğu bende yiğit yılmaz dan çalışıyorum gayet iyi alacaksanız bir an önce alın anca yetişir.
-
başvuruyu ve ödemeyi yaptım ancak HES kodu istemedi. benzer durumda olan var mı?
-
@Nostromo Bende de durum aynı. ÖSYM sisteminde profilim kısmında 2 tane hes kodum gözüküyor ancak hes kodu almak için herhangi işlem yapmadım. Siz de kontrol edin isterseniz.