2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Yiğit Yılmaz Türkiye Geneli Deneme Sınavı
https://www.dosya.tc/server31/i11egw/Turkiye_Geneli_Deneme-1.pdf.html
-
@Aslan-Reyiz teşekkürler paylastıgınız için devamı var mı acaba
-
Arkadaşlar, kanunların şekil bakımından denetiminde tbmmde en cok uyeye sahip 2 siyasi parti grubu iptal davası acmaya yetkili mi değil mi? Çözdüğüm iki kaynakta farklı gösteriyor, kanun lafzini da anlayamadim. Ayrica bu bahsettiğim ipt davası 10 gün içinde açılıyor değil mi?
-
@2020son_ yetkili degil.10 gun icinde
-
@2020son_ kanunları şekil bakımından cumhurbaşkanı ve tbmm 1/5(120 mv) 10 gün iki parti kanunları esas bakımından 60 gün hocam
-
Giris yerleri aciklandi
-
İns. Ankara dışı sınav merkezi tercih edenler için ulaşımı kolay yerler çıkmıştır. Ben ilk tercihimi İstanbul Avrupa yakası yapmıştım. Pek bi rahat ulaşabileceğim İTÜ Ayazağa Kampüsü çıktı.
-
@economist34 Benim de aynı.
-
kesin olarak bakılması gereken ekonomik verileri yazabilir misiniz
-
@mülkiidareci İnstagram veya Facebook'ta Yasin Çoban'ı takip et
-
Ankara 20 km uzağa vermişler ev arkadaşımi 300m mesafeye vermişler pandemi donemi yakin yerlere verin 3 vasıta değiştirmek zorundayım
-
@mhmt2806 benimde uzak malesef neyse ya şu şans bi bize vurmadı . Hayır en sadık müşterisiyim ösymnin ..
-
Şu il idare kanununa bakıyorum da mülgadan, değişiklikten sıra gelmiyor madde okumaya.
-
Arkadaşlar bağlı yetki varsa, idarenin islemi "sebep unsuru" yönünden denetlemez diye hatırlıyorum ben, a. Nohutcu maksat yönünden diyor. Siz ne diyorsunuz?
-
@2020son_ yanlışınız var sebep unsurudur
-
Köy dernegi koyun organi midir ?
-
kendi isteğiyle silinmiştir
-
@karar 2 farkli kaynak birbiryle celistigi icin sordum birisi koy dernegini kabul ediyor birisi etmiyor
-
@necipuysalll
yerel yönetimlerin karar organlarının seçimle işbaşına gelmesi gerektiği için böyle bir yorum yapılmış olabilir mi? -
kendi isteğiyle silinmiştir