2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@dlkaptan hocam sizin bir duyumunuz varmıdır
-
yeni aktif olan link var mı acaba bu işten anlayan arkadaşlar ?
-
Bana kalırsa açıklama yarına kaldı dostlar. Son 1 gün kala dur şunu erken açıklayalım demeleri için yarın başka bir sınavın açıklanması ile çakışması gerek. Var mı öyle çakışacak bir sınav şayet yoksa ben yarını beklemek gerek diye düşünüyorum. ÖSYM yine bir sınava daha damga vurdu, her anlamda kötü bir süreç yaşattı. Dilerim sonraki yıllarda bu durumları yaşamayız.
-
@Schumpeterr 90-91-92 var hocam
-
ÖSYM yi aradım gününde açıklanır dediler
-
Şuan Kaymakamlıktan başka ilan edilecek bir durum yok gibi duruyor ösym'nin sitesinde
-
@suigeneris123 Devlet sırrı açıklıyorlar sanki.
-
@suigeneris123, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
ÖSYM yi aradım gününde açıklanır dediler
dostum öyle olabilir belki ama sizinle iletişime geçen çağrı merkezinde ki arkadaşlar o konuya vakıf değildir.
-
@Arbak-Refik-Dal yok hocam.
-
@Antimülakat, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Bana kalırsa açıklama yarına kaldı dostlar. Son 1 gün kala dur şunu erken açıklayalım demeleri için yarın başka bir sınavın açıklanması ile çakışması gerek. Var mı öyle çakışacak bir sınav şayet yoksa ben yarını beklemek gerek diye düşünüyorum. ÖSYM yine bir sınava daha damga vurdu, her anlamda kötü bir süreç yaşattı. Dilerim sonraki yıllarda bu durumları yaşamayız.
hocam şöyle de olabilir mi ? kurumlar biliyorsunuz istatiktilere önem verirler. şu kadar sınavı şu kadar erken açıkladık gibi performansımız iyi gibisinden ?
-
@osaduman yani hocam her aşaması ile bitti ise okuma değerlendirme süreci açıklamaktan başka ne çare olabilir ki neden bekletiyorlar insanları acaba
-
93 linki de açıldı
-
@Arbak-Refik-Dal şu anda boşta 4 adet link var
-
@Arbak-Refik-Dal, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
93 linki de açıldı
94 nolu link de açıldı.. 5 link açık ve boşta
-
@can-mavi aynen kardeşim ama bize faydası yok sanırım yarını beklettiricekler
-
@can-mavi bitsin artık bu çile
-
Yarın ydus sınavının geç başvurusu var , bu sebeple bakalım bugün gelir mi
-
Sınav ilanı ile sınav tarihi arası 45 gün
Sınav ile sonuç arası 30 gün -
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Yarın ydus sınavının geç başvurusu var , bu sebeple bakalım bugün gelir mi
Ayrıca bugün ve yarın dib mbsts sınavının geç başvurusu var
-
@osaduman takvimde belirttiğimiz tarih itibariyle açıkladık dediler mi bence yeterli bir destek yaratmış olurlar. Erken açıklamanın ÖSYM'ye sınava katılan adaylar dışında pozitif bir yansıması olacağını düşünmüyorum. Zaten bürokrasi ve siyasette dikey olarak yukarı doğru çıktıkça bu sınavların ve bu sınavlara katılanların önemi kademe kademe azalıyor hatta önemsizleşiyor. Bir kaç idealist bürokrat dışında maalesef yaşadıklarımızı hisseden, önemseyen, sesimize kulak veren olmuyor. Onlarda kuvvetle muhtemel bu forum sayfalarına göz atıyorlar ama yapacakları sınırlı olduğundan önemli bir gelişme kaydedilemiyor.