2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Daywalkerss 71.75 puan duyumunuza göre listeye girebilirmiyim hocam
-
@Arbak-Refik-Dal mümkün görünüyor kardeşim net puan bilgim yok ama şahsi duyumum ve arkadaşlarımın duyumlarını harmanlayınca 71-72 bandında kalacağını öngörüyorum 71,75 özellikle de
-
@Daywalkerss tşk ederim cevabınız için
-
Kaç gündür burada baraj sınırındaki netle stresle sıkıntıyla bekliyorum. Ruh halimi evdekilerden bile saklamaya çalışıyorum. Beynimin içini bir şey kemiriyor ağrıdan son günlerde. Kimseye saygısızlık yapmadım. Tartışmalara girmek istemedim. Bir aydır bazı yazılıp çizilenler tahammül sınırlarını aşsada buradakilerin çoğunun yaşça benden büyük olması ve ortamın güzelliği bizi buradan alıkoymadı. Ama şu tahmin duyum olayı artık sabrımızı taşırdı. Bir şey biliyorsanız net konuşun belli net aralıklarını yazmayı bizde biliyoruz. 70 bandındakilere zarar vermek istemiyoruz diyorsunuz böyle daha çok zarar veriyorsunuz. Bir şey gerçekten biliyorsanız konuşun bilmiyorsanız susun. Laf cambazlığı yeri değil burası. Yaşım 25 büyüklerim kusuruma bakmasın. Allah herkesin gönlüne göre versin Allah'a emanet olun.
-
@Arbak-Refik-Dal Ben 76.25 ile gerginim :))
-
@dervisoglu biz ölelim o zmn hocam
-
@ilhannnn kusura bakma kardeşim
-
@Daywalkerss Hocam günlerdir alçakgönüllülüğün, hoşgörün ve tartışmalardan uzak kalman beni kendine hayran bıraktı. Ama sizde bizi anlayın lafım sadece sana değil böyle yapan herkese bir gün kaldı mühim olan kalp kırmadan buradan ayrılabilmek. Zaten bunu başaramıyorsak mülakatta ilk 100 e girip koltuk işgal etmenin bir anlamı yok. Son verelim artık bu aralık olayına kesin duyumu olan söylesin kurtulalım. Yoksa bekleyelim bir gün daha.
-
@ilhannnn haklısın kardeşim ben soran arkadaşlara istinaden paylaştım Aralık civarından ziyade 72 civarı 71,75 vs diyelim herkes çok emek verdi gerginliğiniz makul daha fazla yazıp bulandırmayayım kafanızı
-
Arz şokunu atlatamayanlar yeni bir şoka hazır olsun .
-
@samatta hayirdir
-
@samatta böyle garip garip şeyler yazarak ne amaçlıyorsunuz
-
@raskolnikov1 dikkat çekmek .
-
@Daywalkerss, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@ilhannnn haklısın kardeşim ben soran arkadaşlara istinaden paylaştım Aralık civarından ziyade 72 civarı 71,75 vs diyelim herkes çok emek verdi gerginliğiniz makul daha fazla yazıp bulandırmayayım kafanızı
Büyük ihtimal senle aynı bilgiye sahibiz kardeşim. Kim bilir belkide 71.50
-
ATARSA 1 DOSTLAR
-
İlk 400’e gireceğim niyetiyle sınava girenin iktisat bilmeme gibi lüksü yoktur.Yani iktisat kolaydı,zorlayıcı değildi.
-
Sinav bugun yarin aciklanir bu yola bas koyan arkadaslar insallah hepimizin gönlune gore olur. -
@amirim hocam sizin duyumunuz 71.50 mi
-
@amirim sizin duyumlarınız çok önemlidir hocam
-
Gönlümden geçen 70.25