2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@paretowilfredo hocam bari siz yapmayın ama bir tahminim var diyorsanız bunu paylaşmanız lazım gelmez mi? Siz tahminim var deyince onlarca kişinin tahmininizi merak edip açıklama yapmanızı bekleyeceğini çok iyi bilecek tecrübe ve bilgiye sahipsiniz o yüzden lütfen tahmininizi ailem dediğiniz kişilerden yani biz forum üyelerinden açıklamaktan imtina etmeyiniz
-
arkadaşlar arz şoku sorusu yeterince tartışılmadı bence
-
@paretowilfredo kendi tahmininizi paylaşsanız en azından
-
@Ömermuhtar katılıyorum .
@paretowilfredo göreve ...
-
@fkoseli hem de o kadar çok tartışıldı ki, ben hangi yanlış seçeneği işaretlediğimi unuttum. Hatta en sonunda soru olumsuzmuş ben sınavda olumlu olarak cevapladım dedim kendime. Hepten yanlış kabul ettim yani. Hani şık değişikliği de olsa benim yanlış :)) lütfen tartışmayalım:)
-
@fkoseli üstad şu dk dan sonra ban yersin :)))) keşke ona ayrı bir başlık açsalardı
-
@KAMUCU-1 bizimkisi ironi artık üstat ama bence 18 kasım günü tekrar tartışılmalı bu konu.. Allah hak eden herkese dilediğini versin..
-
ÖSYM bir kez daha ömür törpüsü kontenjanını kimseye bırakmadı. Gerçi son yıllarda Sosyal Güvenlik Kurumu ve Hazine ve Maliye Bakanlığı da ömür törpüsü listesinde üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Elbette İş Müfettişliği gibi bir efsaneyi de unutursak kalbimiz kurusun
-
Dünyada iz bırakan 2020 yılında yapılan bir kaymakamlık sınavının ne kadar normal olmasını bekliyorsunuz ki sınav ilanı sınavdan kısa süre önce geldi sınav yapılacak merkezler arttırıldı sınav soruları başlı başına ayrı bir olay sınavın forumu troll saldırılarına uğruyor oluşturulan liste son 20 yılın en zor sınavı denilmesine rağmen rekor kırdı geriye sonuçlar kaldı bakalım belki sonuçlar herkesin beklediği gibi çıkar
-
@iktisat2020 bu kadar beklenmeyen gelişmenin üzerine sonucun belki beklenen gibi çıkması umut fakirin ekmeğidir sözünü getirdi aklıma Inşallah sonuçta yaniltmaz bizi 2020
-
Kaymakamlık gibi bir başlığın böyle troll enflasyonuna uğraması beni çok şaşırtıyor bu sınavın 73 civarı kapatacağı belli iken hala baraj dolmadı yok erken açıklanacak söylemleri bi nevi can sıkıntısından başlık içinde gündem yaratama amacı taşıyor dikkat edin bunlrı söyleyenler sonra hiçbir iletiye cvp bile vermiyor. İnşallah yanılırım inşallah bunu tüm içtenliğimle söylüyorum ama malesef öyle olmayacak. Evet sınavda ilk defa sorulan 7-8 soru vardı lakin anayasa ve iktisat aşırı derecede kolaydı bu durum ortalamayı düşürmeyecektir. Bu yüzden 70-75 arası çok yığılma olacaktır. Sonuçlar açıklanınca Görüşmek dileğiyle.
-
@soruuitiraz 73 değil 72 civarı
-
@soruuitiraz ilk defa mı giriyosun bilmiyorum ama iktisat ve anayasa her kaymakamlık sınavında çok kolay oluyor zaten Full gözüyle bakıyor adaylar sınava girerken .
-
@soruuitiraz itiraz edilen sorularin akibetini bilsen bilsen sen bilirsin.nedir durum?
-
@discotheque Kesin olmamakla birlikte soru iptali olmadığını duydum
-
Keşke duyumlarımız 70 dolmadı veyahut 70 civarı olsa birileri gibi gizemli olmaya gerek yok maalesef 72 civarı diye 3 farklı yerden teyit ettirmiştim daha yüksek kapatacağına ihtimal vermiyorum adamlar güçlü adamlar çünkü fakat kesinlik diye bir şey yok yine 10 gündür vaktinde açıklanacağını söylüyorum erkenden gaza getirildiğinizi uyarıyorum onca emek verdiniz normal tabi bana inanmanız da normal hakaret etmeniz de inşallah birilerinin günahına girmedik duyumlar paylaşarak temennim yalnızca bu zaten özelden yazan istisnasız her arkadaşa da çok çok kısa sürede cevap verdim velhasıl her şeyin sonu var geldik sona..
-
@Daywalkerss, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
1- 71-73
2- 23 binden az kişi 18 bin civarı olması lazım
3- 18 kasımda açıklanacak
4- iptali öğrenemedim ama en son yoktu
5- mayısta sınav olayı şuanlık yok
6-referans arayınBu da ilk gönderim son kez paylaşayım soran arkadaşlar için
-
iktisat kolay falan değildi sadece çok güzel sorular sormuşlardı bilen yaptı bilmeyen kalem oynatamadı sınavın en güzel sorusu ıs-lm konusundan gelen soruydu ayrıca bu sınav 73 le kapatmaz 2019 -2020 hukuk sorularını karşılaştıran düşük kapatacağını öngörür
-
Çok kolay, kolay veya zor sınıflandırması yapılmasını doğru bulmuyorum kime göre neye göre kolay oluyor bilen için hepsi kolaydır bilmeyene de zor
-
@raskolnikov1 hocam ortalama Bi çok insanın çalştıgı kitap da olmayan sorular ve farklı mevzuatlar olunca zaten zor diye yorumlanması normal bnce