2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@profesör16 duyumlar bu minvalde
-
75 puan gibi yüksek kapanmasını mümkün görmüyorum. İnşallah yanılmam.
-
Osym nin aciklayacagi sinavlarda duyum olmaz
-
Merhaba dostlar.
Duyumum yok ne yazık ki. ÖSYM'den iyi niyetle dahi bilgi aktaran dostlarımız da artık haliyle çekiniyorlar. Malumunuz kurum arka bahçe idi ve anca temizlenebildi yabani otlar. Bundan dolayı ben de üstelemiyorum artık.
Ama bir tahminim var. Uzun haftaları olmasına rağmen ÖSYM KPSS'yi tam vaktinde açıkladı. ÖSYM'nin çok daha kısa sürede sonuçları hazır ettiğini ya da edecek kapasitesi olduğunu biliyoruz. Bu yıl özellikle çok dakik Kurum.
Bu sınavda da bu dakiklik sürecek diye düşünüyorum. O nedenle 18'inden evvel olmasına dair beklenti içinde değilim. -
@paretowilfredo tahmininiz nedir hocam?
-
@srsmn hocam tahmin diye kast ettiği duyum yani taban puani değil, açıklanma tarihini orda kast etmis. yani erken aciklanmicak demek istemiş. bn öle anladim yazısından
-
@Pisagor iki anlamda çıkar hocam
-
selam aleyküm,
400 dolmaz.
-
@musavirim ösym: ve aleykumselam
-
@musavirim hocam 400 ü neredeyse kendi aramızda doldurduk biz listede.
-
@musavirim bence baraj kesin dolmuştur, hatta 70 de değildir baraj puanı
-
@musavirim çok iyimser olur hocam.
-
@ryu753 Stratejik hatalar taktik başarılarla düzeltilemez bilimsel temeli olmayan bir metot izleyip listeye sınava giren herkesi dahil etseniz bile doğru sonuca varacağınızı sanmıyorum kaldı ki listedeki puanların sahiplerinin sınava girdikleri bile meçhul
-
@musavirim ben hiç ihtimal vermedim hala da forum ortalamasına yakın bir değer alacağını düşünüyorum. Ama bazen düşünmeden edemiyorum 2019 un çok mu etkisinde kaldım ya da forum ortalamasına gerektiğinden fazla güvendim diye. İnşallah siz haklı çıkarsınız olumlu yönde yanılmış olurum.
-
@iktisat2020 sizin dediğiniz troll insanlar 2018 ve 2019 listesinde de vardı, 2018 %100 başarı sağlarken 2019 listesi iptaller olmasına rağmen başarılıydı. Mükerrer veya troller listenin gidişatını etkileyemez diye düşünüyorum.
-
@ryu753 saatler sonra belli olacak zaten sonuçlar tekrar tekrar analiz etmemize gerek yok herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
@109-dönem forum ortalaması kaç çıkmıştı
-
@menekşe 71,8
-
@ryu753 teşekkür ederim
-
71,8(-0,55/+0,2) aralığında kapatır diye düşünüyorum. Açıklanmaya ramak kala son kez paylaşayım:)