2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Birde ÖSYM açıklanma tarihini erteliyormuş yoğunluk gerekçe gösterip
-
@cavenecadas mümkün değil kardeşim
-
Belkide tercihini yapın 320 kişilik dev sınav sonuç anketini görmüşlerdir şok olmuşlardır tekrar tekrar kontrol ediyorlardır sonuçları optiğe geçirirken kaydırma falan yapmadınız İnşallah toplasan 20 bin kişinin girdiği bir sınavda bu kadar troll saldırısına maruz kalan başka forum var mı bilemiyorum
-
@Daywalkerss işin esprisiydi, bu sene bizi pek şaşırtacak bir şey kalmadı
-
@iktisat2020 troll degıldı bugun gordum canmavı bıızı ekletmıstı ben yıne ayrı alpkaım 72.75 olarak gordum kendımı mukerrer kesınlıkle var
-
@alpkaim mükerrer vardır ama ortalamyı çok etkilemez zaten aşagı yukarı aynı ortalama çıkar
-
@ryu753 yakın bırsey gelır ıns hocam ortalamaya guvenıyoruz
-
@Antimülakat, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@bozo_ oğlanı kreşten almaya gidiyorum. Ben gelene kadar dükkana bakar olun o zaman
@Antimülakat bende buralar 17:30 a kadar nöbetteyim:)
-
@alpkaim o liste mükerrer hocam milli kütüphanenin müdavimleri çift dikiş listeye yazdırdı herkesi o arkadaşım bu akrabam derken listenin yarısı face32 x12 y9 sonuçlarıyla dolu herkes birbirini yazdırdı herhalde ayrı olarak trolleyenlerde olabilir
-
@cavenecadas 73 üstü yaptıysan dert etme kardeşim allahın izniyle şaşırtıcı sonuç almazsın
-
@Daywalkerss 73 ve üzeri de huzursuz Hocam saniyeler bile geçmiyor ya
-
@menekşe ben şahsen 75 diye hesapladım kendimi dolayısıyla rahatım hocam buran 70 71 72 de kalmış kardeşlerimiz için dua ediyoruz
-
@Daywalkerss hocam Allah’ın izniyle 80, ama ilk girişimiz olunca ister istemez korkuyoruz ösym sonucunda eksik çıkarsa ne olacak diye, inşallah güzel tecrübe ederiz.
-
@cavenecadas maşallah kardeşim sen ilk 50 ye girme stresi verirsin anca tebrik ediyorum
-
@Daywalkerss beşer şaşar, inşallah öyle olur kazasız belasız atlatalım, bende sizi tebrik ediyorum hocam
-
Bugün de ölmedim anne . .
-
@iktisat2020, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@alpkaim o liste mükerrer hocam milli kütüphanenin müdavimleri çift dikiş listeye yazdırdı herkesi o arkadaşım bu akrabam derken listenin yarısı face32 x12 y9 sonuçlarıyla dolu herkes birbirini yazdırdı herhalde ayrı olarak trolleyenlerde olabilir
Amaçları neydi acaba , yani ben anlamıyorum ki neden yanıltıcı sonuçlar verdirecek işler yapıyorlar,o kadar dedik teyit teyit teyit diye
-
@iktisat2020, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
ellerine ne geçti acaba çok merak ediyorum manipüle edince ne olacak acaba. ama bence zaten o puanları alacak birileri olacağı icin cok da yanılacagını sanmıyorum listenin
-
Ben umudumu kestim yarın da açıklamalar Çarşamba 16.55'de açıklayacaklar
-
@bozo_ ben halan sınavın 70-72 arası kapatacağını inanıyorum