2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
ekpss yayınlandı kaymakamlık gene yok
-
86 linkiyle geldi ekpss
-
Bugün de geçti yarına bir umut
-
@discotheque 87 ve 88 halen boş
-
@kaymakam1842 aynen bos ..bakalim gelicek mi
-
twitterdan bildirimleri açık yapmıştım. bildirim gelince "noluyo" dedim ama boş attık yine
-
@Pisagor, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@kaymakam1842 Hocam dün Ekpss vardi. ilk açılacak duyuru onlarin kitapçığı olucaktir.
Dostlar bnce herşey belli sabahta yazmistim. ben kahinde değilim, takvimde bu sene osym ne yayinladiysa bire bir uyuyor. o yüzden 18 kasimda açıklicaklardir .. He sen nie bekliyorsun diceksinzdir. Bnmki merak ve stresten dolayi kendimi forumdan alikoyamamak
-
17.00 ye kadar geldi geldi gelmezse yarina
-
ösym duyurular kısmında yakındakiler kısmına Kaymakamlık sonuç eklenmiş. Tarih:18.11.2020 olarak yazmışlar. Olaysız şekilde dağılalım bence
-
Çarşamba görüşmek üzere
-
@amirim, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
71.75 civarı kapatabilir.(yarım puan aşağı, 1 puan da yukarıda kalabilir) Tabi son söz Ösym 'nin 18 Kasım'ı bekleyin...))
...
-
@amirim Çok yüklendiler size üstadım. Buna rağmen halen duramıyorsunuz iki nokta da olsa üç nokta da olsa bir işaret var
-
Geçmiyor saatler
-
@Antimülakat, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
ösym duyurular kısmında yakındakiler kısmına Kaymakamlık sonuç eklenmiş. Tarih:18.11.2020 olarak yazmışlar. Olaysız şekilde dağılalım bence
Kardeşim o sürekli vardı, tarih yaklaşınca üstlere gelmiş
-
@amirim 18 i diyorsunuz yani
-
@geliruzmanı07 puan aralıgı
-
@can-mavi :)))))
-
@Antimülakat, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
son acıklandıgında mesai bitmek üzereydi net hatırlıyorum az daha bekleyelim
-
@bozo_ oğlanı kreşten almaya gidiyorum. Ben gelene kadar dükkana bakar olun o zaman
-
Yeryüzünde çiğnenen bütün haklar senindir
Prangalı hükümler, aydınlıklar senindir.
Yıllardır uygarlıktan sana hep enkaz kaldı
Ufka bir bak yiğidim inkılâba az kaldı
18 Kasım 2020 Çankaya/Ankara