2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@darısı-başımıza şahsen ben de 72,50 yi geçeceğini sanmıyorum. bakalım hayırlısı tabi ki
-
@can-mavi hocam forumun üyesi kendini yazdırıyor sosyal medyada üye puanını alıp tekrar yazdırılıyor sonra üyenin arkadaşı gelip benim arkadaşım süper uçar kaçar şu neti yaptı diyor yazdırılıyor sonra aynı üyeyi diğer arkadaşı da yazdırsa puanı yazılan üyede ... alın size 10 numara senaryo gerçekleşmiş olması sizce imkansız mı?
-
@darısı-başımıza sınavın 17.00 dan sonra açıklandığı olmuş mu hiç önce ki senelerde
-
@iktisat2020 çokta önemli değil hocam şunun şurasında 2 gün kaldı forum ortalamasına yakın birşey gelecek iyi ki yazdirmislar yazdirmislar diyecegiz
-
@alpkaim aynen artık umurumda değil zaten açıklanacağı tarih gelmiş isterlerse 95 kapatacak desinler
-
bugün de umutlar tükendi
-
@iktisat2020 mülakata sürecine girelim ıns o daha da sıkıntılı mülakat açıklanma tarihi yok belirsiz bir süreç en azından burada bir tarih var
-
Mükerrer yazılma illaki var iyi tarafından bakarsak da dışarıdan netini yazdırmayan kişilerin katsayısını düşürür
-
kaç gündür yazmıyordum foruma ama seviyeyi ciddi olarak düşüren üyeler olmuş İnşallah idealist insanlar kazanır bu sürecin sonunda makam mevki düşkünü değilde vatandaşlara faydası olabilecek geri kalmış ilçelere yörelere bir katkısı olabilecek kapasitesi olan kişilerin kazanmasını temenni ederim ...
-
Anlasildi ki vaktinde aciklanacak..
-
@discotheque hala umudun var mı hocam
-
@alpkaim Nayir:))
-
@discotheque benim linkci arkadaşları görünce umudum vardı sonra yunus hocamıza ösym cevabını duyunca öldü 18 i bekliyorum bir ihtimal 17si 16.46 civarı hadi insallah
-
@alpkaim genel olarak osymnin sinav aciklama suresini 20-25 gun arasina skstrmasi gerekiyor..1 ay anlamsiz uzun
-
memurlar.net haberi bile fayda etmedi şuan hazır olsa bile bu kurum ilan ettiği tarihte açıklar artık bize de beklemek düşüyor bu hikayede İnşallah açıklanınca bu ne biçim son böyle demeyiz
-
Forumdaki pek çok arkadaşın inandığı ve umut ettiği taban puan 70-73 dolaylarında. Bunun üst sınırını en az 75'e kadar genişletilmesi yerinde olur. Yoksa pek çok arkadaşımızın hayal kırıklığı büyük olacaktır. En azından bu şekilde kendinizi alıştırın. Aksi olur da düşük kapatırsa hayal kırıklığınızın yerine sevinciniz büyük olacaktır.
-
@Sherlock_Holmes kardesim guzel diyorsun hos diyorsun da, 70-75 e hazirliki olmak lazim demis oldun.. bunu biliyoruz..
-
Puanım 71.25
Tahminim 73.00-74.00 aralığı,
İnşallah yanılırım. -
@Müfettiş07 birdaha ki sınava hazırlanırsın
-
Nedense icimden tabanin 71.75 arasi geciyor..