2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@80üstamadnnmsz miargama
-
@Chandler-Bing kanser hücresi gibi sarmışlar her yere hak yiyerek makama gelmişler şimdi aöflüleri küçümseyen yine aynı devlet bileğinin hakkıyla sınavı kazananları teamül diye tutturup almıyor yazık bizim gibi emeğinin karşılığını bekleyen gençliğe. alın size teamül diyeceksin.
-
@ryu753 iyi mi gereksiz soru var mı
-
@redcrossbjk senin burda ne işin var
-
@80üstamadnnmsz yok hocam hepsi sınav formatında soruların
-
1947 Vaner Planı’nda Öngörülen Yatırım Harcamaları en çok hangi alanda yoğunlaşmıştır?
A) Tarım
B) Madencilik
C) Çimento
D) Ulaştırma
E) Enerji -
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
1947 Vaner Planı’nda Öngörülen Yatırım Harcamaları en çok hangi alanda yoğunlaşmıştır?
A) Tarım
B) Madencilik
C) Çimento
D) Ulaştırma
E) EnerjiCEVAP D
-
hocam kadınlar askerlik ile ilgisi bulunmuyormu sececek bosmu kalacak
-
@tuuba42 ilgisi bulunmuyor olacak
-
Yasin Çoban’ın Türkiye Ekonomisi soru bankasını çözen oldu mu arkadaşlar ,tavsiye eder misiniz ?
-
@Duru222 tavsiye ederim.
-
@kamikaze sınava kayıt yapacağım. ÇALIŞTIĞI KURUM kısmını boş bıraksam sorun olmaz herhalde?
-
@sagropa ösym başvuru formunda kişisel ve eğitim bilgileri dışındaki bilgilerin bence bir önemi yok. Zaten bakanlık mülakata kalanlardan sonradan gerekli evrak ve bilgileri temin ediyor.
-
Arkadaşlar iktisat mezunuyum, KPSS için alan çalışmalarım bitti ve kaymakamlığa da başvurmak istiyorum . Henüz hiç bir şeyine bakmadım, farklı olarak çalışmam gereken şeyler neler ? Yetiştirebilir miyim sizce
-
@tuuba42 ben boş bıraktım geçen senede boş bırakmıştım sorun olmamıştı.
-
Arkadaşlar sınav formatına uygun soru bankası önerir misiniz?
-
Değerli dostlar, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunları yönetmelikte belirtilen, müfredatının %80 i benzeşen bölümlerden mezunum seçeneğini mi işaretleyecekler ?
-
@vforvs evet 11
-
Merhaba arkadaşlar seneye sınava girecem inşallah 1 sene icinde okumam gereken kitapları tavsiye edecek varmi konuları çalıştım bitirdim diyebilirim eksik olarak okumam gereken kitaplar olduğunu düşünüyorum fakat neleri okumam gerektiğini tam bilemiyorum yardımcı olacak olursa sevinirm