2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Çıkaracağı millet vekili sayısı 90 olan bir il kaç seçim çevresine bölünür?
A)1 B)2 C)3 D)4 E)5 -
@luce farketmez dediler de siz bilirsiniz ben geçen sene de bu sene de 11i işaretledim. Daha kesin bilgi için kaymakam adayları şubesiyle irtibata geçebilirsiniz
-
Arkadaşlar merhaba kaymakamlık başvuru da yabancı dil kısmına ne işaretliyoruz
-
@ryu753 o deneme kitabını almayı düşünüyorum sizce nasıl?
-
-
Türkiye ekonomisi soru bankası olarak burcu doğanın soru bankası temsil yayınları gözde oktayın soru bankasından daha doyurucu bir kitaptır bunu buraya bırakayım düşünenler için fikir olsun çözümleri ve soruları daha iyi dizgi kitaptan çıkan soru bankasının haberiniz olsun.
-
@FreeBoY kullanmak isteyen varsa gözde oktay türkiye ekonomisi soru bankasını yollayabilirim tekrar açacağımı zannetmiyorum
-
@FreeBoY kesinlikle katılıyorum. Kötülemek gibi olmasın ama ders notlarından soru bankası türetilmiş ve piyasaya sürülmüş.
-
@FreeBoY burcu doğanında çok detaylı ve çıkmayacak soruları var hocam malesef o da çok kaliteli değil
-
@patrice9 Sadece yasin cobanla kalmayın. Gecen sene yetersiz kaldı yasin hocanin kitabı. Berkay cihan veya gözde oktay hocalarin kitabını da oneririm. Insan hakları için burada not paylaşılmıştı 80 sayfalık? Elinde olan varsa paylaşabilir mi
-
@ryu753, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@FreeBoY burcu doğanında çok detaylı ve çıkmayacak soruları var hocam malesef o da çok kaliteli değil
Berkay cihan ve gözde oktay aldım ben memnunum. Burcu doğan detaya girmis. Hatalı sorular da var . Isteyen olursa yollarım ben de. Boşuna almisim
-
@kymkmby71 türkiye ekonomisinde soru çözmenin bir faydası yok hocam veri ezberleyin sadece dönem soruları zaten kolay
-
Benim önerim yasin çoban soru kitabı+berkay cihan son veriler kitabı
-
@ryu753, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@kymkmby71 türkiye ekonomisinde soru çözmenin bir faydası yok hocam veri ezberleyin sadece dönem soruları zaten kolay
Toplu olarak verileri nereden bulabilirim
-
@kymkmby71 berkay cihanın kitabı var
-
Merhaba, En son alınan kaymakamlar arasında çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri bölümü mezunu var mıydı?
-
@mundellfleming23 vardı diye hatırlıyorum
-
-
@kılıçlar, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Çıkaracağı millet vekili sayısı 90 olan bir il kaç seçim çevresine bölünür?
A)1 B)2 C)3 D)4 E)5Çıkaracağı M.V sayısı 18 e kadar olan iller 1 ,19 dan 35 e kadar olan iller 2,36 ve daha fazla olan iller 3 seçim çevresine bölünür.
-