2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Aslan-Reyiz insallah senin icin o sene bu senedir dostum, hem atandin kafan da rahat, insallah emeklerinin karsiligini alirsin
-
@mülki mesaiden sonra akşamları bakmaya çalışıyorum inş kazanabiliriz teşekkür ederim iyi çalışmalar hocam
-
Insan hakları için kutluay kararliyi önerir misiniz yada daha iyi bir kaynak var mi
-
@tknalp bulaşmayın nohutçunun ateş konu kitabı öneririm.
-
5393/75 ...(Ek fıkra: 31/10/2016-KHK-678/11 md.; Aynen kabul: 1/2/2018-7071/11 md.) Afet, kitlesel göç ve teröre maruz kalan yerleşim birimlerinin belediyeleri(…)(3) vali veya belediye başkanı, aksayan belediye hizmetinin başka bir belediye tarafından yerine getirilmesini talep edebilir. Yardım istenilen belediye, meclis kararına gerek olmaksızın İçişleri Bakanının izniyle bu talebi yerine getirebilir.
-
@tknalp iyi bir kaynak değil reşit gürbüz de themiste insan haklar yeni baskıyı çıkardı sanırım önceki iyiydi
-
@Aslan-Reyiz teşekkür ederim
-
@FreeBoY tesekkur ederim
-
Bir il belediye başkanlığının herhangi bir nedenle boşalması ve yeni belediye başkan vea başkan vekilinin seçiminin yapılamamasi durumunda secim yapılıncaya kadar belediye başkanlığına görevlendirme yapma 5393 sayilı Belediye Kanunu'na göre kimdedir?
-
@kılıçlar içişleri bakanı
-
@Aslan-Reyiz bence de nohutçunun ateş kitabına bulaşmayın ateşinizi yükseltir:) 6 soru için bu kadar ayrıntıya girmeye gerek yok
-
Ahmet nohutlunun insan hakları kitabını önermem
Ayrıca tr ekonomisi açık öğretim PDF linki varmı sizde -
@cengizhanb bende arttırayım hiç bir kitabını önermiyorum
-
@kılıçlar bşb ve il belediyelerinde iç işleri bakanı
-
@kılıçlar, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Bir il belediye başkanlığının herhangi bir nedenle boşalması ve yeni belediye başkan vea başkan vekilinin seçiminin yapılamamasi durumunda secim yapılıncaya kadar belediye başkanlığına görevlendirme yapma 5393 sayilı Belediye Kanunu'na göre kimdedir?
Büyükşehir ve il belediyelerinde içişleri bakanı ilçe belediyelerinde vali tarafından.
-
Arkadaşlar ben başvuru aşamasında ingilizceyi işaretledim ama herhangi bir sorun teşkil eder mi ?
-
@kgms etmez hocam. Ben de aynı şekilde hareket ettim.
-
@hedef2020 6 soruyu hiç küçümsemeyelim çok belirleyici oluyor 1 tane soru bile peki sizin bir öneriniz var mı sınav için yararlı olabilecek
-
@tknalp 6 soruyu küçümsemedim. 6 soru için 94 sorunun riske atılmayacağını belirttim;) Daha sade ve sınava yönelik kaynaklar varken ayrıntı olduğunu belirttim
-
Sayın Soylu ilçelerde 200 kaymakam eksik olduğunu söyledi. Demek ki daha açık kapanmamış. O zaman seneye de 100 kişilik alım hayırlı olsun