2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@feanor87 soru iptal edildi yalniz
-
@bulut25 1. dereceden fiyat farklılaştırmasında p=mc hocam tam rekabet kadar üretir
-
Gelecek hafta bu saatlere akkoyun karakoyun belli olur.
-
İlk milli ve ilk özel bankalar hangileri arkadaşlar?
-
@pabloescobarr cumhuriyet döneminde ilk özel banka iş bankası.
-
Ders calısırken aniden yangın var diye bagırma istegi gelen varmı ?
-
@kürşadd yeterrrrrrrrrrr diye bağırıyorum ben arada.
-
@80üstamadnnmsz milli banka hakkında bilginiz var mı peki? Ve sanayi maadin bankası hangisine giriyor?
-
Ahmet Nohutçu’nun KAS soru bankasında “seçimlerin serbestliği” ile “serbest oy” ilkelerini karıştırmayın yazılmış. Tanımlarına baktım ve bir fark göremedim, ikisi de baskıdan zorlamadan etkiden uzak olunmasını ifade etmiyor mu?
-
@forrest
hocam bir tanesi herkesin istediği aday veya partiye oy verebilmesini ifade ediyor. Diğeri ise seçimlerde oy kullanıp kullanmama serbestliğini ifade ediyor. Hangisi hangi tanımı karşılıyordu hatırlayamadım şimdi ama aynı şey değiller. -
Lozanda getirilen gumruk kisitlamalari 1929 daki yoksa 1928 demi kaldirildi ?
-
@kürşadd 1929 da hocam
-
Arkadaşlar Ankara da giren arkadaşlar nerede girdiklerini yazabilirler mi? Şehir dışında geleceğim, ulaşım için bir kaç soru sormak istiyorum.
-
@mhmt2806 Ankara da sınav yeriniz neresi acaba? Şehir dışından geliyorum bir kaç soru sormak istiyorum müsadenizle
-
@karar Ankara da nerde giriyorsunuz sınava acaba? şehir dışından geliyorum ulaşım için bir kaç soru sormak istiyorum
-
@miraculumd42 themis te 28 agustos 1928 yazmslar
-
@kürşadd
28de lozanın kısıtlaması bitiyordu sanırım. yani hukuki sınırlama bitti. 29da ise düzenleme yapılarak fiilen kaldırıldı. böyle hatırlıyorum. -
@senaaksuu Hacı Bayram İİBF'de (eski Gazi İİBF) gireceğim. Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım.
-
@senaaksuu ulaşım nasıl sağlacaksınız bilmiyorum ama kızılay ulus dağıtım yerleridir genelde hocam .
-
Danistayin daire sayisi halen 1 i idari 9 u dava olmak uzere toplam 10 daire mi ?