2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@ryu753 milli den kasti kamu bankasi degil milli olma sebebi kendi sermayemiz ile kuruldu .yabanci sermaye ile degil.
-
@Aslan-Reyiz Paylaştığınız sayfa açılmıyor.
-
@kameliyaa Gozde Oktay hoca paylaşmıştı facede ama hesabini kapatms galiba. Elinde olan varsa paylaşablr mi
-
Sınavdan sonra ösym soruları ne zaman açıklıyor acaba bilen var mı belli bir süresi mi var?
-
@ryu753 birkaç gün içinde açıklıyor geçen sene 2 gündü
-
Yurt dışı seçmenler için hangisi yanlıştır ?
A) sandık , elektronik oylama , gümrük kapılarında oy kullanma yöntemi benimsenmiştir.
B) hangi yöntemle oy kullanılacağı dışişleri bakanlığı görüşü alınarak ysk ca belirlenir.
C) yurt dışında bulunan vatandaşın oy kullanması 1995 yılı değişikliğiyle anayasaya girmiştir .
D) seçime katılan partiler ve bağımsız adaylar için oy kullanırlar .
E) milletvekili , cb seçimi ve halk oylamasında oy kullanırlar . -
@karar a
-
Bu sene forum çok sessiz ve sakin gecti.pazar gununden sonra buralar trollerle dolacak .
-
@senaaksuu Leyla Turgut Anadolu lisesi
-
@pabloescobarr hocam yurt dışı seçmeni sadece seçime katılan siyasi partilere oy verebilirler cevap d dir. Ayrıyeten mahalli idare seçimleri için oy kullanamazlar belki bu da şıkta sorulabilir .
-
@karar elektronik oylama var mı peki
-
@pabloescobarr var hocam , mektupla oylama bildiğim anayasa mah iptal etmiş ama diğerleri var .
-
@karar 1987 de başlamadı mı
-
@luce 1995 anayasaya değişikliğiyle anayasaya giriyor yurt dışı seçmenin oy kullanmaları hocam .
-
Yine birçoğumuzun "ilana kadar tüm konuları bitirip, ilandan sonra sadece tekrar ve deneme çözmeyle uğraşacam" dediğimiz ancak henüz konuları bile içimize sinerek bitiremediğimiz bir sınav hazırlık döneminin daha sonundayız pazar günü için şimdiden herkese başarılar.
-
Yazgı birliği yapmış olduğum değerli arkadaşlarım.
Pazar günü olacak sınavda hepinize başarı ve sınav şansı dilerim. -
@mülki
kpss alandan sonra 1 hafta ara verdim. 1 ay çalışıp girmeye karar verdim kaymakamlığa. tüm kaynaklarımı 1 kez dönebildim. bakalım nasıl geçecek merakla bekliyorum ben de bahsettiğiniz gibi genelde planlanan ile gerçekleşen arasında hep fark oluyor. zannediyorum yeterli azmi göstermiyoruz ya da gerçekçi planlama yapamıyoruz. ben de pazar günü sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. hak eden ve emek verenlerin kazanması dileğiyle... -
@KamuAdayı çok çalışanın kazandığı bir snav degil bu
-
@kürşadd
daha önce girmedim hocam. sınav hakkında konular dışında bilgim yok. samimi soruyorum. sizce kimin ne yaparak kazandığı bir sınav bu? ironi içeren bir soru değil gerçekten. -
@KamuAdayı ben ilk girisimde kazandim yaklasik 40 gun calsmstim ikinci girisimde yaklasik 6 ay emek verdim kazanamadim gecen seneki snava gunde 2 saat calstim 2 ay ilk100 de kazandım.