2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@sedatinho hocam yalnız 1 derken tam anlamadım . O soruda sadece şık vardı
-
Cb kararnamelerine, belediye, özel iadre kanunlarına çalıştık hepimiz ama ytb sorusu, dernekler sorusu hatta meclis üye sayısı sorusu bile zordu bence
-
@fthdyngc iç rekabeti artırmaya yönrlik sık yanlıs.ıc rekabet degil dıs rekabet amaclanır
-
@KamuAdayı 1 ayı bulur .
-
@hizmetli hocam ben ilk kez girdim kaymakamlık sınavına 2018 ile kıyas ediliyor zorluk açısından peki 2018 de kaymakamlık kaç ile kapattı biliyor musunuz?
-
@RY 70 ile
-
@hizmetli mülakat sonuçları listesine baktığımda 100. alınan kişi yazılı sınavdan 72 almış. 71 ile mi kapatmıştır acaba ?
-
@RY 2018 dende zordu. idare ,tr ekonomisi ,insan hakları ,türkce belirler olayı
-
@kürşadd teşekkür ederim hocam ilk kez girdik artık hakkımızda hayırlısı.
-
Doğal afet alanını diye bir soru vardı cevap cumhurbaşkanı mıydı
-
Temel soru kitapçığı ne zaman yayınlanır tahmini ???
-
Geçen sene 86 puanla 14. oldum. Bu sene 75-78 arası bekliyorum. Bence de oldukça zordu arkadaşlar.
-
@Yunus1059 tam zamanlı aihm cevap
-
@suigeneris123 Ahmet nohutcu sınavdan 2 akşam önce insan hakları kampı yaptı orda bireysel başvuru diyordu ama
-
11.protokolde bireysel başvuru da var ama soru 1988 tarihli değişikliği soruyordu bireysel başvuru 1987
-
@RY hayır 70 le kapattı. hatta 70 i geçen 400 kişi çıkmamıştı yanlış hatırlamıyorsam 370 civarıydı mülakata kalan
-
@suigeneris123 pardon 1998
-
arkadaşlar köyün yararına işlemlerle ilgili soruyu ihtiyar heyeti-kaymakm onayı yaptım ama köy il merkezinde mi diyodu ya?
-
@hizmetli köy derneği olacaktı
-
@kürşadd aslında ben de öyle düşünüyorum ama linç yemek istemedim.