2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@suigeneris123 kesin mi hocam
-
@sessessc işleri köylü için zorunlu hale köy derneği getirir kesin köy kanununa bakabilorsiniz
-
Bu sene forum boş katılım az sorular zor galiba 70 i gecmeyecek
-
@suigeneris123 doğru ya. püh gitti soru. daha çalıştığımız yerleri bile yapamıyoruz kaldı ki diğerleri. Eyvallah hocam
-
@suigeneris123 telegrama kaydı insanlar.yakinda forumlar komple biter
-
@kürşadd forum klasik bitmez
-
@d3mir3l, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Doğal afet alanını diye bir soru vardı cevap cumhurbaşkanı mıydı
Kanundan;
Riskli alan: Zemin yapısı veya üzerindeki yapılaşma sebebiyle can ve mal kaybına yol açma riski taşıyan, Cumhurbaşkanınca kararlaştırılan alanı, -
Marshall yardımını hangi kuruluş yaptı arkadaşlar
-
@sedatinho Amerika, planın başlangıcından itibaren, katılımcı ülkelerin kendi planlarını kendilerinin yapmasında ısrarcı oldu. Bu da bölgesel kurtuluş için tek bir sesin çıkmasını gerektiriyordu. Bunun üzerine onaltı ülke, 16 Nisan 1948’de, Avrupa İktisadi İşbirliği Sözleşmesi’nin imzalanmasıyla daimi bir organ haline gelen, Avrupa Ekonomik İşbirliği Örgütü (Organization for European Economic Cooperation- OECC)’nü kurdular. Merkezi Paris’te kurulan OECC, yıllık planların yapılması, yardımların paylaştırılması, paranın konvertibil hale getirilmesi ve üretim ve ticaret üzerindeki kısıtlamaların kaldırılması konusunda ECA ile koordineli olarak çalıştı.
(Bir makaleden aldım)
-
Antalya mı Alanya mı
-
@brzezinski alanya
-
@suigeneris123 arkadaşlar şahsi görüşüm bu sene 70 73 civarı kapatır. Hayırlı akşamlar.
-
@Yunus1059 öyle görünüyor
-
@Avexer, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@d3mir3l, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Doğal afet alanını diye bir soru vardı cevap cumhurbaşkanı mıydı
Kanundan;
Riskli alan: Zemin yapısı veya üzerindeki yapılaşma sebebiyle can ve mal kaybına yol açma riski taşıyan, Cumhurbaşkanınca kararlaştırılan alanı,Hocam bu hangi kanun? Bende cb işaretledim ancak afet alanları dönüşüm kanununda çevre ve şehircilik bakanı yazıyor. Ahmet nohutçunun kitabında da bakan veya TOKİ yapar yazıyor.
-
@azy bu soru tartışmasız cb arkadaslar
-
@suigeneris123 %100
-
Katılma payıyla alakalı soru vardı ne yaptınız ( yeni yol, kaldırım filan)
-
@suigeneris123 ben de Alanya yaptım
-
@azy hangi kitabında vardı bu?
-
@d3mir3l hocam baktım yüzde 20 olan yanlışmış mevzuatta yüzde 40 yazıyor