2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@zephead
haklısınız sıfır kabul edilirse ikisi eşit olur birbirine. ancak vermemiş olması direkt sıfır almamıza gerekçe olur mu bilemedim. itiraza değer olarak görüyorum.
Ama ösym vermediysem sıfır kabul etmeniz lazım gençler derse iptal etmez soruyu -
@suigeneris123 kesin mi hocam bu husus,rakam var mı elinizde
-
@suigeneris123 neye dayanarak?
-
Dayanağı olmayan biseyi emin olun buraya yazma gereği duymam katılım normal şeyindeymiş fakat 2019 da katılım çok artmış nedenini bilmiyorum bu sene 2019 a kıyasen daha düşükmüş sadece duyum
-
@smsk1 daha çok kişiyi foruma çekmek istediğinden 70’e yakın bir net yaptığını görüyorum:)
-
@suigeneris123 Kaçla kapatır kıymetli kardesim
-
@suigeneris123 2019 a gore az olmasi zaten dogal covid surecindeyiz.ancak katilim cok dusukmus demek baska bisi
-
@Yunus1059 benim tahminim 72 artı-eksi 1 ile kapatacağı kanisindayim
-
@suigeneris123
2019 da katılımın artmasının nedeni çok az ilan gelmesi olabilir hocam. İnsanlara kaymakamlığa odaklanmaya fırsat buldu. Tarihi de daha uygundu. Kpss çalışan adaylar için de vakit vardı. Bu seneyle kıyaslayınca şartlar tamamen tersi gibi. O nedenle doğru olabilir -
@KamuAdayı aynen hocam bu sene süreç de biraz anı oldu onunda payının olduğunu dusunuyorum
-
@suigeneris123 72.50 kurtarır mi
-
@hedef2020 sonuç belgesini açıklanınca yollayacağım. Beklemeye devam et
-
Son dakika iktisatın anketine göre 80 ve üstü 170 kişi oy kullanmış
-
@Yunus1059 hocam umut tacirliği yapmak istemem felaket tellalligi yapmak hiç istemem ama bana sorarsan bu puan bu sınav için iyi bir puan her iki sonucada kendini hazır tut rabbim inşallah nasip eder sanada
-
@smsk1, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@hedef2020 sonuç belgesini açıklanınca yollayacağım. Beklemeye devam et
keşke troll olsaydınız ama geçen yılla bu yılki puan paylaşımınız tutuyor tebrik ederim
-
@sessessc hocam onu ben de söyledim ama 4 ten fazla seçenek oluşturulamıyormuş o yüzden o şekilde düzenlenmiş
-
@districtgovernor teşekkür ederim
-
80+ olan 50 kisi
75-80 arasi 150 kisi
70-75 arasi ise 250 kisi
Benim tahminim boyledir yukaridaki sayilar max gorusumdur. Benim netim 71. Tekrar belirteyim insallah 70 ile kapatr. -
Listeye devam ediyorsak eğer 74 ve 79 ekler misiniz Üniversiteden ve çalıştığım kurumdan iki arkadaşımın netleri.
-
@smsk1 hocam gecen seneki netiniz kacti