2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@ESE0303 ticari zeka, helal olsun
-
@forrest :))) hey allahm
-
@districtgovernor, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@districtgovernor şu an bizde aşağı yukarı 56. saatteyiz
kusura bakmayın yanlış hesaplamışım bir gün sapma olmuş biz de 32.saatteyiz
-
Yarın itirazlar için son gün. Sabah arz şoku için itiraz edeceğim.
-
@ryu753 ösym ankara bürosuna mı göndereceğiz dilekçeyi bilen var mı?
-
Mantığıma göre halen kurumlar vergisi arz şoku yaratabilir. Beni düşündüren geçen yıl yüksel bilgili monopol sorusu için yanlış dedi ve iptal oldu. O soru matematiksel olarak yanlıştı ve iptal oldu. Fakat bu soru biraz daha yoruma açık. Eğer arz şoku olarak değerlendirilmezse kurumlar vergisi bu sefer diğer taraftan karşı itiraz gelecek ve bu sefer süreç uzayıp gidecek. Keşke bu kadar göreceli soru sormasalar
-
@ryu753 anlaşmadaysanız türkçe alışveriş merkezi sorusuna da itiraz edebilir misiniz
-
@ryu753 ankarada iseniz
-
@districtgovernor 3 hocaya sordum o soruyu cevap dogru dediler.iptal cikmaz.
-
Var mısınız arkadaşlar benimle, arz şoku sorusu olur da değişirse yanlışlık olmadığına dair karşı itirazda bulunalım?
-
Bir arkadaşımın neti 71 onu da ekler mısınız
-
@pabloescobarr dedigim gibi hocalarla iletisim kurdum.iptal gelirse karsi itiraz gelicek ztn.
-
Arz şokunu anlatan yabancı ekonomi sitesinden aldım. Vergilerdeki ve işçi ücretlerindeki artışa arz şoku demişler. Bizdeki kitaplar petrol örneğini verip geçiyor maalesef.
Increases in taxes or labor wages can force output to slow as well since profit margins decline and less efficient producers are forced out of business
-
@discotheque eyvallah bu kadar kolay mı ya gerçekten anlam veremiyorum,yanlış yap sonra da değiştirtmek için kırk takla at
-
@forrest bunu da kaydedelim kanıt olarak sunarız
-
@80üstamadnnmsz ptt ile göndereceğim hocam ben türkçe sorusuna itiraz edildi diye biliyorum
-
Tdk’ye göre iktisat sorusu çözeni de ilk defa gördüm
-
@pabloescobarr hocalardan biri iptal olursa itiraz edecegnj soyledi zaten.bir sorun yok soruda arkadaslar.kaldi ki dikkat ederseniz yuksel hoca da kesin yanlis diyemiyor.birbsorun yok ondan.
-
@ryu753 ben pek takip edemedim forumu da türkçedeki alışveriş merkezi sorusuna genel olarak bakış ne çünkü cevabı görünce sasirmistim
-
@discotheque hoca görünümlü TACİR bir de retweet kampanyası başlatmış nasıl yarancağını/dikkat çekeceğini bilememiş akşam akşam sinir oldum