2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@can-mavi tesekkurler
-
İnstagramda 72 puan dahil 72 ve üstü 357 kişi var.
71 puan 78 kişi var. -
@ESE0303 dlkaptanın ortalama puanı üzerinden.
-
ınstagram hikaye arkadaslar kimse dikkate almasin
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@ESE0303 evet, çünkü 2018 sinavi istatistikten 0.5 düşük, 2019 sınavı ise istatistikten 1.5 fazla kapattı, ancak 2019 da sınavın 98 soru üzerinden olup 1 soru 1,02 ile çarpıldığı için istatislik ortalaması 74.5 tan 75 küsüre çıkıyor ve sonuç istatistikten 2 netin altında sapma göstermiş oluyor
2 netin altında değil 1 netin altında olacak
-
@srsmn üstad instagram ve face anketlerine çok fazla takılma yiğit hoca dahil anket yapanların büyük kısmı anketlerin manipüle edildiğini bildiği için anket sonuçlarını yayınlamadılar. Tüm bunlara rağmen dikkate alınması gereken forumdaki liste bunun birebir doğru çıkacağını söylemiyorum ama @can-mavi üstadında dediği gibi ortalama netten (+-1) diyebiliriz
-
@frhtgr takılmıyorum tabiki orda illaki manipüle edenler vardır. Oraya göre de sonuç zaten 70-71 arası.
Burada ortalamayı dikkate alıyorum dediğiniz gibi -1/+1 hayırlısı bekleyip görecez. -
@srsmn 32 kisi engellenmis hocam profil fotosu takipcisi olmayanlara bakiyorlarmis
-
@srsmn hakkımızda hayırlısı üstadım bekleyelim bakalım.
-
@srsmn 70-71 degil de 71-72 arasi gbi sanki
-
@frhtgr hocam sen puanını yazdırmamışsın sanki
-
Hocam sordum sorusturdum i arkadasim 69.25 dedi
Oteki 70.5 dedi listeye ekleywbilirsnz cevremde ne kadar tanidk varsa sorusturdm -
Dısarıdan bi arkadasım 30 soru işaretledim çıktım dedi 30olarak kabul edelim ama ekleniyor mu bu kadar düşük puanlar
-
@ryu753 bence eklemeyelim
-
@can-mavi bencede
-
@heisenbergww sırf bu süreci takip etmek için hesap açan adaylar var bence engellemeleri çok da doğru değil
-
@forrest engellese dahi sonuçları istatistik de gözüküyor. Bu arada 32 kişi değil 12 kişi engellenmiş.
-
@srsmn 32 yaziyo hikayesinde
-
@ESE0303 paylaştığı fotoda 12 yaZıyo hikayeye bakmadım ki engellenseler dahi sonuçlar istatistik de yer alıyor.
-
69.25 net