2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@dlkaptan ham derken forum üyesi olanlar değil mi hocam bunlar?
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Şahsi görüşüm; katılım epey fazla 241 kişi, bunların oran olarak sayısı da 70 ve üzeri, çünkü geçmiş 2 yılda ya sapma olacak dedikodusu ya da iptal dedikodusu sebebiyle 70 netin altındakiler de epey bi vardı, ancak şimdi öyle değil.. ortalamanın +-0.75 ile kapatacağı düşüncesindeyim
Sadece bir analiz, çıkar da 75 ile kapatır bilemem tabi
-
@ryu753, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@dlkaptan ham derken forum üyesi olanlar değil mi hocam bunlar?
Yalnız kendi netini yazdıranlar
-
@dlkaptan kardeşim son 2 senede de dışarıdan yazdiriyorduk de mi
-
Bir de @dlkaptan 3 senedir istatistiği sen tutuyorsun, sence ne olur bu sınav, senin fikrin analizin nedir ?
-
@can-mavi aynen, 2018'de facebooktaki trolleri bile eklemiştik liste başlarına.
-
Bir de @dlkaptan 3 senedir istatistiği sen tutuyorsun, sence ne olur bu sınav, senin fikrin analizin nedir ?
Ortalama 2018 de -0,25 ile 2019 da +1,5 ile sonuç verdi hocam, bu sene de pek şaşacağını sanmam. Ki geçtiğimiz yıllarda troll vardı sürekli, bu yıl ya rastlamadık ya da daha profesyonel trollendik
-
@dlkaptan inşallah trol yememisizdir, bir de 2019 sapması bana göre daha az, sınav 98 soru üzerinden 1 soru 1.02 puan olunca doğal olarak anket ortalaması da artıyor ve sapma 1 netin altına düşüyor
-
@can-mavi soru iptal edilmeseydi 74 net ile mi kapatıyordu 2019?
-
@dlkaptan o zaman sana göre de 71.7 ortalama , yani 71 ile 72.5 arası diyebilir miyiz ?
-
@ryu753 74.5 veya 75 öyle bir sey
-
@ryu753, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@can-mavi soru iptal edilmeseydi 74 net ile mi kapatıyordu 2019?
İptal edilen iki soruyu da yanlış yapan için 74,5 hocam, o iptal edilen soruyu yanlış, boş, doğru olmasına göre değişti. Misal beni liste dışı yaptı iktisattaki soru
-
@dlkaptan o zaman sana göre de 71.7 ortalama , yani 71 ile 72.5 arası diyebilir miyiz ?
@dlkaptan Yani dostum sonuç verecek olan ortalamayı 241 kişi üzerinden mi düşünüyorsun yoksa 105 kişi üzerinden mi
-
Geçen yıl 81 nete 82,977 puan gelmişti. İktisat sorusu boş kop da Nevşehir işaretliydi.
-
@109-dönem o zaman geçen yılın istatistiğide baya başarılı neredeyse tutturmuş net sayısı olarak
-
@dlkaptan Yani dostum sonuç verecek olan ortalamayı 241 kişi üzerinden mi düşünüyorsun yoksa 105 kişi üzerinden mi
180 nin üzeri katılımda ortalama acayip bir şekilde değişmez hocam, geri kalan 50 si troll olsa bile gerçek netlerin yansıması da olabilirler, 241 üzerinden ele almak daha mantıklı. Ayrıca 70 altının yazmama gerekçesi 80 üzerininkiyle aynı, birbirini dengeleyeceğini düşünüyorum ortalama açısından. Kaldı ki 2018 e yakın bir 70 altı performansı var, orada yanılmıyorsam 90 kişiydi, burada 72.
Bu ortalamaya göre 70,75 - 72,75 gibi duruyor ama bakalım.. -
@dlkaptan benim düşüncem de aşağı yukarı aynı, eger ki trol yemediysek 241 kişinin katıldığı ıstatistikte ortalama 71.7 çıkıyorsa sınav da 71,00 ile 72.25 arası kapatır
-
Hocalarım ben de 75,5 hesapladım ama bir iki tane gözden kaçtıysa ya da yanlış işaretlediysem sıkıntı. genellikle de sınavlarda başıma gelir malesef. Benim kişisel görüşüm 73'ün altına inmesinin zor olduğu yönünde.
-
@dlkaptan benim düşüncem de aşağı yukarı aynı, eger ki trol yemediysek 241 kişinin katıldığı ıstatistikte ortalama 71.7 çıkıyorsa sınav da 71,00 ile 72.25 arası kapatır
Yine de temkinli olmakta fayda var, kimseye ümit verip sonradan üzülmesini istemem, daha önceden yaşadık bunu. Allah herkesin gönlüne göre versin. Buraya yazılanları derledik sadece, geçtiğimiz yılları göz önüne alarak bu yılın muhasebesini yapabilir herkes.
İsterlerse genel ve 70 altı hariç diye iki ortalamayı da yeniden yazabilirim, hangi veri daha inandırıcı geliyorsa ona inanabilirler. -
İnstagramdaki ankete bakaniniz oldu mu?