2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Barajı geçen 160 kişi bu forumda yani daha ne kadar kişiye ulaşılır bilmiyorum ama ben 70 altı alsaydım girip yazmadım herhalde insanlarda böyle düşünüyordur ortalama biraz o yüzden yüksek olabilir diye düşünüyorum tabii benim fikrim
-
@siyasalllııı piyasada insan hakları hocası var mı
-
açıkçası beni korkutan instagramdaki durum evet manipülasyon olduğu belli ama ne kadarı böyle
-
2019 ve 2020 sınavlarını kıyaslayalar listelerdeki 80 üstü puanlara baksınlar farkı kendileri de görür ha bu demek değil 70 ile kapatır bunu kimse bilemez ama geçen seneden düşük kapatacağı aşikar
-
@dlkaptan ilk 100 kişi listede olur.
-
@siyasalllııı fark yok kardeşim 80 alan insan şuan kesin kazandım diyip foruma bile bakmaz ama 70 alan biri en kötü ihtimale kendini alıştırır ve kazanırsa daha çok sevinir çünkü gitmiş gözüyle baktığı sınavda mülakata kalmış olur. 70 alan en kötü senaryoya kendini alıştırsın olurda kazanırsa bu kazanç onun için çok değerli olur onu demek istedim
-
Bu listede 80 üstü çok az kişi olması bence aldatmamalı bizi. Evet sınav zordu. Bu durum illa 70 e yakın kapanacağını göstermez. Ki keşke öyle kapatsa. 73-75 arası öyle bir yoğunlaşma var ki, 2018 deki 70-71 yoğunlaşması gibi. Buralarda duracak gibi.
-
2019 forum listesinde;
- 80 ve üstü; 36 kişi
- 75 ile 79,75 arası; 51 kişi
- 70 ile74,75 arası; 95 kişi
- 69,75 ve altı; 47 kişi
var iken;
bu yıl;
- 80 ve üstü; 7 kişi
- 75 ile 79,75 arası; 53 kişi
- 70 ile74,75 arası; 99 kişi
- 69,75 ve altı; 69 kişi
olarak görünüyor.
Bu verilere göre de sınavın geçen yıla göre daha zor olduğu, ancak 70 ile 80 net aralığında görece bir değişiklik olmadığı, geçen yıl soru iptali olmadan 75,5 net olarak belirtilen taban netinin bu sene biraz daha düşük olabileceği, (-1) 73 (+1) civarı bir net ile kapatabileceğini düşünüyorum.
-
@Ali-19 hocam siz netinizi yazdınız mı?
-
Şunu da ekleyelim geçen yıl 80 üstü alanların hatırı sayılır kısmı bu yıl 70-80 aralığında,hatta bazıları baraj altı. Kayma yaşandığı bariz. Bu da tabanın geçen senenin altında kalabilmesine dayanak.
-
@Yunus1059 Evet, listede var adım
-
@pabloescobarr, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@siyasalllııı piyasada insan hakları hocası var mı
İmitasyon işte hocam piyasadaki diğer branşların hocaları
-
@aslanturbey, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@siyasalllııı fark yok kardeşim 80 alan insan şuan kesin kazandım diyip foruma bile bakmaz ama 70 alan biri en kötü ihtimale kendini alıştırır ve kazanırsa daha çok sevinir çünkü gitmiş gözüyle baktığı sınavda mülakata kalmış olur. 70 alan en kötü senaryoya kendini alıştırsın olurda kazanırsa bu kazanç onun için çok değerli olur onu demek istedim
Önceki gönderide tam tersini diyordunuz o yüzden anlam verememiştim. Tabi şimdi haklısınız
-
Faceden yorum @dlkaptan
74,5
79
75
65
66
65
65
77.75
74.5
72 -
Geçen yıl puanımı yazmadan takip ettim bu yılda yazmadım 5,47 veya diğer 3 küsürlük oran değişmesin diye
Geçen yıl 75,5 net yapmisken 2 iptalle 73,5 a düştüm (75,2 puan) o yüzden sütten ağzım yandı hiç umutlanmak istemiyorum -
@apollo61 kardeşim yazsan güzel olur bu yılki netini
-
@apollo61 yaz kardeşim ya olacak olan değişmeyecek.
-
Arkadaşlar 5 kişi sınava girdik .
Öylesine giren arkadaşlarım ;
50 net
53 net3 kişi ise sağlam çalıştık . (Daha önce 3 ümüzde sınavı kazandık )
Ben : 71.5
Arkadasım : 69 net
Arkadasım :69 netŞunu da belirteyim kariyer Memuru olarak görevimi sürdürüyorum sadece kaymakamlık sınavına giriyorum . Ve yıllardır yapılan sınavlar içinde en zor sınavdı .
75+ Lar havada uçuşuyor biraz şaşırıyorum sonra da “Ya millet çok iyi ya da ben çok kötüyüm” diyorum .
Öncülü sorunun çok olmasını vs düşündüğümüzde paylaşılan netlerin çok gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum ama yine de aşagı yukarı fikir edinmek adına paylaşırsak çok iyi olur -
@olursaekime, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Arkadaşlar 5 kişi sınava girdik .
Öylesine giren arkadaşlarım ;
50 net
53 net3 kişi ise sağlam çalıştık . (Daha önce 3 ümüzde sınavı kazandık )
Ben : 71.5
Arkadasım : 69 net
Arkadasım :69 netŞunu da belirteyim kariyer Memuru olarak görevimi sürdürüyorum sadece kaymakamlık sınavına giriyorum . Ve yıllardır yapılan sınavlar içinde en zor sınavdı .
75+ Lar havada uçuşuyor biraz şaşırıyorum sonra da “Ya millet çok iyi ya da ben çok kötüyüm” diyorum .
Öncülü sorunun çok olmasını vs düşündüğümüzde paylaşılan netlerin çok gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum ama yine de aşagı yukarı fikir edinmek adına paylaşırsak çok iyi olurKardeşim sence de sakınca yoksa bu netlerden 60 dan aşağı olanları eklemesek ankete olur mu ?
-
@olursaekime hocam ben de sizin gibi düşünüyorum ve sonra da ekliyorum bunca insanın işi gücü yok gerçek dışı net mi yazacak?