2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Sagdan soldan rakamlar söyleniyor bunların mükerrer olma ihtimali yok mu
-
Geçen yıl sınavdan 7 gün sonra 205 kişi yazmış puanını ve ortalama 73,87 olmuş. 220 ye geldik biz bence artık değerlendirme vakti bu verileri
-
@Yunus1059 ahmet kim hocam
-
@_nasip_, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@Yunus1059 gönlümüzden geçen teori hocam bu ama bu sınavda listenin dolmama gibi bi ihtimali olduğunu düşünmüyorum
Valla bu sınav benim pozitivist damarımı kabarttı hiçbir şekilde öznel bakamıyorum ve 71.5-72 diyorum. Umuyorum ki dolmaz diyenler haklı çıkar ve ben yanılırım
-
@merasim34 Çok tahminperest bir arkadaşımız.
-
@siyasalllııı 2018 gibi dolmayacağını düşünmüyorum 400 kisi çıkar ancak sinav bariz zordu normal sartlarda barajin düşmesi lazım
-
@merasim34, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@Yunus1059 ahmet kim hocam
Değerli müneccimimiz Nedense inanıyorum ona
-
@merasim34 hocam siz yazmamışsınız puanınızı sanki göremedim.
-
Instagrama gore çoktan dolmuşta taşmış durumda
-
@mülkiidareci instagrama göre 72,5-73 arası
-
İnstagrama inanmayın sınava girmeyenlerde işaretliyor
-
Dostlar Ahmet Deniz isimli şahıs ile mülkiye baş mufettisinin ismi aynı..
-
79
77,25
72,5
Ekleyebilir miyiz -
@dlkaptan
-
@dlkaptan Kardeşim en son paylastigin listeden sonra 4 kişi daha yazdı netlerini, arada kaynamasın diye yazayım dedim..
Bir de katsayı olayını karıştıran çok oluyor, senin için de mantikliysa 2018 ve 2019 'daki gibi sadece genel ortalamayı mi yazsan -
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@dlkaptan Kardeşim en son paylastigin listeden sonra 4 kişi daha yazdı netlerini, arada kaynamasın diye yazayım dedim..
Bir de katsayı olayını karıştıran çok oluyor, senin için de mantikliysa 2018 ve 2019 'daki gibi sadece genel ortalamayı mi yazsan+3 kişi daha yazdı etti 7 kişi @dlkaptan
-
@can-mavi bir arkadaşım 74,75 ; diğeri 75,50 yazmamı rica ettiler hesapları olmadığı için listeye ekler misiniz
-
Benim arkadaşım düşük aldı ama her anketi işaretliyor 11k takipçisi olan bir hesapta en az 200 kişi öylesine eli bile değmiştir o kadar diyim gerisi size kalmış
-
Benim arkadaşım düşük aldı ama her anketi işaretliyor 11k takipçisi olan bir hesapta en az 200 kişi öylesine eli bile değmiştir o kadar diyim gerisi size kalmış. Şu sınav 74 felan kapatırsa tehlikenin farkında mısınız bilmiyorum ama hafif kolay sorsalar demek baraj 80’e dayanacak sonucu çıkar. Levent hoca her alandan 1 belirleyici soru sorup bu barajı aşşağılara çekebilirler 2018 70’i 400 kişi dolduramadı 2019 sınav 76 böyle saçma oluyor eleyici 3-5 soru sorup 72-73 bandına çekerler demişti galiba dediği gibi de oldu ben yinede 70’i geçen kişinin sınavı kaybetti gözüyle bakarak beklemesinden yanayım kazanırsa şayet 80 alıp kazanmaktan daha mutlu eder
-
@maviyeşil, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Geçen yılın yarısı kadar kişi yazdı foruma, 74’le kapayacak gibi görünüyor.
Liste uzadıkça belli oluyor artık maalesef düşük kapatmayacak gibi.