2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@siyasalllııı birileri bana mı seslendi ️
-
@ahmetdeniz kardeşim nerelerdesin sen ya
-
@mülkiidareci yoğun şekilde sizler için uğraşıyoruz. Analizleriniz bittiyse bir kaç kelam edelim mi
-
@srsmn katsayi yok..her soru bir puan oldugu için fark etmiyor hesaplamada
-
@ahmetdeniz et kardesim
-
@ahmetdeniz, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@siyasalllııı birileri bana mı seslendi ️
Oo the king is back sizi dinliyoruz hocam nedir son durum?
-
@ahmetdeniz hocam ben 2021 icin ilani planlamaya gittiğini söyledim ama pek ciddiye almadi arkadaslar
-
Birileri anketler yapmış ortamı kolluyor inanmayın çünkü o kişilerde sınırda ️ biliyorum ki uyuyamıyorlar.
Gel gelelim itiraz edilen sorulara. Bir kaç arkadaştan öteye gitmedi itirazlar. Burada ve diğer platformlarda itiraz edeceğim diyenler gene yanıltmadı korkak tavırlar sergileyerek sadece söylemde kaldı itirazları ama canınızı sıkmayın 13 soruya bizzat itiraz edildi ayrıca hoca dediğiniz kişilikler de itirazda bulundu. Çünkü bu sınav onları çok yanılttı. Şimdi gel gelelim yapılan anketlerin sonuçlarına sınav açıklandığı gün bir çok anket severin puanları 5-6 puan aşağıda gelecek ve ösym hayin ilan edilecek bunu defaatle gördük. O yüzden inanmayın ankete falan sınav 70puan üstü alan herkes için kazanılmıştır. İptal edilecek sorular olursa 69-68-67 li arkadaşlarında umudu var. Ayrıca 65 üstü alan her bir aday diğer sınavlara oranla kendisini 78-79 almış gibi düşünsün morelini bozmasın. Pazartesi güzel haberlerle dönüş yapacağım kalın sağlıcakla -
@ahmetdeniz senin durumun ne kaç net var
-
@oguuzzz ilan her zaman planlanır İçişlerinde ama bunu konuşmak için erken. Şöyle bir söylenti var 60-80 kişilik 2021 ilanı yine 100 hatta 120 olabilir deniliyor pek ihtimal vermemekle birlikte mayıs ta 23 te güzel haberler alına bilir
-
@mülkiidareci ben sınava girmedim ki
-
@ahmetdeniz 70'le mi kapatti
-
@ESE0303 65 le kapatmis hocam
-
@heisenbergww he iyi o zaman ben de bi an 70 sandim ödüm koptu
-
@ahmetdeniz bu doğru çıkarsa var ya ahmetdeniz hakikaten efsane olursun burada
-
@srsmn aynen öyle
-
@ahmetdeniz, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Birileri anketler yapmış ortamı kolluyor inanmayın çünkü o kişilerde sınırda ️ biliyorum ki uyuyamıyorlar.
Gel gelelim itiraz edilen sorulara. Bir kaç arkadaştan öteye gitmedi itirazlar. Burada ve diğer platformlarda itiraz edeceğim diyenler gene yanıltmadı korkak tavırlar sergileyerek sadece söylemde kaldı itirazları ama canınızı sıkmayın 13 soruya bizzat itiraz edildi ayrıca hoca dediğiniz kişilikler de itirazda bulundu. Çünkü bu sınav onları çok yanılttı. Şimdi gel gelelim yapılan anketlerin sonuçlarına sınav açıklandığı gün bir çok anket severin puanları 5-6 puan aşağıda gelecek ve ösym hayin ilan edilecek bunu defaatle gördük. O yüzden inanmayın ankete falan sınav 70puan üstü alan herkes için kazanılmıştır. İptal edilecek sorular olursa 69-68-67 li arkadaşlarında umudu var. Ayrıca 65 üstü alan her bir aday diğer sınavlara oranla kendisini 78-79 almış gibi düşünsün morelini bozmasın. Pazartesi güzel haberlerle dönüş yapacağım kalın sağlıcaklaAhmet aklımızı alıyorsun Ahmet hadi buna da kabul. Sen de sağlıcakla kal bekliyoruz seni yine
-
@srsmn, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@ahmetdeniz bu doğru çıkarsa var ya ahmetdeniz hakikaten efsane olursun burada
Kesinlikle
-
@dlkaptan 70 ve üzerinin dahil olduğu ortalama mı bu çıktı hocam , teşekkür ederiz hocam çok uğraştınız
-
@srsmn hocam troll arkadaş ya dikkate almayin