2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@kürşadd eyvallah hocam
-
@siyasalllııı adalet ,likayat ,kul hakki bu ulkede encok kullanilan ama bunlarin uygulamada yerlerinin olmadigi kavramlar.kimse bana likayat hikayesi anlatmasin
-
@kürşadd, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@siyasalllııı adalet ,likayat ,kul hakki bu ulkede encok kullanilan ama bunlarin uygulamada yerlerinin olmadigi kavramlar.kimse bana likayat hikayesi anlatmasin
Hocam bakın bu sınavda her 80-90 alanı kaymakam yapıyoruz şeklinde kesin bir kaide yok. Ayrıca 400’lük bir liste var tabanı da 70. Siz bu kuralı kabul ederek sınava giriyorsanız 70 ile 400. olup kaymakam olanla 80 ile 100. olup kaymakam olamayanın durumunu baştan kabul etmiş olursunuz. Adamların amacı sırf 80-90 olsa zaten ilk 400 demez ilk 100 der bu da aşikar ve siz bunu da sınav girerken kabul etmişsiniz yani şimdi kalkıp 70 alanı ne suçluyorsunuz. Adam senin benim gibi sınava girmiş yasal haklarından biri sınavda ilk 400 olup mülakata girmek biri de itiraz yani referans olayın başka boyutu ve ona bakarsanız 80-90 alan da sağlam referans buluyorken 70 alan bulmasın mı?
-
@siyasalllııı güzel bir bakış açısı tebrikler.ama olay yine o sihirli kelimeye geliyor liyakat dedilermi gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalıyorsun .100 kisiden 5 kisi liyakatla aliniyorsa bence guzel bir oran.yanls anlama yazdiklarin dogru ama uygulamada bu sekild3 islemiyor.
-
@siyasalllııı, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Hocam bakın bu sınavda her 80-90 alanı kaymakam yapıyoruz şeklinde kesin bir kaide yok. Ayrıca 400’lük bir liste var tabanı da 70. Siz bu kuralı kabul ederek sınava giriyorsanız 70 ile 400. olup kaymakam olanla 80 ile 100. olup kaymakam olamayanın durumunu baştan kabul etmiş olursunuz. Adamların amacı sırf 80-90 olsa zaten ilk 400 demez ilk 100 der bu da aşikar ve siz bunu da sınav girerken kabul etmişsiniz yani şimdi kalkıp 70 alanı ne suçluyorsunuz. Adam senin benim gibi sınava girmiş yasal haklarından biri sınavda ilk 400 olup mülakata girmek biri de itiraz yani referans olayın başka boyutu ve ona bakarsanız 80-90 alan da sağlam referans buluyorken 70 alan bulmasın mı?
Duygularıma tercüman olmuşsun hocam. Ben de aynı şeyi sadece bu sınav için her sınav için bunu söylerim.
-
@economist34, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@siyasalllııı, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Duygularıma tercüman olmuşsun hocam. Ben de aynı şeyi sadece bu sınav için her sınav için bunu söylerim.
Öyle hocam yani aklın yolu bir sistem herkes için handikaplı birkaç istisna dışında ki onlarda ağzında gümüş kaşıkla doğmuş insanlar. Teslimiyetçi bakış açısını da sevmem ama bir noktada iş bizden çıkıyor
-
@siyasalllııı güzel bir bakış açısı tebrikler.ama olay yine o sihirli kelimeye geliyor liyakat dedilermi gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalıyorsun .100 kisiden 5 kisi liyakatla aliniyorsa bence guzel bir oran.yanls anlama yazdiklarin dogru ama uygulamada bu sekild3 islemiyor.
Hayırlısı olsun hakkınızda hocam
-
Geçen sene 76.03 ile 420. oldum. İptal edilen 2 sorum doğruydu. ösym 2 soruyu iptal edince o soruları boş veya yanlış yapanlar benim önüme geçti. Sınırda olan arkadaşlar için söylüyorum 75 ve altı hazırlıklı olunuz her an her şey olabilir. Ümidinizi kırmak için söylemiyorum bunları yaşadıklarımı anlatıp temkinli davranmanız canınızı sıkmamanız adına söylüyorum.
-
@miAzim aynısının benzerini yaşadım çok dogru, her ne kadar bu yıl soru iptali zor gibi dursa da herşeye hazırlıklı olmak lazım
-
@miAzim hocam kaç nete tekabül edio Du puanınız
-
@siyasalllııı evet teslimiyetçi olmayı ben de sevmiyorum ama elimizden bir şey gelmiyorsa bunu şimdilik böyle kabul etmekten başka çare yok. Her mülakat öncesi yada sonrası aynı konular... Suya yazı yazmak gibi...
-
@miAzim siz yetkili bi abiye benziyorsunuz sizle kaçla kapatır
-
Buradaki puanlara göre;
80 ve üstü 8 kişi
79,75-75 57 kişi
74,75-74 20 kişi
73,75-73 24 kişi
72,75-72 25 kişi
71,75-71 18 kişi
70,75-70 17 kişi -
@sessessc 74 net
-
@tulinckk aşkım dalga geçme dur zaten canım sıkkın sınırdayım
-
@miAzim geçen sene 74 le 400 lü sıralar varsa bu sene 73 ün üzeri bana göre mümkün degil
-
@sessessc soru iptali ile ilgili düşüncem olmayacağı yönünde çünkü bu sefer itiraz edilen soruları ben yanlış yaptım o yüzden benim işime yaramaması adına ösym benim kitapçığa bakıp ha zaten bizimki yanlış yapmış onun işine yarar iptal edersek diyip iptal etmezler
-
@miAzim haha aman hocam belli olmaz bnde dogru yaptm iktisatı bnm de aram ösym ile iyi degl pek hakkınzda hayırlısı olsn kaçla kapar sizce çok sınırda kalmşsnz
-
@sessessc iptal olabilecek 1 soru var o da iktisat sorusu bekliyoruz bakalım ösym ne karar verecek iptal yerine şık değilikliğide yapılabilir veya doğru da kabul edebilir ösym iptal olacaksa 1 soru olacak ona göre hesaplayın hocam. İptal de olmayabilir
-
@sessessc vallahi tahmin yapmak biraz zor. Çünkü harici gelişen olaylar oluyor... Normal şartlarda 70-71 arasında kapatması lazım. Bakalım o harici şeyler bu sene nasıl yansıyacak kapatma puanına!? Açıklanınca belli olur.