2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@ryu753 hocam öyle konuşuyor ki bir sonraki bölümü merakla beklenen dizi gibi bana göre zaten 400 kesin dolacak da işte baraja bakıyoruz bakalım ne olacak.
-
@ahmetdeniz 70 i geçen yaklaşık 1000 kişi umutla beklioz hepimize umut oldun başkan :)))))))) =
-
@ahmetdeniz Kardeş inşallah dediğin gibi olur
-
İnstagramdaki ankete göre 73 le kapatıyor sınav ben pek gerçekci olduğunu düşünmüyorum ama hayırlısı.
-
13 itiraz var derken, daha itiraz etmenin son günü yapılan itirazlar ulaşmadı ankaraya, anket yapanlar sınırda olduğu için yapıyor derken, eger savundugun netlerde kapatacak olursa sınırda dediğin kişiler 5 6 net fazla yapmış oluyor nasıl bir sınır bu
-
Soru iptali ile sınırdan sınavı kazanıp mülakatta en sağlam referansı bularak kaymakam olacağıma simit satar onurumla yaşarım daha iyi.
-
@kürşadd, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Soru iptali ile sınırdan sınavı kazanıp mülakatta en sağlam referansı bularak kaymakam olacağıma simit satar onurumla yaşarım daha iyi.
Hatalı soruyu doğru işaretleyip listeye girmek mi onurlu olmak?
-
@siyasalllııı hatalı soru varsa elbette iptal edilmeli.şahsen ben 69 net yapsam soru iptali ile listeye girip kaymakam olmak istemem bana gore onursz bir davranış. sizi bilemem
-
@siyasalllııı hatalı soru varsa elbette iptal edilmeli.şahsen ben 69 net yapsam soru iptali ile listeye girip kaymakam olmak istemem bana gore onursz bir davranış. sizi bilemem
Hocam şaka mısınız siz acaba? Ben şahsen hatalı soruyu Ösym’nin cevap anahtarına göre doğru yapıp iyi bir net beklesem ve sınırda bu hatalı soruyla sınavı kaybedecek insanlar olsa oturur bir vicdan muhasebesi yaparım. Artı 69 net yapan adamın 69 üstü yapandan ne farkı var zaten 69 net yapmış adam boru mu bu ki barajın 70 olmasının anlamı bu zaten. Ayrıca bu sınavda geçmiş yıllarda derece yapan birçok insan sınırda şu an, o arkadaşlar mülakatlardan elenmiş bu sınavda da sınırda kalmış ve soru iptaliyle listeye girerse bu adamın 4-5 yıllık emeğini başarısını çöp edip onursuzluk mu diyeceksiniz?
-
@siyasalllııı hatalı denen soruların 2 si benim lehime 1 i aleyhime insanız lehimize degişiklk istiyoruz ama Türkçe yi malesef kime sorsam soru dogru fakat zor Bi soru, iktisata da dogru dedi ama ösym tbi ne olcagı bilinmez tekrar soru tartışması açmayalım instagram da ki ankete katılım baya iyi olmş eger dogruysa sanki 73 74 arası gibi duruyor
-
@siyasalllııı bende gecen sene derece yapanlardanım ama nedense mulakatı hep son siradan kazanan adaylar geciyor o yuzden yazili snavda sonncu siradan kazanip girenlere gicik oluyorum bana gire onurszluk kardesim uzatma benim fikrim budur da sabit fikirliyim degistremezsn ugrasma bosuna isine bak
-
@siyasalllııı bende gecen sene derece yapanlardanım ama nedense mulakatı hep son siradan kazanan adaylar geciyor o yuzden yazili snavda sonncu siradan kazanip girenlere gicik oluyorum bana gire onurszluk kardesim uzatma benim fikrim budur da sabit fikirliyim degistremezsn ugrasma bosuna isine bak
İşte böyle açık açık karın ağrını söyle kardeşim demagoji yapma yok onursuzluk yok o yok şu yok bu falan diye hayret bir şey
-
@siyasalllııı yukarda hakları yenilmis emekleri çöp edilms kisileri kutsallastiryordun simdi oldu karın agrisi oylemi az biraz bir durusun olsun saga sola yalpalama hemen.
-
@kürşadd hocam sen kaymakam olmaya talipsin sabit fikirliyim diyorsun bu üslupla işin zor.
-
@ryu753 usluba fikire bakan olursa evet imkansz gibi ama bir tek referansa bakiyor bu isler biliyorsunuz o yuzden imkansz degil
-
@sessessc türkçe bence de doğru hocam değişmeyecek türkçenin cevabı sorduğum hocalarda aynı şeyi söylüyor.
-
@kürşadd Ben kaymakam olamazsınız demedim ki, işiniz zor dedim. O ilçede yaşayanların işi zor.
-
@ryu753 eger benden daha iyi bu meslegi yapabilecek olan varsa bana nasip olmasin bu meslek duam bu yonde samimi olarak
-
@siyasalllııı yukarda hakları yenilmis emekleri çöp edilms kisileri kutsallastiryordun simdi oldu karın agrisi oylemi az biraz bir durusun olsun saga sola yalpalama hemen.
Liyakat sınavdan 80-90 almak değil kardeşim sen çok yüzeyselleştirmişsin olayı bence. Az biraz ehil olsaydın bu bakış açısıyla mağduru oynamazdın. Buram buram kibir kokuyorsun işine bak yorma
-
@kürşadd değerli hocam bence dusunceniz dogru degil soru iptalinde kimsenin hakkina girmis olmuyorsunuz hak yerine gelmis oluyor cunku herkese uygulanan bisey