2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Arkadaşlar beş kere girdim bu sınava geçen yıl forumda verilen umutlar sonrası çok üzülmüştüm burdan da bazı isimlere tepkimi göstermiştim. Hayal kırıklığı kötü bişey polyanacılara aldanmayın bu yıl sınav 73,75 ile 76 arasında bi puanla kapayacak bence. Bu benim tahminim daha aşağısı kapatırsa seviniriz hep birlikte. İnşallah da daha aşağı kapatır ama tecrübem ve yaptığım analiz bana bunu gösteriyor. Bu arada geçen yıl 73 puan aldım bu yıl 81,75 puan. Selametle...
-
imtiyaz sorusu hatalı mıydı?
-
@KAMUCU-1, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@alpkaim ben hiç şık değişimi yaptığını hatırlamıyorum ÖSYM nin direk iptal eder . Bu arada iktisatta arz şoku sorusuna Erdal hoca hiç bir sorun yok demiş öyle duydum. Ancak Alanya sorusuna Halil kalabalık ve başkent kariyerden Bilal hocanın itiraz verdiklerini biliyorum
İşte bunlar hep hak. Umarım Erdal hoca ve Bilal hoca haklı bulunur.
-
@icon, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Merhaba,
Forumu yıllardır takip ediyorum; sosyal medyada daha yaygın olmakla birlikte forumda da troller vs. revaçta olurdu ama bu sene bir başka sanki. Her açıdan bir başka...
Bir "gariplik" var gibi.
Hep okuyucuydum, ilk defa foruma üye olup yazmak istedim; bunun sebebi çoğunlukla "merak" ve baraj hesaplamasına katkıda bulunmak.Bu sene aslında herkes çok çekinceli konuşuyor; Ahmet Nohutçu hoca bile net konuşamadı sanki. Diğer hocalarda keza aynı.
Bakalım ne olacak?
Ben sınav sonrası "sınav çok kolaydı" demiştim ama bunu deme sebebim öncüllü soruların pek olmaması ve diğer soruların da nokta atışı sorular olmasıydı. (yani aslında çalıştığımızın karşılığı bir sınav değildi). ANCAK hem forum hem sosyal medya yorumları hem de sınava çok iyi çalıştığını bildiğim arkadaşlarımın yorumları sonrası ben de "sınav çok zordu" moduna geçtim. Evet, zor bir sınavdı ama ben adeta "pusuda" bekleyen bir çok kişinin olduğunu, netlerini söylemediklerini/yazmadıklarını düşünüyorum. O yüzden 2017 sınavına benzer bir şekilde 80 üstü bir baraj olur mu? düşüncesi hep aklımda var, her şeye rağmen... Ama 2018 sınavı gibi de olabilir. Bakacağız.Hakkımızda hayırlısı.
Puan hesaplamaya ekler misiniz? 77,5 net
(eğer soru iptal olmazsa netim bu şekilde; iptal başvurusu yapılan türkçe ve iktisat sorularını yanlış, tarih sorusunu doğru yaptım şuan ki duruma göre)Hocam siz facebook’a yazan kişi misiniz? “77.5 aldım tercihini yap’a puanı mı iletir misiniz” şeklinde bir gönderi attınız mı facebook’a. Çifte sayım olmasın burda
-
Düşük yapanlar değil yüksek yapanlar buralara çok uğramıyor geçen yıl da bunu gördük
-
@siyasalllııı hayır, başka yere yazmadım.
-
@icon, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@siyasalllııı hayır, başka yere yazmadım.
Tamam hocam aynı puanda facebooka yazan biri daha var @dlkaptan
-
@Çetin, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Düşük yapanlar değil yüksek yapanlar buralara çok uğramıyor geçen yıl da bunu gördük
Tamam hocam 75-76 ile kapatır size hayırlı uğurlu olsun mülakat
-
-
@icon hocam geçen seneden ağzı yanan yazarlar ve hocalar bu sene tahmin yapamıyor , bende sınav sonrası çok zor dedim ama millet sınavdan çıktı 74 ler havada uçuşuyor , 2018 sınavında 1 puan ile dışarda kalmıştım , 2019 da 9 puan ile dışarda kaldım . İnsanlar ÖSYM soru ve cevapları sitesinde paylaşmadan önce forum ve Facebook ta sınavın doğru diye bahsedilen cevaplarını münakaşa ederken bazen kendi yanlış yapmış olduğu soruyu , ÖSYM soruları açıkladıktan sonra net hesabı yaparken aaaa ben bu soruyu doğru yaptım diyor aslında yanlış yapmış o 1 günlük arada doğrusunu öğrenmiş hesap yaparken de farkında değil yukardan yukardan hesaplıyor . Ben @ahmetdeniz e çok katılmıyorum ama milletin sonuçlar açıklandığında 75 bekleyenlerin 71 aldığını çok gördüğüm ve aynı zaman da yaşadığım için dikkatliyim artık. Bende 72-73 bandı diyorum. 2018 den kat kat zor olan bir sınav dikkat hatasından bunu nasıl yanlış yaparım denilen sorulardan dışarda kalacak bir sürü arkadaş olacak maalesef . Ümitler diri olsun ama beklentiyle yıkılmadan tevekkül haliyle bekleyelim
-
@KAMUCU-1 hocam imtiyaz sorusuna itiraz edildiği bilgisni nereden aldınız acaba
-
Başkent kariyer dershanesinden öğrenci ve hoca arkadaşlarım var , bizzat başvuran @ryu753
Türkçe sorusunu onlara attım hata yok dediler bana göte hala hata var o 7. Soru , ancak imtiyaz sorusuna itiraz edildiğini net olarak söyleyebilirim ne çıkar bilinmez ama beklemekten başka çare yok. Beypazarı’nda imtiyazlı toplu taşıma var , Çankaya da yok. Merkez ilçe ayrımı mı var onu da çok anlamadım ama itirazlarının doğru cevabın Alanya belediye meclisi olduğunu biliyorum -
@KAMUCU-1 baskent kariyerde tanıdığınız varsa tufan samet hoca ne düşünüyor iktisat sorusu hakkında. bu arada teşekkürler
-
Hiç sormadım hocam ben bi Türkçe için sormuştum o da yanlış değil cevabını almıştım , tufan Samet hocadan ziyade kurum sınavlarının referans tuttuğu Erdal Ünsal’ın yorumu bana daha makul geldi@ryu753
-
@KAMUCU-1 ben tufan samet hocaya instagram uzerinden sormustum.arz soku sorusunu.sorun yok dogru demisti cevap.
-
@discotheque hatta zeynel.dinler hoca da yeni cikaracagi 2021 kpss iktisat baskisina arz soku sorusunu cozup eklemis, ilgili sayfadaki cozumu de bana atti.bilginize.sorun yok demisti zeynel.hoca da.
-
@discotheque hey maşallah demek ki iptal olmayacağından çok emin
-
@forrest iptal olcagni sanmiyorum dedi vallaha ozellikle sordum.cozumu ben de var ama sayfada bana cok tepki gosterildi ondan sustum bu konuda.
-
@discotheque bu cevapları buraya eklerseniz bizde gormus oluruz hocam.
-
@heisenbergww hocam eklemesem daha uygun su ortamda.daha piyasaya cikmamis bir kitap ayrica hocanin izni olmadan eklersem de iyi olmaz.