2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@can-mavi buna benzer bir geri dönüşü bende aldım..Onun için cevabın değişeceğini düşünmüyorum
-
@Amiree, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@can-mavi hocam sorunun cevabı 3 olmalı demek bile iptal için yeterli değil mi. Nasıl yani 2 şık mı şartları taşıyor. Kaç kişi o soruyu 2 yaptı ki? Olmuyor yani uyumsuz hiçbir şekilde bir kere 3 bahsettiği kesim bile farklı. Ösym Türkçe sorusunu iptal etmeli
Kardeşim ben de 3 yaptım o soruyu yani yanlış yaptım , sadece çok güvendiğim bir türkçe hocasının dediğini aktardım
-
@Amiree yakıneğitim türkçe hocasıda doğru demiş soruya..herkes 3 yaptı ama demek ki ösym ters köşe yapmış.
-
Soruyu soran arkadasin cani 2 istemis, inanin baska aciklamasi yok o sorunun
-
@maer teşekkür ederim
-
@ryu753 gözü alışmıştır o yüzden öyle diyorlardır. Sınavda olsa o hocalar da 3 derdi. Bakalım ösym ne diyecek. Sadece iptal olması çok uzak bir durummuş gibi düşünülmesine şaşırdım
-
@Amiree hayırlısı hocam ben itiraz ettim türkçe ile iktisat sorusuna dilekçem ulaştı ösym'ye ne sonuç çıkacak bakalım
-
Ösym'ye bak! Yakında bize kazı kazan oynatır!!!
-
Bu her iki ortalamanında ortalamasını alsak bi sonuca ulaştırır mı ? 73 gibi bir rakam çıkıyor ortaya..
-
@ipekkbillgin, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@dlkaptan üye olmayan 3 arkadaşımın netleri 71.75 , 70.50, 70
@dlkaptan
-
@babil, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Geçmiş yılların katsayılarının pek önemi kalmadığını düşünüyorum o yüzden beni de ekleyebilir misiniz. 73,25
@dlkaptan
-
Listeye tekrar baktim, son iki seneyle mukayess ettim . 73.75 le kapatacak gibi duruyor(tamamen sahsi yorumum)
-
@ipekkbillgin, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@dlkaptan benim de netim 73 ekler misiniz?
@dlkaptan
-
Dostlar merak ettiğim şu geçen sene iptal olan sorularla 76 ile kapatan sınav bu sene çok daha sor olmasina rağmen 73, 74 per konuşuluyor. O zaman sınav bahsedildigi kadar zor değilmiş.
-
@discotheque bu kadar net rakam söylemek ilginç
-
Türkiye geneli denemeye katılanlar olmuşmuydu ? 1800 kişi katılmıştı 400. kişinin net 63 yada 64tü yanılmıyorsam. Sınav çok zor olmamasına rağmen taban puanı katılıma göre düşük geldi. Bu yılki sınav gerçekten önceki yıllara göre zorlayıcı olmasına rağmen yazdığımız netler kimsenin zorlanmadığını gösteriyor. Ancak 70-75 arası netler anketlerde dahil çok fazla. Kpss de çoğu kişi beklediği netin altında aldı. Kendi netimde dahil inşallah patlamayız çünkü baraj yakınlarında çok fazla yığılma var.
-
@ilhannnn bu sene foruma katılım çok yüksek oldu belki o biraz yanıltabilir ama ben 73 net ile çok çekiniyorum puanları gördükçe her gelen şampiyonlar ligi gibi 75 den açıyor perdeyi.
-
Azicik da 70-65 arasi yazsak olmaz mi
-
@ESE0303 hocam sınavı kaybeden adam gelip yazmaz diye düşünüyorum. 80 üstülerde zaten kazandım ne uğraşacağım der yazanlar 70 li puanlar çoğuda burada diye düşünüyorum
-
@ryu753 Evet öyle görünüyor. 2019 sınavına bizzat girdim. 74 le kapatması bence süprız değildi bir iki istisna haricinde zorlayıcı soru yoktu. Sürekli aynı şeyi konuşuyoruz ama gerçekten insan inanamıyor bu sene gerçekten kafadan 10 soru sınav kaynaklarında yoktu denilebilir. Sınavdan çıktıktan sonra 2018 ve 2019 u göz önünde bulundurarak bu sene 70 i geçenlerin kazanacağını düşündüm. Taa ki foruma girene kadar