2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Pisagor Hocam geçen sene 62 netle 2 bininciydim sen 5 binlerden bahsediyorsun bu sınavda
-
@Pisagor 51 netle arkadasım 4000 deydi hocam çok abartmayalım biz
-
İçimden bi ses hafiften trolleniyoruz diyo ama bakalm hayirlisi...
-
@Pisagor hocam bu söylediğiniz imkansız.. eğer 5000 kisi geçmiş olsaydı sınav baraji +95 olurdu
-
@Pisagor, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
insAllah burdaki herkes girer bu işin duygusal boyutu ama birde gerçekci boyutundan bakarsak..
Bu sınava giren takribi 30.000 bin kişi var. ankete katilan 280 kişi ve bunun 100den fazlasi 74 ve üstü. ben gerçekci bakinca bana 74 alti mantikli gelmiyor. bu 30.000 kişinin velevki 25.000 baraji geçmesin, geri kalan 5.000 baraj alti kalicagini sanmiyorum, bu 5.000 hepside 70 bandinda olmicagina göre , bence sinav 75i zorlucaktir. Bana bu konuda kizmayin arkadaslar ama bence biz cok duygusal yönden yaklasiyoruz.
Geçen sene 67 puan ile 1500dü sıralama.
Bence 70 puan alan acaba hangi sıralamada olur ?
Şayet 600-800 arasında olursa bizim listeye göre 120-130 gibi sıra girer gibi -
@dlkaptan 68.75 puanı olanlar arasında en üstte yer almak avantaj sağlıyor. Sağolun dostlar
-
20000 30000 isterse 100000 kişi girsin sınav
1000-2000 kişi arasında geciyor bunu bu sınava giren herkes farkedebilir -
@suigeneris123 ama çok dengeli geçiyor kötü ve heyecanlı olanda o. 80 üstü alan bakalım kaç kişi olacak? Geriye kalanlar içerisinde 65-80 arası inanılmaz kalabalık. Herkes mi bu seviyelere çıkabiliyor yoksa sınav atmosferi mi bunu hazırlıyor? Şunu belirtmek istiyorum son yıllarda katılmış olduğum en keyifli sınav ve atmosferdi.
-
Hocalarım yorumumu geri aliyorum, biraz farkli düşünmüsüm hepnizin puan ve siralamalarini duyunca yanlış yorumladigimi farkettim , insAllah ozaman düşük kapatir,
-
@Antimülakat senden de bi tahmin alalim o zaman hocam
-
@ESE0303 ben yazı da belirttim. Tekrar burada paylaşayım yazımı
-
Başından beri böyle düşünüyorum : https://www.tercihiniyap.net/kamudan-haber/109-donem-kaymakamlik-sinav-sorulari-hakkinda-degerlendirme-h11628.html
-
@Antimülakat hadi insallah hocam
-
Burada daha açık şekilde ifade ettim ama günden güne ufak ufak yükselmeler olabileceği de aklıma gelmiyor değil. Şu an itibariyle 73 üstünün mülakata hazırlanması gerektiğini düşünüyorum. 70-73 arasında olanlarında sanki mülakata kalacaklarmış gibi davranmaları gerektiğini düşünüyorum. Kendime 68,75 ile ihtimali zayıf görüyorum çünkü, kesin beklenmedik 1-2 yanlış daha çıkabilir dolayısıyla onlarla birlikte iptal edilen sorular dahi olsa işim zor
-
Yanlis hatirlamiyorsam 2018 sinavi aciklanmadan birkac gun önce ty bir haber yapmisti baraji gecen 400 kisi cikmadi falan diye hatta 2018 in forumunda cok konusulmustu nasil sızdi vs diye sonuc olarak gercek cikmisti bakalim bu sene oyle haberler cikacak mi cunku bu sinavda ilginc sonuclara gebe 75 ile kapatir diyende var 70 ile barajda kalir diyende
-
@Antimülakat 2 aylık full motivasyon çalışarak bu seviyeye çıkarmam benim için güzeldi. Allah izin verir ve o günleri görürsek seneye listede daha güzel sıralarda yerimi almak için çabalayacağım Bu arada seneye de ilan gelir dimi?
-
@Antimülakat hocam son zamanlarda istisnasiz sonbahar aylarinda 100 kisilik alimlar yapiyor ben ayni performansi sürudureceklerini dusunuyorum hatta bu 100 kisilik alimlar bi 3 sinav daha sürer gibi
-
Sanki 70.5 ya da barajda kalacakms gibi geliyor ama burdaki listeye bakarsam benim tahmin zor gorurnuyor
-
@Antimülakat hem de 100 kişi yine
-
@sbui61 hocam biz bazı duyumları bizzat içerden de alabiliyoruz. Bunun en önemli sebebi sizler gibi değerli dostlarımızın bu platformu evi gibi görmesi. Bir gün forumu bir açıyoruz bir ileti, X kişisi Y kurumunda sınav hazırlıklarının başladığını yazmış. A kişisi B kurumunda mülakata kalacakların listesinden bilgi veriyor vs. Bizim en büyük avantajımız bu platformun somut varlığını üstlenen taraf olmamız. O anlamda kesin veya kesine yakın bir bilgi olmadan yazdıklarımızda muhakkak bunun kendi düşüncemiz olduğunun altını çiziyoruz. Kesin bilgi diyorsak muhakkak bilgi içerden veya listede olan bir kişiden geliyor.