2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Pisagor hocam bence 400 üncü olarak listeye girme ihtimaliniz hala yüksek. Benim analizim de bu yıl 73,75 ve üzeri kazanacak
-
@ahmetdeniz e katılmamakla birlikte , herkesin yüksekten uçtuğunu düşünmekteyim , biz pandemi dolayısıyla yeni mezunlarla yarışmadık , biz 3,4 yıldır küsüratla dışarda kalan ve geçmiş senelerde mülakata kalıp elenen arkadaşlarla yarıştık çoğunun görüşü bu yönde 70 üzeri alan herkesin şansı vardır elbet ancak troller ve forum düşkünleri sabote etmemiştir inşallah anketi ancak ben 72 KÜSÜR İLE baraj olacağını düşünmekteyim , en fazla 1 sorunun iptal olacağını tahmin ediyor ve 75 76 ları havada uçuşan arkadaşların gerçeklerle karşılaşacağı tarihin 18 Kasım olduğunu yinelemek istiyorum. Ben ve bir sürü yazar arkadaş bu sınava yıllardır giriyoruz zor bir sınav olduğu herkesin malumu geçen sene ki gibi zor değil harbi zor demekten kendimi alamıyorum , ve emin olunuz ki yaptığınız doğrular geçmiş yıllar tecrübesinin ve yaptığımız çalışmanın mahsulüdür , bu doğruları herkesin yaptığını düşünmek abestir, milletvekili sayısı 600 dür bilgisiyle anayasa hukuku çözen insanların sınav kolaydı demesi gerçekten garip , inşallah onlarda kaymakamlık gibi bir sınavın ne denli geniş ve kapsamlı bir sınav olduğunu anlarlar. Uzun lafın kısası ümidimizi diri tutalım 65 alan kişilerin 75 yazmalarını umursamayınız , mülakata girecek gibi yahutta seneye yazılıya tekrar girecek gibi ders çalışmaya devam etmeyi evhamlı ev hanımları gibi zaman öldürmemeyi arkadaşlarıma tavsiye etmek isterim.
-
@raskolnikov1 geçen senenin kapanış netini 74.5 olarak görmüyorum. 76 küsür olarak kabul ediyorum. Soru iptali sınavdan bağımsız değerlendiriliyor ; burada yanlış yorum yaptığımızı düşünüyorum. Liste sıralamasında geçen seneyle hemen hemen 2 net fark var; 74 küsüre tekabül ediyor. Sınav, geçen seneye göre az da olsa zordu, ama bu durumun sadece donanımlı olanlar için bir fırsat olduğunu; orta ve alt yığılmalar için etkili olmayacağını ve dolayısıyla barajı aşağıya çekmeyeceğini düşünüyorum.
-
@KAMUCU-1 hocam geçmiş yıllardan bu yana sınava katılan kişiler zaten zor diyor ondan yana en ufak şüphe yok..Yeni girenlerin kolay demesinin sebebi aa bu kanunda yazıyor demek kanunu okusak mevzuatlara baksak yaparız gibi bir yanılgıdan dolayı çünkü mevzuat işi derya deniz..Ancak sorun şu eğer kpss gibi insanlar netlerini yanlış veya abartarak hesaplamadıysa söylenen netlerde ortada..Kafa karışıklığı burada çıkıyor
-
@oguuzzz ben sınava giren kalifiye kişilerle de konuştum , yazarlarımız da çevrelerinden geçmişte derece yapan veyahut artık tabiri caizse bu işin kompedanı olup mülakatta delik deşik edilen aday arkadaşlarla görüştüler. Bakın son 2 yılda derece yapan arkadaşlar , mülakatlarda elenen arkadaşlar , günde 12 saatini bu sınav için ayıran arkadaşlarla konuştuğumda herkes 1,2 soru daha yapsak derece veyahut 71 aldım çok şükür gibi tabirler duyduğumuzdan belki , sınav baraj puanının çok yükselmeyeceğini düşünüyoruz. Beşer şaşar ona şüphe yok , ancak 474. Olup dışarda kaldığım sınava onca geçmiş sınav tecrübesinden sonra 7 ay aralıksız çalışıp , emeğimin karşılığında bu sorularla karşılaşıp zor diyorsam , bu Sınavda yüksek kapatmaz dememin sebebi budur , herkesin referansı kendidir 75 lafını çok kullanıyorum 75 ile de kapasa şaşırmam 71 ile de kapatsa şaşırmam , ama bu Sınavda bu kadar 70 üzeri puan olduğu tespiti bana hiç gerçekçi gelmiyor . Yığılma 2018 gibi olacaktır ancak 72 ile kapatacaktır diye düşünmekteyim Allah emek verenlerin yüzünü güldürsün diye dua ve temenni ediyorum
-
@KAMUCU-1 hocam sınavdan çıktım 71 72 civarlarında kapatacağını düşündüm bende önceki tecrübelerden dolayi çünkü bariz zor bi sınavdı..Ancak dediğim gibi insanlar net söyleyeme başlayınca diyorsun millet zorda olsa yapmış sınavı.. Böyle bir algı oluşuyor ister istemez.. Bakalım herkes için hayırlısı olsun
-
@hakimikaymakam bende sizin gibi düşünmekteyim hatta 78 le kapaticagini düşünüyorum umarım yanılırım
-
@yunusemrex3521 imkan dahilinde degil
-
@yunusemrex3521 Heralde saka yapıyorusunuz.
-
@yunusemrex3521 standart sapma varken herkese 6-7 puan sapmadan gelirken bile o rakamları zor gördü forumda 250 kişide 8 kişi 80 üstü bukadar muamma soru varken neye dayanarak 78 anlayamadım
-
@yunusemrex3521 hahahahah ağzı olan konuşuyor
-
@yunusemrex3521 85 le kapatır.
-
Adam ironi yaptı, sakin arkadaşlar...
-
Bütün istatistikleri altüst etti listeyi boşuna tutuyoruz
-
@ESE0303 ! İşaretini göremedim ama
-
@dervisoglu unutmustur. Neden oyle dedigini kendisi aciklar.
-
@Antimülakat ticaret için alım hazırlıkları olgunlaşıyor diyebilirim
-
@fkoseli yds istenecek mi üstad ?
-
73.5 u bile gecmiyor yapilan hesaplamalara gore 72 73 arasi kapatiyor sinav, sapsa sapsa en fazla maximum gorecegi 74 olabilir.
-
@suigeneris123 geçen seneye dayanarak dedim