26 Eki 2020 21:10

@ahmetdeniz e katılmamakla birlikte , herkesin yüksekten uçtuğunu düşünmekteyim , biz pandemi dolayısıyla yeni mezunlarla yarışmadık , biz 3,4 yıldır küsüratla dışarda kalan ve geçmiş senelerde mülakata kalıp elenen arkadaşlarla yarıştık çoğunun görüşü bu yönde 70 üzeri alan herkesin şansı vardır elbet ancak troller ve forum düşkünleri sabote etmemiştir inşallah anketi ancak ben 72 KÜSÜR İLE baraj olacağını düşünmekteyim , en fazla 1 sorunun iptal olacağını tahmin ediyor ve 75 76 ları havada uçuşan arkadaşların gerçeklerle karşılaşacağı tarihin 18 Kasım olduğunu yinelemek istiyorum. Ben ve bir sürü yazar arkadaş bu sınava yıllardır giriyoruz zor bir sınav olduğu herkesin malumu geçen sene ki gibi zor değil harbi zor demekten kendimi alamıyorum , ve emin olunuz ki yaptığınız doğrular geçmiş yıllar tecrübesinin ve yaptığımız çalışmanın mahsulüdür , bu doğruları herkesin yaptığını düşünmek abestir, milletvekili sayısı 600 dür bilgisiyle anayasa hukuku çözen insanların sınav kolaydı demesi gerçekten garip , inşallah onlarda kaymakamlık gibi bir sınavın ne denli geniş ve kapsamlı bir sınav olduğunu anlarlar. Uzun lafın kısası ümidimizi diri tutalım 65 alan kişilerin 75 yazmalarını umursamayınız , mülakata girecek gibi yahutta seneye yazılıya tekrar girecek gibi ders çalışmaya devam etmeyi evhamlı ev hanımları gibi zaman öldürmemeyi arkadaşlarıma tavsiye etmek isterim.