2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@ryu753 bana yönelik söylemediniz herhalde hocam ben ironi olsun diye yazdım. Yoksa tahminlerim değişmedi önceki paylaşımlarda detaylı olarak mevcut.
-
@suigeneris123 benimki sadece kötü bir senaryo umarım iyi senaryo olur
-
@yunusemrex3521 hayır geçen senenin anket ortalaması 73.5 , ilgili sayfaya bakabilirsin hatta bu başlığın 245.sayfasında o seneye ait link mevcut.
-
@can-mavi benim hatırladığım 71 civarıydı sınav aciklanmadan önce forumda insanlar 71 72 ile kapatır diyorlardı ona güvendim 76 la kapatınca şok oldum herkes gibi hickimse de bilemedi 76 la kapatacağını
-
@can-mavi Geçen sene bile yazmayanlar katsayısı fazla olmasına rağmen 0,75 sapma yapmış yukarı yönlü. Bu sene forum ortalamasının yukarı yönlü göstereceği sapma en fazla 0,50 olur bence.
-
2018 anketi bu sayfada mevcut
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4123/2018-kaymakamlık-sınavı-i̇lani/9530?page=4772019 anketi bu sayfada https://forum.tercihiniyap.net/topic/5731/9-kasım-2019-108-dönem-kaymakamlık-sınavı/5530?_=1603355937067
2018 de anket ortalaması 0.5 net daha fazla
2019 da da soru iptalleri olmasaydı sapma en fazla 1 net olurdu -
@yunusemrex3521 Arkadaşların tahmini nete göreydi. Önce netle puan ayrımını yapmak lazım bence. Bu yıl da hadi yüksek kapatacak olsun genel tahminler 72 civarı forumda 2 net yukarı olması yine 74 yapar. 78 gerçekçi değil.
-
@can-mavi 2019 en son listeyi atabilirmiydin buraya peki
-
@109-dönem hayır hocam 78 le kapatır diyen için söyledim size değil
-
@109-dönem ben hesabimi geçen senenin liste ortalama puanını (71) diye hatirliyordum ve geçen senenin (76)puanın arasindaki 5 puan farkı direk bu senenin liste ortalama puanına ekledim 74+4 diye
-
@ahmetdeniz yahu daha itirazlar ösym ye ulaşmadan duyum aldın. Bi de duygu sömürüsü yapıyorsun. Geçen yıl kesin konuşup söyledikleri yalan çıkanlara noldu? sanki hiç yalan söylememiş gibi devam ettiler forum da, sende aynı şekilde devam edersin elbet. Ama önemli olan hakka girme, arkana beddua düşürme kardeş. Bizden uyarması kendin bilirsin. Sadece forumda 200 kişi var 70 üzerinde, nasıl bir umut veriyorsun aklınca. Tutarlı olsa sırf seni kırmamak için he he dicem. Ama aklımızla dalga geçmek seninki. Bi de yazdın şey kimsenin istemedi bir duyum değil ki, herkes 70 ile kapasın ister zira baraj puanı zaten, niye istemeyelim? Herşeye rağmen inşallah yalanın doğru çıkar diyorum.
-
@ahmetdeniz madem biliyorsun bu kadar gider yapiyor burdaki insanlarj elestiriyorsun.Hangi 2 soru iptal edilmis, hangi iki sorunun şikki hangi şiklar olarak değiştirilmiş acikca soylersin! Boş yapma eminsen acikla.ortaya biseyler atip susma! Eminsen soyle.yoksa insanlarin aklini karistirma!!!
-
@yunusemrex3521 Geçen yıl forum ortalaması 73,5 olması lazım. Ama tahminden ziyade 400 dolmadı duyumları insanların kafasını karıştırdı geçen yıl o yüzden ortalamanın altında tahminlere yöneldi herkes. Sizin bence yanıldığınız nokta forumdakinin puan ortalaması olduğunu düşünmeniz. Geçen yıl sınav 74,25 gibi bir netle kapattı zannedersem. Forum ortalaması da yukarıda yazdığım gibi 73,5 diye hatırlıyorum. Soru iptali olmazsa eğer bu sene yine 1 puanın altında sapmayla sonuca ulaşırız diye düşünüyorum. Ama iptaller olursa hesap çok karışır.
-
@109-dönem ve iptaller de olacaktır...ortalığın ve kafaların karışması her zaman iyidir
-
@109-dönem geçen sene 2 soru hariç 74 netle kapattı 2 soruyu doğru kabul edince 76.5 net yapar geçen sene ortalama 73.5 net olsun diyelim 3 net fark var liste netiyle
-
@yunusemrex3521 hocam o soruları herkes kendi işaretledigine göre kabul edip listeye yazdı.
-
Listeden anlaşılacağı üzere sınavın 81,75 ile kapatması kuvvetle muhtemel..
-
@dlkaptan
-
@dlkaptan hatta mülakat olmayacakmış 100 kişi bulamayacaklarından direk kaymakam oluyormuşsun bu sene.
-
@ryu753 eksik bilgi hocam 90 la kapattı diğerleri 70 in altında kaldı 5 kişi mülakata kaldı onlarında mülakattan 2 sini geçireceklermiş