2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Bende onu diyorum hocam ben sizin tekelinizde bir şey demedim yani dokundurmadım ama siz hissetmişsiniz benim kabahatim yok yani @yunusemrex3521
-
@sakallıcelal direk bana laf söylüyorsun yok 78 söyleyen yok hasetlidir bimnnenne insanların zekasıyla dalga mı geciyorsun anlamiyorumki
-
75 78 vs genel olarak söyledim hocam içerlenmişsiniz siz sanırım ayrıca 78 dediğinizi bilmiyordum şuan şaşırdım sizin 78 öngörünüze saygı duymakla beraber @yunusemrex3521
-
@sakallıcelal yuksek kapatır diyenlerin hepsini hasetli yapalım 74 75 78 le kapatir diyenlerin hepsi hasetli sana göre böyle bir anlayış olamaz
-
74 değilde 78 haset olabilir yani hiçbir mantığa sığmaz 78 sizce de öyle değil mi mantıklı düşünelim 2 dakika 78 olabilir mi bu sınav listeye bakın 25 kişi yoktur 78 üstü yani dışarıda katsayı 16 çarpı olmadı demek tabi ki düşüncelere saygılıyız ama aşırı zorlama düşünceler duygular bende hep olumsuz duyguları çağrıştırıyor @yunusemrex3521
-
Geçen seneden bu yana baraj tahmini yüksek olanlara neden bu şekilde bir sataşma oluyor? Bu şekilde çok basit bir soru sormak istiyorum. Nedir yani mantık nedir? Gerçekten baraj tahmini yüksek olanlara sataşan arkadaşlar için soruyorum bu soruyu. 70 desen ne 75 desen ne herkes düşüncesini söylüyor.
-
@sakallıcelal ben 78 le kapatabilir dedim çünkü dedim geçen sene liste ortalaması 71 diye düşündüm 76 la kapatınca aradaki 5 puan farkı bu sene liste ortalamasına ekledim düz hesapla yaptım muhasebemi ama bir arkadaş beni uyardı geçen sene liste ortalaması 73.5 diye ondan sonra düzeltme yaptim
-
Ortalamalar 72 bile değilken kaldırıp 78 demek bana artniyetli geliyor düşünce fikir özgürlüğü aldı altında herkes her şeyi söyleyememeli @Sherlock_Holmes
-
Ben sizin 78 dediğinizi yeni öğrendim genel olarak konuştum siz içselleştirdiniz ki siz Bile revizyona gitmişsinizdir baraj puanında @yunusemrex3521
-
@sakallıcelal, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Dokundurmadım ama sanırım hissettirmişim @yunusemrex3521
Hocam yanlis anlamayn ama buna fena patladm ya ben
-
Estağfirullah hocam inanın artniyetli değil o cümlemde @ESE0303
-
@sakallıcelal hocam artniyetli olarak nitelendirmenizin sebebi nedir gerçekten anlam veremiyorum bu nedenle soruyorum yani nasıl bir artniyetimiz olabilir? Benim de tahminim en iyimser: 73,75 optimum: 75
-
@sakallıcelal biliyorum merak etmeyin ama bosluguma denk geldi benimde
-
Kıymetli kardeşim senin tahminin çok makul yunusemre kardeşimizde yanlış veriden dolayı 78 demiş zaten benim demek istediğim şey şu liste ortalaması hatta 70 üstü ortalama 74 küsürlerde iken 78 demek bana doğru gelmiyor ben bunu eleştiriyorum biz bu sınavlara toy zamanımızda çok girdik çok defa elendik buradaki herkes vicdani olarak ortalama puan civarında kapatacağını biliyor (soru iptali olmazsa) ama ona rağmen 78 79 77 gibi kelimeler makul değil bu arada biri 67 68 69 dese ona da aynı tepkiyi verirdim ben iyimser bakmak için değil rasyonel olmak için inanın bu süreçleri 2015lerde aştım ben @Sherlock_Holmes
-
@sakallıcelal burda 70 le kapatir diyen Ahmet arkadaşımız vardı bence onun suyuna gidicek laflar söyleyin bizi kotuleyin ne diyim daha
-
Bu arada Ahmet konusunda kesinlikle yanıldığını düşünüyorum yani umarım haklıdır ama 70 çok zor @yunusemrex3521
-
@yunusemrex3521 kardeşim çok alınıyorsun sen de ya tabiki sana göre 78-80 olur kimse bişey demiyor herkes fikrini söylüyor bira sakin olalım, tepki verenler de varsa bırak versin katlanma nezaketinde bulunalım.
-
@srsmn bana göre 78 -80 olur demedim beni ateşe atıyorsun benim muhasebem belli geçen yıl liste ortalaması ve geçen yılki puan arasındaki farki bu yılki liste ortalamasına ekleyip çıkarmak bu benim muhasebem
-
Geçen yıl yol kazası oldu ama bu sene ayarlayabildiler merak etmeyin...
-
@yunusemrex3521 yok hocam ateşe atmam kimseyi yani fikriniz o da olabilir bundan dolayı tepki de görebilirsiniz yani olsun napalım.