2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@suigeneris123 standart sapma yok ayrıca geçen seneden feyiz alarak dedim geçen sene kimse bilemedi kacla kapatağini kimse
-
@dervisoglu herkes fikrini söylemekte özgür yoksa netin mi tutmuyor da boyle zoruna gidiyor
-
Sizler bu platformda çok kişiyi küstürdünüz. Bir çoğunuz buralardan yararlanıp yok olup gittiniz. İşinize gelen yorumları aldınız işinize gelmedimi hayin ilan ettiniz. Siz değerli arkadaşlar sonuçlar açıklandığında konuştuklarınızdan da utanmayacaksınız çünkü öyle bir kapasiteniz yok siz Mia olsanız ne olur olmasanız ne olur insan olmadıktan sonra. 2 soru şıkkı değişecek dedik 2 soru iptal olacak dedik. Yinede 70 te kalacak ve yapmış olduğunuz anketteki 75-76 lı birçok arkadaş veryansın edecek benim nelerimi yanlış hesapladı lar baraj altı kaldık diye birbirinizin morelini bozmayın kafanızı dağıtacak işlerle uğraşın. Duymak istediklerinizin haricinde duyduğunuz şeylerden rahatsız olmayın. İyi forumlar her ne olursa olsun biz burdayız ama siz ayrıkacaksınız
-
@ahmetdeniz peki...dediğin gibi olsun.
-
@ahmetdeniz ıns hocam dediginiz gibi olur aksini düşünemiyorum sizle ilgisi yok ki şuan ki tabloda inanılmaz geliyor
-
@ahmetdeniz Kardeş güzel konusuyorsun hoş konusuyorsun da İnşallah millete boşuna ümit vermiyorsundur. Çünkü onun vebali de büyüktür Ahmet kardeş
-
@yunusemrex3521 2018 den Neden feyiz almadınız acaba? Geçen sene iptaller 2 net arttırdı barajı
geçen sene 80 üstü 40 kişi vardı bu sene 8 kişi var forumda sizin feyizinize göre listeyi tutmamak gerekiyor çünkü hep +-1 sapmaya gerçekleşmiş liste siz +-7 diyorsunuz ayrıca puanınızı yazdırıp listeye katılıyorsunuz bence katilmasaydiniz -
@suigeneris123 listeyi tutmak gerek ama katılım az 2018 yılını neden feyiz alayım 2018 yılında sınava giren sayısı ila bu yıl aynı mı ? Sınava giren nitelikli insan sayısı her geçen yıl artıyor 2019 yılından 4 5 net fazla kapatacağını düşünüyordum sınavdan önce sınavın zor oluşuyla 2 net fazla kapatacağını düşünüyorum geçen sene 76 bu sene 78 umarım da düşük kapatır sakın kimse yanlış anlamasın
-
@yunusemrex3521 bence listeden adınızı sildiiriniz inanmadiginiz bir listeye neden katılımda bulunuyorsunuz ?
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu -
@dervisoglu dikkat ettim de daha onceki konuşmalarda da milletle takaşıyordun konuşmayı bilmiyorsan forum sayfasini terket seviyeli olmak zorundasın herkes gibi
-
Ben 4 soruda değişiklik ve ya iptal olacağına ve 70 barajına çok ihtimal vermiyorum. Eğer bunlar gerçekleşirse Ahmet beyden özür dileyeceğim açıklandığını öğrendikten sonra. 2019 sınavı 76 ile kapattı bu sınav daha kolaydı bence 80 le kapatır 50 kişi mülakata kalır
-
@109-dönem arkadaşlar forumda tutarsız davranışlarda bulunanları 'kullanıcıyı engelle' yapın mesajlarını da görmüyorsunuz o zaman.
-
@suigeneris123 ben listeye inaniyorum ama katılım az diyorum fark ettiysen bana sadece neden geçen senenin puanını bir kişi bile tutturamadı bana burda söyle ?ayrıca geçen senenin ortalama liste puanı ile 76 puan arasındaki farka göre feyiz aldım bunu söylerken
-
@yunusemrex3521 listeye katılım son 3 senenin zirvesinde yine söylemleriniz tezat olusturdu
-
Ayrıca size bir bilgi vereyim bu sene 2018 ve 2019 a göre genel katılım daha düşüktü
-
@suigeneris123 geçen sene daha fazla katılım vardı ayrıca geçen seneki liste de yetersizdi çünkü geçen sene liste ortalaması 71 civarıydı 76 puanla kapattı geçen sene
-
@yunusemrex3521 tamam hocam uzatmayalim düşüncenize saygı duyuyorum açıklanınca herkes görecek zaten
-
@suigeneris123 umarım çok daha düşük kapatır benim arzum da o .sadece geçen senenin liste ortalama puanıyla 76 puan arasındaki farkı bu sene de liste ortama puanina ekledim olay sadece bundan
-
@yunusemrex3521, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@suigeneris123 geçen sene daha fazla katılım vardı ayrıca geçen seneki liste de yetersizdi çünkü geçen sene liste ortalaması 71 civarıydı 76 puanla kapattı geçen sene
Dostum yanlışın var geçen sene anket ortalaması 71 değil 73.5
-
@can-mavi 70 altı hariç mi aldın yoksa ?