2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@dlkaptan
-
@birgunolacak puanınızı yazdırdınız mı hocam.?
-
@srsmn hocam valla helal olsun bu sene liste oluşumunda sizin de büyük katkınız oldu. Geçit vermediniz
-
@srsmn yazdırdım hocam diğer hesaptan buna giremiyordum yeni hesap açmıştım yanlıslıkla eski hesaba girebilidm
-
@birgunolacak bu senede diğer hesap, eşim, nişanlım ilginç bir forum takibi oluyor
-
@srsmn herkes kısmetini bulmuş hocam biz kaldık
-
Arkadaşlar sınavı tartışıyorsunuz biliyorum ama çok çok özür dileyerek bir şey sormak istiyorum yüksek netler yapan arkadaşlar iktisatı hangi kaynaklardan çalıştılar? Ben bir sonraki sene için hazırlanmak istiyorum mikro için Yüksel Bilgili, makro için ise Tufan Samet Özdurak'ın kitabından çalışıp Analiz soru bankası ile pekiştirmeyi düşünüyorum. Başka bir tavsiyesi olan var mı?
-
@ryu753 bulanlar arayanlardır hocam
-
@amirim buralarda mısınız...
-
@pollyanna 0 iktisat bilgim vardı, yüksel bilgili mikro makro çıkmış sorular ve berkay cihan son dk iktisata baktım
-
@raskolnikov1 konu olarak berkay cihan mı çalıştınız ssadece? Çok teşekkür ederim :))
-
@pollyanna iktisat bu sınavın en kolay kısmı hocam. Berkay hocanın son dakika makro mikro kitabı var o bence yeterli olur türkiye ekonomiside öyle
-
@ryu753 çok teşekkür ederim türkiye ekonomisini de mi aynı hocadan alayım
-
@pollyanna bu sene berkay hoca çok başarılıydı,birebir tutturduğu bir çok soru oldu. tabii başka hocalarda var siz hepsine bir bakın
-
@ryu753 sağolun
-
@dlkaptan hocam bana gönderme yaptıysanız 81,75 ile, daha önceki sayfalarda paylaştım iki kez benim taban puanı tahminim 73,75 puan. Sadece 70 ile kapatmasına ihtimal vermiyorum ama geçen yıldan da düşük kapatacağını düşünüyorum. Benim tepkim tahminini tutarsız bi şekilde duyum olarak paylaşanlaraydı.
-
@kamikaze nerelerde? Bu Arkadaşımız her daim puanını paylaşırdı ama şimdi listede yok, umarım iyidir ve sınav hakkında ki yorumlarını görürüz. Tecrübesine binaen yorumlarının kıymetli olacağını düşünüyorum..
-
@pollyanna rica ederim yüksek bilgili soru çözümleri zaten konu anlatımı gibi iyi geliyor berkay cihan daha yüzeysel ama o da destekleyici oldu
-
@Çetin kendisi bana gönderme yapıyor.umarım 70 le kapatır da herkes mutlu olur inşallah
-
@Ömermuhtar forumun eski tadı yok eskilerin neredeyse yarısı yok hocam çünkü. Şuankiler de çok iyiler yanlış anlaşılmasın