2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@zzzz kastettiklerim @27ömer27 @amirim @Larendeli @kamikaze vesaire
-
@Larendeli 108. Dönem kaymakam adayı olarak göreve başladı hocam...
-
@Ömermuhtar hay maaşaallah maaşaallah çok sevindim Allah yolunu açık etsin inşallah
-
@Ömermuhtar bizlere de nasip olur inşallah
-
@Ömermuhtar ıns bizlere de nasip olur ıns mülakata kalırız da mülakat grubunda yer aliriz bu grup
-
Arkadaşlar sırf puanımı yazmak için üyelik aldım, 71.75 ile beni de ekleyebilirsiniz.
Geçmiş yıllara göre çok zor deniyor ama duyduklarım hep 70-74 arası almış, foruma yazıp yazmadıklarını bilmiyorum. ya çevrem bu sene iyi çalıştı ya da bu sınav 75 ve üstü almak için zordu ben pek anlayamadım genel durumu -
@yunusemrex3521 Benin hiçbir konusmamda kufur ve hakaret yok senin gibi "78 ile kapatcak" diyip torbadan sayı seçip milletin manipüle etmiyorum
-
@mavi06 hocam çevrenize sorarsanız puanları çok iyi olur listeye ekletelim
-
@Ömermuhtar sayın hocam uzaktan takip ediyorum bu sene. Eksik yanlış çıkar mi bilmiyorum ama hesapladıgim net sayısı bu yıl 72.75. Geçen sene ile bir karşılaştırma yapmak istersek iktisat ve Türkçe dışında bütün dersler daha zordu ya da ben ve tanıdığım bir çok arkadaş fazla yanlış yaptık. Net tahminim yok açıkçası kendi adıma bu sınav defterini 18 kasıma kadar kapattım. 18 kasımada sonuç olumlu olumsuz yazarız buraya. Sınava gönül vermiş arkadaşlarımıza tavsiyem bu süreçten keyif almaya bakın
-
@dervisoglu küfür yok ama küçümseyici alaycı lafın var öylesine laf atıp insanları manipüle etmiyorum okumadın galiba dayandirdigim nedenleri
-
@kamikaze geçtiğimiz yıl sınava girdiniz mi hocam girdiyseniz kaç net yaptınız merak ettim
-
@ryu753 bir de 72.75 varmış buraya henüz yazılmamış.
-
@kamikaze sessizliğinizi, nezaketinizin ağır basmasından dolayı bozdurduk galiba cevap verme inceliğinde bulunmanızdan dolayı teşekkür eder sonuçların herkes için hayırlı olmasını dilerim.
-
@mehmet5557 2016 dan beri giriyorum hocam. Geçen sene iptal vs düşünce 80.5 net ile 82 küsür puan geldi. Sıralama da 111 idi.
-
@kamikaze mesala sizin bile 7-8 net az yapmanız bu sınavın zorluğunu gösteriyor hocam..
@dlkaptan güncelleme rica etsek hocam
-
2 tane 72,75
1 tane 71,75
var dimi şu an -
@ryu753 geçen sene genel kültür kısmında 5 yanlış vardı bu sene hesaplamada yanlışlık yapmadıysam 12 yanlış var. Alan kısmında ilk defa sorulan kanunları vs saymıyorum bile. Belki de bu iş bizden geçmiştir
-
@yunusemrex3521, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@Çetin kendisi bana gönderme yapıyor.umarım 70 le kapatır da herkes mutlu olur inşallah
Sataşma babında ifade etmedim hocam, tahmininize saygılıyım lakin pek gerçekçi bulmadım. Ek olarak yanılabilirim, ümit de vermek istemem ama 400'ün dolup dolmayacağından şüpheliyim.
-
@Çetin, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@dlkaptan hocam bana gönderme yaptıysanız 81,75 ile, daha önceki sayfalarda paylaştım iki kez benim taban puanı tahminim 73,75 puan. Sadece 70 ile kapatmasına ihtimal vermiyorum ama geçen yıldan da düşük kapatacağını düşünüyorum. Benim tepkim tahminini tutarsız bi şekilde duyum olarak paylaşanlaraydı.
Yok hocam, aslında gönderme de değildi, 81,75 ne kadar gerçek dışı geldiyse forumda tartışılan netler o kadar gerçek dışı geldiği için söyledim. Belki de gerçek dışı gördüğüm netlerle kapatır, arkadaşlar da haklıdır bilemeyiz ama çok çok çok zor ihtimal görüyorum
-
2018 de ankete katılanların yüzde 50 si
2019 da da ankete katılanların yüzde 45 i
Sinav sonucu aciklaninca Ilk 400 e girmis.Benim düşüncem de 71 ile 72.5 puan aralığında kapatacağı yönünde, ben de kimseye umut vermek istemem ama bir tik aşağısı bile olabilir. Bunların hepsi bir analiz tahmin , bu şekilde kapatmazsa kimse ile kötü olmak istemem