2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Kymkm109 trol denemez, 18 ekim diyordu sınav için... Ama ilanın gelecek dediği tarihte gelmedi
-
ahmet de buradaki forumcular gibi biri. nasıl ki 74-76 baraj diye yorum yapan var ahmet de bi yorum yapıyor illa bunu bilgiye dayandırmasına gerek yok. biraz içerden bilgi veriyor gibi imajı var olsun o kadar da her yerin vardır bir kuşçubaşı ahmet de öyle olabilir bir de az biraz tecrübeye kulak asmak lazım matematikten yoksun insanların baraj tahminlerine kulak asmayalım
-
Buralar entrasan yerler geçen sene sınavın açıklıcagı zamana yakın birisi 76 ile kapadı dedi troll ilan edildi hepimiz sövdük ama dedigi çıktı, bakarsın Ahmet de öle biridir...
-
Şöyle bir geçmişe gideyim, sınav ilanı sonrası yazılanlara bakayım dedim de sınava hazırlanan ve foruma aktif katılım sağlayan bir çok arkadaş sınav sonrası netlerini belirtmemişler. Çalışanlar arasından örneklemi daha da çoğaltabilir idik. (Tabi belirtmek zorunda da değiller.)
-
iyi çalıştığını bildiğimiz derece beklediğimiz kim varsa kötü yaptı bu sınavda, çalışma döneminde kendisinden faydalandığım bu kazanmazsa kim kazanacak dediğim ya 70 altı ya da sınırda bu yüksek netleri yapanlara helal olsun tabi ama bir tek benim bildiklerim ve benim için mi sınav kötü geçti
-
@dlkaptan doğru ben de dediğinizi tesbit etmiştim ama nedense dillendirmedim. Tabii ki kimse mecbur değil ama burası herkesin herkesle danıştığı iyi niyetle yardımlaştığı yer. Kişisel fikirlere de saygı duyuyorum tabii
-
@musavirim kaç kişi hocam tanıdıklarınız Sayı vermeniz mümkün mü ve sınavın tecrübelileri diyebilir miyiz arkadaşlarınız için.
-
@zzzz en az 20 kişi isim isim bildiğim kişi var benden daha iyi olup benim kadar ya da daha az net yaptı bu sınavda
-
bir de dershanelerin grupları dökülüyor arkadaşlar haberiniz var mı bilmiyorum ama yüzü gülen ya da bizim öğrencimiz şu neti bekliyor diyen oldu mu? ben duymadım varsa da tek tük geçen sene ösym kitapçığı yayınlandığında dereceler bile belli olmuştu
-
@musavirim hocam Allah herkese emeğinin karşılığını versin Bu sevinilecek bir şey değil yalnızca durum tesbitinde yardımcı olsun diye sordum
-
bu mesleğe gönül vermiş saygıdeğer arkadaşlarım, öncelikle hepinizin gönlünden geçenlerin nasibiniz olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim. uzun bir süredir formu takip ediyorum aslında üye olmayacaktım ama net hesaplaması için arkadaşlara yardımcı olmak babında üye olup net beklentimi de yukarda paylaştım. sınavın zorluğu konusuna gelince evet sınav geçen seneye göre zordu ama bir arkadaşın da dediği gibi sınav aslında 77-80 üzeri için zordu benim kanaatimce. 19 ağustosta askerlik görevimi tamamlayıp memlekete geldikten 1 hafta sonra çalışmaya başladım. yani yaklaşık 50 gün çalışıp Türkçeden 6 yanlış vererek 71.75 gibi bir net bekliyorum. aslında belirtiğim gibi sınav 77 üzeri için zor bir sınavdı ki bunu listedeki yığılmadan da anlayabiliyoruz. (dipnot: geçen senelerden temelim var 2019 kıl payı kaçtı buna rağmen de 50 günlük çalışmadan fazla verim almış olabilirim ama yaklaşık 1 sene hiç kitap yüzü açmadım.) baraj konusunda hiçbir fikrim yok. 2019'daki gibi ağzımızın yanmaması, kimseye fazladan ümit verip veya umudu olanların da umudunu kırmamak adına bu konuda susmayı tercih ediyorum. Selametle..
-
Arkadaşlar geçtiğimiz İl Göç mülakat sürecini yaşayıp forumu takip eden arkadaşlar bilir. 06TC diye bir hesap vardı. Ahmet yazınca direkt o hesap aklıma geliyor. İki günde bir içeridenmiş gibi duyum yazıp hepsi asılsız çıkmıştı. Hatta bir keresinde verdiği tarih çıkmayınca bir hafta foruma girmemişti. Sonra da arkadaşlar yurtdışı görevlendirmesindeydim o yüzden yazamadım falan demişti, o derece. O da aynı Ahmet gibi ortaya sürekli bir şeyler atıp geri çekiliyordu.
Benim gözümde Ahmet = 06TC -
@dlkaptan belki puanları istedikleri gibi gelmedi, ya da uzaktan izliyorlar
-
@ryu753 puanları iyi gelmemiş olma ihtimali bence daha ağır basıyor çünkü barajı geçip puanını söyleyip buradaki tartışmalara katılmak bence sürecin güzel bir parçası.her ne kadar yeri geliyor hararetleniyor olsak da.
-
@pabloescobarr tersi de mümkün hocam bu fikrinizin yani yüksek alıp yazmayanlar daha doğrusu gerek duymayanlar
-
@pabloescobarr aynen hocam bu bile zevkli oluyor ders calismam lazim ama insan merak ediyor forumda neler konusuluyor diye.Yavastan bırakıp guy sınavına odaklanmak lazım benim gibi girecek arkadaslar vardır illaki.
-
@zzzz evet zaten düşük aldım ne gerek var diyenlerde var yüksek aldım ne uğraşacağım diyenlerde var dengeliyorlardır bence birbirlerini
-
@zzzz ilanın geliş sürecine dahil olup fikir beyan edip 70 üstü alanlar emin olun şu süreçte daha çok aktif olurlardı hocam. Ha sizin dediğiniz kategori çok aktif olmayanlar için pek tabii mümkün
-
@heisenbergww her şey dozunda iyi nasipse ben de hazırlanıyorum hocam buraya arada bakmak iyi geliyor canlı tutuyor adamı
-
@pabloescobarr insallah hocam bende artık dozunda bakacağım foruma