2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Yaranma zaten dürüst davran 90 yapan tanıdığın vardır bir şey demiyorum helal olsun arkadaşına ama o buraya uğramıyor diye sanki onlarca yapanlar var uğramıyor havası estirme @siyasalllııı
-
@ESE0303 kardeşim bence tam tersi adam atıyorum 75 almış ama 76 ile kapatır diyor kendini bilerek aşağıda gösterme derdi var belli bir kesimde
-
@mülkiidareci evet bu da var ve inanin iki durum da hic SAGLİKLİ degil.
-
Arkadaşlar... Önceki yıllarda forum ortalaması hep gerçek puana yaklaşmış yine forum ortalaması hariç hiç kimseye bakmayın zira en güveniliri o yanılır yanılmaz orası ayrı ama
-
@sakallıcelal bu sınavda 90 alan varsa takım elbisesi benden.
-
@siyasalllııı siyasallı sınırdasın belli ki sende hazmedemiyorsun biz nicelerini gördük senin gibi sen bak işine
-
@ryu753 işte tam da bu sebeple tahminim haala aynı
-
@siyasalllııı kaç kişi var 80 üstü çevrenizde?
-
@sakallıcelal, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Yaranma zaten dürüst davran 90 yapan tanıdığın vardır bir şey demiyorum helal olsun arkadaşına ama o buraya uğramıyor diye sanki onlarca yapanlar var uğramıyor havası estirme @siyasalllııı
Ne havası kardeşim dürüstlüğümün teminatı vicdanım. Kimsenin umuduyla oynamak istemem. Şu liste bana garip geliyor netlerini ekleseler herkesten çok ben memnun olurum.
-
@ryu753 yani @dlkaptan ’nın listesinde ortalama yazana bakacağız o zaman anladım hocam sağolun
-
@siyasalllııı siyasallı sınırdasın belli ki sende hazmedemiyorsun biz nicelerini gördük senin gibi sen bak işine
Yav sal beni kardeşim çok boş yapmaya başladın
-
@siyasalllııı 4 5 gün bile değil düşük kapatacak diyordun şimdi değişik geliyor diyorsun. Hasetliğinden her şey seni tutan yok kardeş birdaha burayı karıştırma vicdanına da söyle haset olmayı bıraksın haydi selametle
-
@siyasalllııı hocam eğer varsa 80 üzeri isim vs belirtmenize gerek yok eklense listeye bizim için yol gösterici olur.
-
@siyasalllııı dostum size yukarıda normal bir soru sordum siz onu görmezden geliyor,hala çevrenize laf yetiştirmeye çalışıyorsunuz. Biraz sakin kalın. Çevrenizde 80 ve üstü kaç kişi var sayı olarak paylaşabilir misiniz
-
@siyasalllııı bu sınava 3 4 kez girmiş hata derece yapmış bireylerin olduğu bir forumda dışarda 80 üstü çok kişi var diye yazarsanız haklı olarak garipsenirsiniz .Çünkü hepimiz aynı sınava girdik ve aşağı yukarı durum tahmini yapabiliyoruz.80 üstü imkansız değil elbette ama yapan tam da listeden de anlaşılabileceği gibi çok azdır.
-
@ESE0303, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@siyasalllııı kardesim ad soyad tc istemedik netini biliyosan soyle x y z diye ekleriz
...
-
@siyasalllııı, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@srsmn iptalsiz 71.5-72 mülakatı görür bence iptalsiz 74-73 olanlardan iptalle canı yananlar çıkabilir. 75 altı için 280-300 kişi öngörüyorum. Geçen yıl 90-76 aralığına 400 kişi girdi 90-80 aralığına 120ydi yanılmıyorsam. Bu yıl 75 üstü için 100-120 kişi uygun görünüyor bence. 74-73 puan arasında bir yığılma göremedim ben hiçbir yerde. Gören bilen varsa söylerse iyi olur. Kayda değer bir kitle 70-68 aralığında belirleyici olan ise 73-70 arasındaki kitle. 74-73 için 120-140 kişi düşünürsek geri kalanı 71.5-72yi bulur
-
@pabloescobarr, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@siyasalllııı dostum size yukarıda normal bir soru sordum siz onu görmezden geliyor,hala çevrenize laf yetiştirmeye çalışıyorsunuz. Biraz sakin kalın. Çevrenizde 80 ve üstü kaç kişi var sayı olarak paylaşabilir misiniz
@pabloescobarr hocam öncelikle 80-90 rakamını kullandığım için pişman oldum söyleyeyim bunu baştan arkadaşı bu kadar çabuk tribe sokacağını tahmin edemezdim. Nasıl ki burdakilere yalan söylememek vicdani yükümlülüğümse onların netini onların izni dışında yazdırmamakta vicdani yükümlülüğüm. Kaç kişi olduğuna gelince de var birkaç kişi. Onlar yazdırmıyorsa diğer 80’ler de benzer durumda olabilir o yüzden liste bana garip geldi ama aynı şekilde yazdırmayan 72-68 civarı insanlar da var dengeleyebilir bilmiyorum.
-
@siyasalllııı kafa karışıklığı mı var hocam olabilir fikrini değişmiştir tabiki saygı duyuyorum belki de son dediğiniz gibi olacak bilemeyiz, hayırlısı.
-
@siyasalllııı 4 5 gün bile değil düşük kapatacak diyordun şimdi değişik geliyor diyorsun. Hasetliğinden her şey seni tutan yok kardeş birdaha burayı karıştırma vicdanına da söyle haset olmayı bıraksın haydi selametle
Yav aynen hasetim çok yorma