2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@srsmn, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@siyasalllııı kafa karışıklığı mı var hocam olabilir fikrini değişmiştir tabiki saygı duyuyorum belki de son dediğiniz gibi olacak bilemeyiz, hayırlısı.
Hocam taban tahminim hala 72.5-71 ama yazdırmayanlar var ve listede yazdıran kişi sayısı bana garip geliyor mükerrer vardır illaki
-
@siyasalllııı anladım hocam tabi mükerrer olabilir, troll olabilir hocam zaten kimse bu liste pürü pak doğrudur demiyordur.
-
@siyasalllııı troller belkide yazdırmayanları dengeliyordur
-
Geçen yıl sınav sonucuna göre 81,117 puan alan arkadaş 111. olmuş. Soru iptali olmasaydı 80 puana tekabül ederdi. Yani 80 üstü 110 kişi varmış. Bu sene de 50-60 kişi olacaktır. Burada 10 arkadaşımız var, dışarıda da 40-50 kişi vardır pek tabi.
Ortamı bilerek germeye gayret gösterilmesine de anlam veremiyorum. Herkes hayalinin peşinden koşuyor. Hemfikirsek geçen yıla göre sıkıntılı bir sınav olduğunda, düşük kapatacağını da pekala söyleyebiliriz. O halde strese mahal yok arkadaşlar.
(-1) 73 (+1) kapatacağına olan inancımı koruyorum.
-
@ryu753, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@siyasalllııı troller belkide yazdırmayanları dengeliyordur
@ryu753 o da olabilir inşallah öyle olur. Yalnız trolleri de anlamıyorum niye neden böyle gereksiz şeylere ihtiyaç duyuyorlar etik bulmuyorum ne diyeyim hayırlısı artık.
-
@Ali-19, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Geçen yıl sınav sonucuna göre 81,117 puan alan arkadaş 111. olmuş. Soru iptali olmasaydı 80 puana tekabül ederdi. Yani 80 üstü 110 kişi varmış. Bu sene de 50-60 kişi olacaktır. Burada 10 arkadaşımız var, dışarıda da 40-50 kişi vardır pek tabi.
Ortamı bilerek germeye gayret gösterilmesine de anlam veremiyorum. Herkes hayalinin peşinden koşuyor. Hemfikirsek geçen yıla göre sıkıntılı bir sınav olduğunda, düşük kapatacağını da pekala söyleyebiliriz. O halde strese mahal yok arkadaşlar.
(-1) 73 (+1) kapatacağına olan inancımı koruyorum.
Ben 80 üstü için başından beri en fazla 30-40 kişi vardır diyorum hatta bazı hocalar 25 kişi bile yoktur diyor haberiniz olsun
-
@Korumaamiri, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Sınav tarihinin çok önemli olmadığını , bu sınava tarih beklemeden hazır olunması gerektiğini düşünen biriyim . Sınav tarihi ile ilgili öngörüler, duyumlar hep 5 Aralık oldu çok net konuşuldu hatta ÖSYM protokol aşamasından bile bahsedildi. Herkes düşüncesini açıklamakta özgür ancak benim bildiğim bir şey var o da sınavın 5 Aralıkta olmayacağı. Ve buraya not düşüyorum .
Sınav tarihi 18 Ekim.Bu arkadaş da gözükmüyor hiç sınavdan sonra.
-
Kandiliniz mubarek olsun arkadaslar.
-
@siyasalllııı Geçen yıl soru iptali olması çoğu 78-79 puanları 80 üstüne taşıdı. 100 ü aşmasının nedeni buydu. Bu sene ise soru iptali olmazsa, sınavın zorluğunu da eklersek dediğiniz gibi daha düşük bir sayı da olabilir.
-
@Ali-19 yanlış yönlendirmeyeyim ama 80 üstü 160 civarı kişi vardı geçen sene diye hatırlıyorum
-
@sakallıcelal Sınav sonucu açıklanınca forumda yapılan paylaşımlardan aldığım bir veri. Tutarsızlık da yok diğer verilere göre. Doğru olduğunu düşünüyorum.
-
@Ali-19 aynen öyle düşünüyorum geçen yıl 79-82 bandı genişti. Bu yıl 80 üstü için 25 kişi bile yoktur deniyor. Ben yine fazla umutlanmamak adına 30-40 kişilik bir kontenjan ayırarak yapıyorum hesaplamamı taban 71-72,5 gibi bir şey çıkıyor. Umarım 70 üstü olan herkes görür mülakatı kolay değildi sınav
-
@siyasalllııı 2018 sınavında 75 puan alanın sıralaması 97 iken, 2019 da 75,5 puan alanın sıralaması ise 468 imiş. Sadece bu iki veriyi ele alarak en basit şekilde değerlendirdiğimizde; 2018 sınavını bir kenara koyarak 2019 sınavına yakınsak baksak dahi, en az 2-3 puanlık bir düşüş olabileceğini düşünebiliriz. Hatta daha da ileri giderek soru iptali olmazsa 75 puanın bu sene sıralama olarak 250-260 aralığına gelebileceğini düşünüyorum. Bu durumda da taban puan 73 olabilir.
-
@siyasalllııı ben de soru iptali vs durumu karıştırmazsa, 72-73 aralığında kapanacağını düşünüyorum verilere bakarak
-
72 puanı herkese küçük gözükmeye başlamışsa bu sınav 72 ile kapatacaktır umarım emeklerimizin karşılığını mülakat aşamasında da alırız lütfen kalp kırmayalım Ümit dünyasında yaşıyoruz ideal uğruna çırpınıyoruz , kimsenin beklentisine laf söylemeye hakkımız yok herkes bir şekilde içimi rahatlatıyor. Tek diyeceğim şu geçmiş yıllarda sınava giren küsüratla dışarda kalan veyahut mülakatta elenen arkadaşların yorumuna daha çok önem vermeniz , çok gördük 2 3 ay sınava hazırlanan ve ilk defa giren arkadaşların yahu sınav kolaydı altı üstü hukuk diyişini , ama garibimin haberi yok kanun maddesinden bir kelime değiştirip soruyu sanki doğruymuş gibi işaretletip yanlış çıktığını. Yahu benim not defterimde 100 tane yerde yazıyor görevi ile ilgisi olmayan siyasi bir konuda karar alan belediye meclisinin iç işleri bakanı bildirimi üzerine Danıştayca feshedildiği , ama ben yıllardır bu sınava giren bir kişi ve her sene komik küsüratlarla baraj altı kalan bir kişi olarak söylüyorum sınav şansı diye birşey var . Yoksa bu soru yanlış yapılır mı, işte netini yüksekten yüksekten yazan arkadaşların görmediği bu . Yineliyorum 75 yazıp 71 alan arkadaşlar ÖSYM yi hain ilan edecekler ancak gerçekler böyle bu vaziyette , 50 tane 80 üzeri görsen de ümidini yitirme aldığın 70 üzeri puan sayesinde sonuç belgen de yazacak olan şu : kontenjan nedeniyle mülakata hak kazanamadınız. Lütfen aldığınız 70 i küçümsemeyin tevekkül haliyle bekleyin 72 ile kapatacak Ümit ediyorum ama 74 ile kapatırsa sorumlusu tahmin yapan değil kendi sınav şansımızdandır unutmayınız . İyi geceler dilerim
-
Belki haddimize değil ama madem burası herkesin özgürce yszabildiği platform ben de birşey yazayım. Grubu şuna benzetiyorum bir film;ayağından kilitli, aynı odada çaresiz insanların bekleyişi, bir zaman sonra insanlar birbirlerini hedef alıyorlar. Aynı 3 5 kişi dönüp dolaşıp aynı şeyi konuşuyor. Aynı 3 5 kişi dönüp dolaşıp aynı kişilerle tartışıyor. Aynı 3 5 kişi aynı tahminleri yapıp kafa karışıklığına sebep oluyor istemeden. Listeye gelince o listede muhakkak trol var. Ben bu puan toplama işine 2. günden beri mesafeliyim. Yok yani eksildi o inandırıcılık. Oraya bolca mükerrer girdi. Her gelene puan soruyoruz schalke maçı takip eder gibi. 73 74 alan adayların paniği saçma sapan muhabbetlere sebep oluyor. Artık sakin kalın ve guy sınavına odaklanın. Aynı kişilerin tartışmasına da lütfen artık bir son verelim.
-
@Kymkm109 kardeşim belirsizlik ister istemez yoruyor ya insanı hele birde sınırda olunca
-
Ya arkadaşlar amma abarttiniz, tabiki 80 üstü yazmayan dişarda olacak, herkes gelip buraya yazabilir mi mantikli geliyor mu size.katilim cok fazla ortalama belli oldu artik. Bu ortalama bile sinavin 2019dan dusuk kapatacagni gosteriyor.bu saatten sonra soru iptali olup olmadigi beklenmelidilir. İptal olmazsa 72.5 73.5 arasi kapatacak bu zaten belli oluyor.
-
Bence de liste homojen gibi, eğer toplu bir trollleme olmadıysa. Zira 70 altı yazmayabilir bunu anlarım. Ben de geçen sene 70 altı kaldım, foruma uğramadım bile umudum olmadığı için, 80 üstü de uğramaz zira referans arayışlarını hızlandırmışlardır. 70-80 arası buradayız işte. Yığılma 73 bandında, iptal vs olsa da olmasa da +1/-1 bu aralıkta olacak 400.kişi. Tedirgince beklemek, umut etmek, hayal kurmak, sabretmek, bütün karışık duygular mevcut kalan şu 20 günde. Allah layıkıyla hakeden herkesin gönlüne göre versin inşallah. Cümleten kandiliniz mubarek olsun arkadaşlar. Kolaylıklar dilerim.
-
Allah bir daha ki kandile mülki amir olarak girmeyi nasip etsin emek veren hiçkimsenin emeğini zayi etmesin kimseye karşi utandirmasin insallah hayirĺi kandiller arkadaslar ⚘