2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@frhtgr işte sorun şu ki alan kısmı yani anayasa idare iktisat derslerinde eski sınavlarda bırakın 50 yi 60 nete yakin yapıyordu herkes ..
-
@cevatcobanli444 netinizi listeye eklettiniz mi hocam
-
@can-mavi üstad dediğinde haklısın aksini düşünmüyorum ama sınava orta üstü çalışan için +50 net yapılırdı alan kısmında. Lakin genel kültür kısmı çok ters geldi. Geçen sene 25 net üstü(Türkçe hariç) çok rahat yapılırken bu seneki sınavda genel kültür kısmında 20 net üstü iyi bir net bence
-
@frhtgr gy gk için de dediğinize katılıyorum.. demek istediğim sadece bu gk yüzünden değil alan yüzünden de düşük kapatacak
-
@can-mavi Hocam çoğu görüşünuze katilsamda bu yorumunuza katılmıyorum, bnce alan hep 50 ile 55 arası netler idi, derece yapanlarin hepsi gk gyden 30 yapıyordu, bu sene sinavda derece yapamayanlarin çoğu bu forma girdiginde gk gy netlerinun düşük olduğunu belirtiyolar, dün özelden geçen sene 80 üzeri yapan iki ustadla konustum, ikisininde gecen seneler gk gyleri en fazla 3 yanlis, ama bu sene 10 - 12 yanlislardan bahsediyolar, alan netleri bir aşağı bir yukarı ayni nerrdeyse.
-
@can-mavi haklısın üstad. Yani iki durumu birlikte değerlendirince sınavın önceki seneye göre en azından 4-5 net kadar aşağı bir netle kapatması gibi bir çıkarım yapılabiliyor. Bana göre bu sınav 70-72 arası kapatıcak daha üstüne çıkacağını sanmıyorum.
-
@Pisagor deeece yapanlardan bahsetmiyorum dostum, genel anlamda,bu sene hariç son 2 sene alandan 55 ustu yapılabilir diyorduk, ama şimdi 50 ustu yapılabilir diyoruz.
-
@mehmet5557 sormadan önce geçmiş mesajlarına bir bakıverin hocam
-
@frhtgr aynen bunu dusunuyorum kardesim
-
@Pisagor hocam sadece 5-6 kanun hiç bilinmeyen yerlerden gelmişken nasıl aynı olsun ki geçen yılla alan netleri.
-
@Pisagor her netin 1 puan olduğu sınavda çok mu önemli hocam kim nerden nerde kaç yapmış sanmiyorum
-
Bu sınav nasıl 73-74 ile kapatacak bir türlü aklım almıyor dostlar. Herkes sınav geçen seneden zor diyor. Katılım az diyor, pandemi vs kütüphaneler kapalı olduğundan yeterince calismak mümkün olmadı diyor. Ama neredeyse geçen seneye benzer bir puanla kapatacağını söylüyor sonra.
-
@Yunus1059 sen 72 diyosun dimi kardesim
-
@mehmet5557 siz eklettiniz mi hocam
-
@ESE0303 Aynen kardesim ben sınavın maksimum 72 olacağını düşünüyorum aşağısı mümkün ama yukarısı değil. 400 un dolmamasi ihtimali neredeyse yok gibi bir şey bana gore. Ama 70 üzeri alan herkes beklesin bence
-
77-78 üstü net yapıp sınavın ısrarla 74-75 civarı kapatacagini iddia eden arkadaşların yaptığı tahminlerin rasyonel değil duygusal olduğunu düşünüyorum.
-
Bi de yazilanlari begenip netlerini yazdirmayanlar var Rabbim onlara da akil fikir ihsan eylesin bu mubarek gunde
-
Herkes yigilmanin 73-75 arası olacağını düşünüyor ama bence yığılma 69-72 arasında olacaktır.
-
Bilmiyorum çok iyi çalışan yeni giren veya geçen yıl iyi dereceler yapmış tanıdığım insanlar hep 73-74-75 bekliyor. Bu insanlar gerçekten emek vermiş, iyi çalışan insanlar, genel olarak da yaşça genç olanlar.
Sadece etrafıma bakarak bu kanıya varabildim geniş çapta yapılmış bi anket gibi düşünmeyelim : )İnsanları umutlandırmak niyetinde değilim. ÖSYM zaten herkesin puanını 70 bandına getirerek umut tacirliğini 2.kez yaptı 2018 le birlikte.
Hayırlısı olsun herkes için, şu süreçte sağlığın çok daha önemli olduğunu öğrendik.
Seneye Eylül'e kalmadan bir sınav daha olacak.
Ama izleyip göreceğiz,kesin konuşmuyorum ama tecrübeye dayalı bi tahmin olarak 70 diyorum. -
Haklısın kardeşim böyle kibirli toplulukta var maalesef içimizde iyi ki bu sınavda iyi yaptı diye yok 75 yok 78 ile kapatacakmış diye laf gezdiriyorlar temennisi bu adamın başka bir şey değil sonuna da umarım 70 le kapatır tabi diyor ulan biz bilmiyor muyuz sınav 70 le kapatsa hasetinden geberirsin sen ama kimse unutmasın sınavı kazanınca değil mülakatı geçince kaymakam olunuyor vakti zamanı gelince haset insanları da göreceğiz @Yunus1059