2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@bozkurtbey hocam bi tartışma da sen başlatma gözünü seveyim
-
@siyasalllııı bizim yerimiz belli haydi git artık iyi geceler
-
@siyasal12 Birazdan kavga " Sen istanbul Siyasalı savundun." diye devam edecek sanki
-
@bozkurtbey tam tartışma çıkacak konu aman kardeşim hak versem bile aman diyeyim
-
@sakallıcelal olay budur sakalli puskurttun trolu helal olsun.
-
Bence siyasalli trol değil de siyasal12 trol olabilir o da ciddi ortamda gülüyor sürekli alaycı takınıyor kahkaha atıyor bir tuhaflik var siyasal12 de
-
@yunusemrex3521 demek ki size kufur edenler yaraniyor. yorumsuz
-
@ESE0303 80 aldım sınavdan bence 79,75 gibi kapatır
-
@cavenecadas usta ne yapmaya çalışıyorsun ne gerek var ibadetimizi edelim duamızı edelim geldiğimiz seviyeye bak 79 diyor
-
@sakallıcelal kardeşim mizah yapıyoruz cevapladığım iletiyi okursan sevinirim sinirler gerilmiş sakin olun
-
@siyasal12 bana kufur kimse etmedi edemez de trol sayfası değil burası başka sayfalara git
-
@yunusemrex3521 ederler dikkat et kardesss
-
@cavenecadas kusura bakma kardeşim trol sandım tebrik ederim iyi puan almışsın
-
@siyasal12 et de savcılığa vereyim seni
-
@yunusemrex3521 ahahahaha forum komple iptal
-
ya trollemek nedir anlamıyorum insanın eline ne geçer burada insanları kandırınca kandil gecesi yazık bence cidden bu kutsal mesleğe de talip bu kişiler
-
Sakin olun gençler Hazır 29 Ekim olmuş hayallerinize ulaştığınızı ve yarın yapacağınız konuşmayı düşünün
-
Merhaba dostlar.
Siyasal12 ve Sakallıcelal aynı ip adresine sahip oldukları belirlendiğinden forumdan uzaklaştırılmışlardır.Ne yazık ki Kaymakamlık başlıklarının kaderi bu. 4 senedir değişmiyor bu troll harekatları. Yarın gerekli temizliği yapacağız başlıkta.
-
Adam bir de kendi kendine sohbet etmiş ya ne işsizler var arkadaş
-
@oguuzzz aynen hocam ya kendi yazmış kendi oynamış adam maşallah