2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
STATUS
-
KAS Soru Bankası
Kaim Makam Mevzuat
Statüs Soru Bankasıİnsan Hakları için;
Muhteviyat ve Safa Sazak Öneririm....
-
@70kuralliii geçen sNavi kazanamasamda ucundan kaçırdım tek cozdugum soru bankası Status du çok memnun kaldım 4 5 tane soru birebir yakaladı özellikle E-belediye sorusu çıkması sınavda çok şaşırmıştım
-
@1baksan teşekkür ederim hocam
-
Selamün aleyküm arkadaşlar
öncelikle şunu belirteyim, her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır.
5 defa kazandım bu sınavı, lakin mülakatı geçmek kısmet olmadı.Nasıl çalıştığıma gelince;
Anayasa ve idare için mevzuatlara baktım, mevzuatlar çok detylı olur, hangi mevzuatlara bakacam diyorsanız Yiğit Yılmaz'ın mevzuat kitabı işinizi görecektir. Kendisi de baya mülakat görmüş bilgili bir arkadaşımızdır. Soru bankası olarak geçen senelerden KAS dahil piyasadaki tüm kaynakları çözdüm. Bu sene RİTÜEL + KAS kitaplarını bitirdim, RİTÜEL 4 kez bitirince baya faydası oldu.
Türkçe için bol paragraf çözün
Tarih için konu çalışın
insan hakları için Ritüel, Kas ve statüs iyidir.
İktisat için bol bol konu tekrarı yapın piyasadaki değerli hocaların kitapları içinizi görecektir. Ben Erdal Ünsal'ın konu anlatımlarından gittim.
Türkiye ekonomisi için Yasin hoca iyidir, bir de güncel verileri takip etmenizde fayda var.
illa şunları alın, bunları almazsanız kazanamazsınız diye bir şey yok.
Ritüel, Kas, Kaim-makam, Statüs, Erdal ünsal makro mikro, yasin çoban türkiye ekonomisi + güncel verilerle çalışmıştım son senemde.İlanı beklemeyin, şimdiden başlayın.
Allah yardımcınız olsun
iyi çalışmalar -
-
@Kaydı-Silinmiş tebrik ederim umarım hayırlısıyla nasıp olur sıze mulakatı gecmek son sınavınızdaa puanınız kactı acaba söylemek isterseniz tabi yanıtlayan
-
Arkadaşlar mevzuat olarak MİA mı yoksa Kaim makam mı ikisini de incelemiş olup fikir verebilecek bir arkadaş var mı ?
-
@nükredit mevzuat.gov.tr yi kılavuz edinerek kendi kaynağını oluşturmanı öneririm . Kopyala yapıştır yöntemi ile hazırlanan kaynaklara paranı çarçur etme kardeşim .
-
Selamün Aleykum değerli arkadaşlar. Geçen sene Ahmet Nohutçunun İdare ve Anayasa kitaplarından çalışmıştım ve çok faydasını gördüm fakat bildiğiniz üzere çok kalın kitaplar olduğu için çok fazla zaman harcadım. Bu sene onun yerine Kaim Makam kullanmayı ve aldığım uzaktan eğitimden de tekrarını yapmayı planlıyorum sizce nasıl olur ? İkinci sorum ise derse özgü soru bankası almak ne kadar faydalı olur sonuçta toplu olarak KAS-STATUS-MÜLKİ ve KAİM almayı planlıyorum.
-
Arkadaşlar merhaba..Bir sorum olacaktı..Kaymakamlık ıcın il özel idari kanunu,köy kanunu,büyükşehir belediye kanunu,belediye kanunu,mahalli idari birlikler kanunu dışında hangi kanunları indirmem gerek eksizsiz?Yazabilirseniz çok sevınırım..
-
@frkbyzt ne kadar farklı tarzda soru çözülürse fayda sağlayacaktır . Maddi imkanın varsa alabilirsin . Geçen yıl piyasadaki çoğu kitabı çözdüm bir kısmı gerçekten gereksiz ve kendini tekrarlıyor bir kısmında ise ciddi hatalar olabiliyor . Bu nedenle titiz davranmanı öneririm.
-
UDEMY
ARTIVİZYON
YAKIN EĞİTİM
THEMİS UZEM
MAKRO AKADEMİ
AKSOY UZEM
BAŞKENT KARİYER
A KADRO
İLKUZEM
MONOPOLARKADAŞLAR HERHANGİ BİRİNİN UZAKTAN EĞİTİMİNE KATILDINIZ MI VEYA DUYUMLARINIZ VARSA NE YÖNDE BİLMEK İSTERİM
-
@oguzhas a kadro almayın arkadasım almıstı fakat begenmedı
-
@Jacks-parol bende biraz baktımda öğretmen kadrosunu bulamadım garipsedim
-
@oguzhas hepsi online eğitim açmış mı
-
@menekşe evet hanımefendi
-
@menekşe siz daha önce aldınız mı
-
@oguzhas rica etsem arkadaşınıza sorar mısınız hangisini önerir diye bir fikir sahibi oluruz
-
@oguzhas akadroyu alma kardeş