2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@ryu753 özgün soru tufan samet mi cozdunuz?
-
@ryu753 hocam bu konuda yorum yapacak bilgim olmadığını düşünüyorum ama naçizane yorum yaparsam özgün sorularda bazı hocaların maalesef zorlama soru sorduğunu düşünüyorum. Ama kaymakamlık sınavı özelinde bence çok farklı soru kalıbına girmiyor ÖSYM. O yüzden cıkmıs soruları konu anlatımından sonra anlayarak çözen birisi en kötü 10 doğru yapar kanaatindeyim.
-
@Larendeli mülakata ilk 20 de gidip bileğinin hakkı ile kazanmış yetmemiş gelmiş geride bıraktıklarına destek atıyor.yolunuz açık olsun Allah razı olsun sizden.
-
Sizleri tebrik ederim ve teşekür ederim bizleri unutmayıp yol gösterdiğiniz için.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
-
Artı vizyon soru kitapları nasıl
-
yiğit yılmaz kaim makam ı çıkarmış
-
Arkadaşlar elimde
mikro için yüksel bilgili konu anlatım , yükseliş soru bankası , çıkmış sorular ve benim hocamın soru bankası var
makro için yüksel bilgili konu anlatım , yükseliş soru bankası , çıkmış sorular var
hukuklar için nohutçu ve tüyo çıkmış sorular mevcut şuan bunları kullanıyorum fakat grupta araştırmalarıma göre
themis kaymakamlık çalışma kitabı
nohutçu kaymakamlık kampı
iktisat analiz soru bankası
hukuklar için artıvizyon
tr ekonomi için yasin çoban , burcu doğan , berkay cihan , hüseyin ateş ön planda
ritüel soru bankası
kaim makam mevzuat
kas soru bankası
statüs soru bankası
insan hakları içinse muhteviyat , reşit gürbüz , safa sazak , nohutçu ateş , halil kalabalık
bunları öneriyorlar rica etsem kullananlar tavsiyeede bulunabilirler mi bende eksiklerimi tamamlamış olurum -
Merhaba arkadaşlar siz değerli kaymakam aday adayı arkadaşlarımız için birlikte sınava hazırlanmak adına online test çözümleri, hap bilgi paylaşımlarını yer aldığı telegram sayfasına davet linki paylaşıyorum.
-
@oguzhas Dostum selam, kitapların birçoğunu kullandım, aslında senin de yazdığın gibi belli başlı kaynaklar var, kazanan arkadaşların hemen hepsi bu kaynaklardan çalışıyor. Geçen sene plus ultradan KAS'a ne varsa çözdüm, geçmiş mesajlarımda detaylıca anlattım bu kitapları. konu anlatımı için themis ya da nohutçunun kitapları varsa iş görür. Soru bankası olarak bir tane karma bir tane de mevzuata göre ayrılmış soru bankası olmalı elde, ben KAS - Statüs - Kaimmakam üçlüsüyle devam edeceğim. İktisat için analizi tavsiye ederim hatta ben de bugün bitirdim yeni sınav hazırlıkları kapsamında:) TR ekonomisi - İnsan hakları bunlar bence sürpriz alanlar, piyasada tam anlamıyla bu derslerden gelen soruları karşılayan kaynak yok, ama Yasin Çoban, Reşit Gürbüz ve aöf kaynaklarına çalışmak bu dersler için yeterli olur.
-
@mülki hocam bu soru bankaların yeni basımlarını mı tavsiye ediyorsunuz
-
@mülki yeni sınav hazırlıkları kapsamında ne durumdasın yani nasıl çalışıyorsunuz ? İktisat analiz mi bitti ne kadar sürede bitirdiniz
-
@ryu753 Elimde 2019 basım olanlar var, ben onlardan devam edeceğim. Son dönemde çıkan Cumhurbaşkanlığı kararnamelerini takip ederseniz yeni kitap almanıza gerek yok bence. Ama halihazırda elinizde kitap yoksa mevzuata dair kitaplarda yeni basımları beklemeniz akıllıca olur, sınavla ilgili bir duyum gelince belli başlı kitapların yeni basımları zaten gelir. O zamana kadar diğer alanları bitirirsiniz zaten.
@Korumaamiri mülakat sonuçlarından 5-6 gün sonra başladım, sanırım 12 günde bitirdim ama bu süre kişiden kişiye değişir. Geçen seneki hazırlık dönemimde iktisadı pek bilmediğim için bu süre muhtemelen iki katına çıkardı. Nasıl çalıştığım konusuna gelirsek, örnek olması açısından bir fotoğraf ekliyorum, diğer senelerde de benzer bir program uygulamıştım yine aynı şekilde gideceğim. -
@mülki teşekkürler . Çalışmalarında başarılar dilerim .
-
@mülki teşekkürler peki programınızda mevzuat kas mevzuat themis dedikleriniz ne oluyor?
-
@ryu753 rica ederim. Ders ve kitap isimleri onlar
-
Özel üniversite mezunu kaymakam var mı acaba bilen var mı?
-
@Sgk_sgk konu anlatım kaynak tavsiyeniz nokta atışı olmuş hocam tebrikler
-
@ryu753 özel okuldan mezun hakim savcı olduğuna göre kaymakam da neden olmasın .
-
@ryu753 var hocam koç işletme görmüstüm.
-
Kaim makam 1500 ve kas haric özgun soru bankasi tavsiyeniz nelerdir arkadaslar