2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@108-Dönem
“Bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin”
Ateşi salıverdiniz -
Türkiye Ekonomisi dersinde Berkay Cihan ve Burcu Doğan çalışmayı planlıyorum eksik mi olur acaba arkadaşlar ??
-
@108-Dönem Aralık ayında olması hastalığın seyriyle çok yakından ilgilidir. Eylül sonu Kasım başı aralığı daha makul bir durum gibi. Hayirlisiyla inşallah bu sefer muvaffak olmak ümidiyle.
-
@108-Dönem şu haberi görünce içimde tarif etmesi imkansız bir burukluk oluştu.Sınav ilanı bekleyen arkadaşlar adına sevindim, emek veren herkes emeklerinin karşılığını alır inşallah.
-
@kendinehakime bana da gönderir misiniz
-
Link isteyenlerin sonu gelmez. Arkadaşlar mümkünse mesaj yolu ile ister misiniz lütfen? Her seferinde işe yarar bir bilgi var mi diye bakiyorum baslik guncellendiginde, link istenmis oluyor.
-
@108-Dönem Kasım 1985 doğumlular sınava giremeyecek mi nasıl olacak bu iş yazılı sınav tarihi baz alınıyor değil mi#
-
@EMRHGVN 1985 doğumlular bu senenin son gününe kadar açılacak sınava girebilir.
-
@Dolaylı-tümleç tmm hocam çok teşekkürler aydinlattiniz
-
@108-Dönem Eyvallah, niyet hayr akıbet hayr...
-
@Jacks-parol çok teşekkür ederim
-
@MiraKar rica ederimm
-
@108-Dönem hocam bide şu il göçe el atsan 200 kişilik mülakat ne zaman yapılır bir soruştursan malum buda içişleri bakanlığı
-
34-35 yaşında kazanan var mı acaba hiç?
-
@ms1453 arkadaşımın kuzeni kazandı. 35 yaşındaydı
-
@keynes5 Haziran.
-
@Korumaamiri kesin mi hocam mahsuru yoksa bilgi nerden
-
@108-Dönem hocam sizi tanımıyorum ama galiba @amirim gibi bizlere aydınlatıcı bilgiler vereceksiniz, verdiğiniz bilgi için teşekkürler
-
@keynes5 şu an bakanlıkta dernek denetçiliği mülakatları var bitince yapacaklar .
-
https://kitapsatis.anadolu.edu.tr/tr/ana-sayfa/100838-turkiye-ekonomisi.html arkadaşlar bu kitabın pdfini bulabilen var mı yada açıköğretime kaydı olupta indirebilcek olan saygılarımla iyi günler dilerim.