2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Arbak-Refik-Dal Einstein İzafiyet teorisi tam şuanki durumu açıklamasa da zamanda göreliliği açıklıyor
-
@ryu753 ben de sivilce çıktı:(
-
@siyasalllııı de bitişik olacak
-
@siyasalllııı Bence de gelmeyecek.
-
@Yunus1059 16.45 e kadar umut var....
-
Geçen sene hatırlıyorum sanki ; forumdaşlardan birisi o gün için de foruma açıklanacak yazmıştı ve 1 gün önceden açıklamıştı , bakalım bu sefer nasıl olucak ;cümlemizin hakkında hayırlısı olsun
-
Bursa Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesinde sınavdan çıkınca , 'Sinavin nasıldı ?' diye soran annesine ' 87 tane işaretledim, 85 inden eminim' diyen hanımefendi , acaba kaç net bekliyor çok merak ettim . Sonucun açıklanmasına saatler varken , kafamda dönen deli sorular...
-
@kanatsızucak 87 tane işaretlemiş, 85 inin tam yuvarlağı dolduracak şekilde isaretledigine emindir
-
@can-mavi Ahahahah
-
@kanatsızucak Akdeniz üniversitesinde sınavdan çıkınca "Kanka en az 85 net bekliyorum"diyen arkadaş acaba kac yapicak
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@Antimülakat 526
Sayfa 526 ya geldik , biraz yavaş yazın
-
@alpkaim Sen diyorsan bugün açıklanır bence
-
@dervisoglu Her ildeki sınav merkezinden birer tane çıkıyodur hocam herhalde , bunlar ÖSYM nin adamları olabilir Bir de reaksiyon almak için yüksek sesle konuşuyordu hanımefendi.
-
Heyecan dorukta yarın açıklanırsa sabah saatlerinde açıklanır bende onu sevmiyorum uykulu şekilde sınav sonucuma bakmayı kpss sonuçları mesai saati başlar başlamaz açıklanmıştı
-
@Yunus1059 umudum yok ama lınkcıler yazıyor 69 70 dıye bı umut...
-
@kanatsızucak Reis sen yazdinda aklima geldi. Geçen sene istanbuldan bigün önce yola çıktım dedimki milli kütüphanede son bir notlarima bakarim. neyse Aştide indim sabah 6 gibiydi milli kutupahneye doğru yola cıktım. gittigimde daha kapaliydi. sonra açıldi ilk defa giricem milli kütüphaneye neyse girdim oturdum yanima bir kiz geldi böyle ufak minyon biri. açtı kaymakamlik mevzuat notlarini Anayasadan başladı. sonra kamulastirma kanunu , dik, kik , dmk , vs.. banamısın demiyor , yemin ederim ara vermeden öğle saat 2ye 3 e kadar çalısti bikere bile telefona bakmadi. Bu böle seri çalıştikca moralim bozuldu, odaklanamiyorum birtürlü , sonra bi ara verdi masasinin üstünde fındık felan vardi. kedi geldi biraz kokladi sonra poşeti kaptı gitti, bnde uyuz olduğum için hic kediye müdahale etmedim hatta tarifsizce mutlu oldum , çünkü kız moralimi çok bozmustu. neyse arası 10 dakka bile sürmeden geldi, poşetimi gördünmü dedi bende kedi aldi dedim, neyse saglik olsun dedi dewam etti çalışmaya, valla o çalıştikca benm moral yerlerde, en son saat 18.00 gibi felan gibiydi daha fazla dayanamayip kalktim. bnde okadar merak ediyorumki kazanip kazanmadigini.. seni hic unutmucam moralimi bozan kız..
-
@kanatsızucak hahaha hahah bana da denk geldi ben bunalım modunda sınavdan çıkarken güle oylaya biri geçti yanımdan çok iyiydi yaptım falan dedi :)) Kadın mı erkek mi hatırlamıyorum nedense
-
@Pisagor hocam hatirladigim kadariyla kik ve dikten soru cikmadi bozmayin moralinizi
-
@Pisagor Her çalışan kazanamaz ancak kazananlar çalışanlardır.
-
@sbui61 Hocam ne kiki ne diki kız yemin ederim en son avrupa konseyi mevzuatlarini okuyordu O kız kimin yanina otursa moral bozardi