2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
AÇIKLANDI
-
@kofik44 ulan ne boş adamsın yahu :))
-
@Daywalkerss ya hocam yapma lütfen. ÖSYM'nin açıklamadığı bilginin bakanlığa gitme olasılığı yok zaten arkadaşlar sizin haberiniz olmadan bakanlığın bilgisi olur mu ordaki bi memurun dışarı bilgi sızdıracağını bilmezler mi böyle zafiyet verirler mi sizce Ösym de çalışan bile sıralamayı listeyi bilmez açıklanmadan şu cahillikleri bırakıp duyumcu adı altında insanları boş beklentiye sokan insanlara da prim vermeyin lütfen aklı başında insanlarsınız. Taban puanın kaç olacağı veya kaç kişinin mülakata kaldığını bir yerden duymak gerçekten imkansız ve mümkün değil, böyle bir şey zaten ahlaksızlıktır ve etik değildir ösym de çalışan herhangi birininde bu bilgiyi söylemeye cesareti olmaz. Lütfen boş umut tacirlerine kanıp 71 civarı vs söylemlerine inanmayın. 71 olma ve OLMAMA ihtimaline göre yarını bekleyip görelim.
-
@kofik44 kardeş boşluguma geldi bi an kalbim duracaktı ins banlanirsin
-
@Schumpeterr hocam çok büyük linç olur
-
@yapma-evladım Ne biçim konuşuyorsun? Sana hakaret etme hakkını kim verdi?
-
@srsmn sen yazmadan başladılar bile hocam
-
@kofik44 ne gereksiz bir insansın sen ya
-
@kofik44 Kardeşim seni ateşe attık hakkını helal et
-
Buralardaydım hemen enseledim 🤫
-
@kofik44 iyi uçuşlar :))
-
@birdlyys yorumların ilginç kardeşim ne diyeyim o kadar kişi duyum paylaştı bana sallamanda ilginç belki de sen haklısın ama ben 71 demedim zaten neyse haklısın yarın göreceğiz zaten
-
Gece açıklanır mi yani mesai saati dışında
-
Size sallamadım hocam yanlış anlamayın lütfen genel olarak görüşlerimi paylaşmak istedim...
-
@Yunus1059 üniversiteye giriş sınavlarında açıklandığı oluyordu hocam. Kaymakamlık için bilemiyorum.
-
Yarın açıklanacak
-
@kofik45 :)))) hadi ya
-
@kofik45 adam ışınlanmayı buldu.
-
@kofik45 duyum mu bu yoksa sizin tahmininiz mi
-
@kofik45 güldürdün