2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Ankara kulislerini kovalayan başkent muhabirleri gibisiniz sürekli pres sürekli press helal olsun arkadaşlar
-
@Ömermuhtar Ankara kulisleri hareketsiz demek anca tartışmışlar
-
Tahmin ettigim kişi değilmiş, tahmin ettigim kişi bir kitap yazarıydı
-
@can-mavi tahmin ettiğin kişi olsa dahi söyleyeceğini sanmıyorum
-
@aslanturbey hocam eline sağlık güzel yazmışsın bayağı romantik işlemişsin konuyu.. Ama sen farklı değilsin her iibf li aynı aşamaları yaşamıştır..
Ayrıca bu mesleği fazla abartmamak lazım 3 dk mülakat sonumda 300 kişinin kaybettiği bir süreç -
Herkesin bu arkadaşa benzer hayat hikayesi var gençler. Sıkmayın canınızı herşeyin farkındayız. Ayrıca kitap yazmam. Kitap reklamı yapmam. Ders pazarlamam. YouTube üzerinden ders anlatmam. Birçok konuya hakim olsam da Hocalık vasfım yoktur. Hukuk mezunu olmasam da hukuk konusunda sınava kimseyi hazırlamam. İktisat bilmesemde iddialı şekilde saçma sapan kitap yazmam. Sınavı kazanmış olsamda reklam yapıp yine kitap yazmam. Anlayacağınız gençler hepinizden bir parçayım.
-
@ahmetdeniz yarın açıklama kaç sularında olacak?
-
@srsmn yarın ne açıklayacak ki biraz takipte eksik kaldım sanırsam
-
@menekşe ne açıklayacağını açıklamayı yapacağı zaman öğrenecez sadece çarşambayı bekleyin demişti
-
@srsmn fazla gizemli saat 00.00 olduğu an burada olalım o zaman netice de Çarşamba demiş
-
@srsmn 23.00 Ahmetliği tutup yarın 23’te açıklıyormuş bir de
-
ciddi ciddi bu arkadaşın açıklamasını mı bekliyorsunuz
-
@feanor87 yarın 23.00’a kadar yolu var
-
@siyasalllııı 23:59
-
@menekşe ben Ahmet 23:00 lütfen farkkı rakamlarla tanıtmayalım.
-
Yarın 23:00 a çarşamba da eklenebilir
-
@maer gerçekten pes ya sanane be nasil yazacağını sanamı sorcak alttan alta alaycı konuşmalar.....neyse
-
@menekşe adamın standartları var
-
@siyasalllııı ben olsam 23:59 da açıklardım da ona istinaden öyle yazmıştım @ahmetdeniz bekleriz yarın 23:00 ı bekleriz
-
Sınav sonuçları açıklanınca Ahmetin foyası meydana cikicak ve kendisi forumdan uzaklastirilicak