TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 Kaymakamlık Sınavı.

KPSS A
    2020 kaymakamlık sınavı
    621
    10947
    930642
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • mrvguy
      mrvguy Son düzenleyen:

Istifami sundum kamu bankasina artik hem.kpss hem kaymakamlik icin caliscam allah buyuk .fedakarlik yapip emek veren herkese nasip etsin arkadaslar. Basarilar

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
      • B
        buişbitik Son düzenleyen:

Arkadaşlar, Ahmet Nohutçu youtubeda paylaştığı kaymakamlık sınav yönergesi videosunda 35 yaş sınırının kaldırılmasının ya da yaş sınırının artırılmasının planlandığını söylemiş. Bu konu hakkında duyumu/bilgisi olan var mı?

R kendinehakime 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • R
          ryu753 @buişbitik Son düzenleyen:

Türkçe için soru bankası çözüp memnun kaldığınız var mı?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • kendinehakime
            kendinehakime @buişbitik Son düzenleyen:

@buişbitik, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.

Arkadaşlar, Ahmet Nohutçu youtubeda paylaştığı kaymakamlık sınav yönergesi videosunda 35 yaş sınırının kaldırılmasının ya da yaş sınırının artırılmasının planlandığını söylemiş. Bu konu hakkında duyumu/bilgisi olan var mı?

87 li olarak sevinçle karşıladım duyumu :)İnşallah dogrudur.

''Uçamıyorsan, koş; koşamıyorsan, yürü. Eğer yürüyemiyorsan, sürün; ama hareket etmeye devam et. Geleceğe ilerlemeyi sürdür..''

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • J
              Jacks parol Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @mrvguy Son düzenleyen:

@mrvguy bende aynısını belediye ıcın yaptım istifamı sundum umarım hayırlısı olur ikimiz ıcın Bı an sızınde yaptıgınızı gorunce İcim rahatladı

mrvguy 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • 3
                399mia Son düzenleyen:

Allah’ın izniyle geri döndüm arkadaşlar. Birden fazla mülakat gördüm bazen tarih bazen kaynak paylaştım. Bazen yanıldık üzüldük tartıştık.Reklam yapacak kitabım yok reklamını yapacak uzakta eğitimciler ile bağlantım yok. Tanıyanlar biliyor beni. Daha güçlü paylaşımlar ile yerimi alıyorum. Eski arkadaşlara selam olsun yeni katılanlara ise hayırlı.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 8
                • ?
                  Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Herkese merhaba dostlar. Ahmet Nohutçu sınavın kasım-aralık ayında olmasını beklediğini, alımın yine 100 kişi olma ihtimalinin yüksek olduğunu söylemiş. Bu yönde benzer duyuma sahip kimse var mı? Kontenjan konusunda benzer duyumum olsa da, tarih konusunda böyle bir planlama olduğunu duymadım.

GaDDaRR  KeRiM Korumaamiri J 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • mrvguy
                    mrvguy @Jacks parol Son düzenleyen:

@Jacks-parol ben artik dayanamiyodum acikcasi karakterime ters bi isi yapmak zoruma gidiyodu allah buyuk .elbet fedakarligin da bi zaferi olur .hocam.basarilar

• GaDDaRR  KeRiM
                      GaDDaRR KeRiM @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@mülki 5 aralık 100 kişi diye bir duyum paylasılmıstı önceki iletilerde.

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • ?
                        Eski Kullanıcı @GaDDaRR KeRiM Son düzenleyen:

@GaDDaRR-KeRiM Cevabınız için teşekkür ederim. @108-Dönem paylaşmış, geçtiğimiz mülakat sürecinde nokta atışı bilgiler vermişti, muhtemelen bahsettiği tarihe yakın bir zamanda sınav yapılacaktır.

GaDDaRR  KeRiM 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • Korumaamiri
                          Korumaamiri @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@mülki benim öngörüm Kasım ayında 100 kişilik bir Sınav olacağı yönünde .

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • ?
                            Eski Kullanıcı @Korumaamiri Son düzenleyen:

@Korumaamiri Hocam aslında ben de ekim - kasım aylarında olur diye bekliyordum. Ancak bahsettiğimiz arkadaş mülakatların başladığı tarihi de, açıklanacağı günü de önceden söyledi, bu sebeple bu tarihi de dikkate alacağım. Yine de temkinli olmakta fayda var tabi.

Korumaamiri 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • P
                              pcportal Son düzenleyen:

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim. Sizce hukuk dersleri konu anlatımı için Themis mi yoksa Nohutçunun kitapları mı tercih edilmeli ? Kolaylıklar dilerim

• crowdingout
                                crowdingout Yasaklı @tyr61 Son düzenleyen:

@tyr61 Hocam bence siz son baskısını görmemişiniz. İnanın hiç alakası yok cevap anahtarıda sıkıntılıydı. İktisat tr ekonomisinden hiç bahsetmiyorum:)) Bu sene alan arkadaşların çoğuda memnun kalmamıştı. Yinede sizler bilirsiniz beniki sadece tavsiye

Korumaamiri 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • Korumaamiri
                                  Korumaamiri @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@mülki şu an bir planlama yapılıyor ancak ÖSYM ile müzakere edilmemişken tarih vermek bence doğru değil. Şu anki planlama Kasım ayı ilk haftaları ancak sunan tarihinde malum virüs de bir etken olabilir. Biraz daha temkinli yaklaşmak lazım.

• Korumaamiri
                                    Korumaamiri @crowdingout Son düzenleyen:

@crowdingout hangi yayın için dediniz ?

GaDDaRR  KeRiM crowdingout 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • GaDDaRR  KeRiM
                                      GaDDaRR KeRiM @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@mülki rica ederim hocam. Her türlü tarihe hazırlıklı olmak lazım.

• GaDDaRR  KeRiM
                                        GaDDaRR KeRiM @Korumaamiri Son düzenleyen:

@Korumaamiri Sanırım Bahsedilen Themis Kaymakamlık Çalışma Kitabı

Korumaamiri 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • Korumaamiri
                                          Korumaamiri @GaDDaRR KeRiM Son düzenleyen:

@GaDDaRR-KeRiM anladım . Bu yıl kaynak çeşitliliği daha fazla Themis soru bankası yerine (gelen yıl çözüm gerçekten gereksiz zorlayıcı sorular vardı) Haziran Temmuz ayını beklemek ve sınav formatına yakın sorular içeren kitapları tespit etmekte fayda var.

• J
                                            Jacks parol Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@mülki oncelıkle engin bilgilerinizi bızımlede dogru kaynak acısından paylasırmısınız rıca etsem gercekten tecrubesi olmayıp kalıp kitap paylasan veya ustad olarak tanınanlardan bezdim inanın

• 1
                                            • 2
                                            • 37
                                            • 38
                                            • 39
                                            • 40
                                            • 41
                                            • 547
                                            • 548
                                            • 39 / 548
                                            • İlk ileti