2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
18 Ekim 2020
-
@miAzim kaynak?
-
@av-sena hocam ama bizim geçmemiz gereken ilk aşama yazılı sınav ve mevzuata hakim olmak gerekiyor, elbet de teori de çok önemli ama bunu ikinci aşamaya yani mulakata kalabilirsek yeniden değerlendirir ek kaynaklar destekleyebiliriz bence.
-
arkadaşlar, iyi çalışmalar. Bende Ahmet Nohutçu hocanın 2019 Mart basım tarihli idare hukuku kitabı var. Acaba bu seneki sınav için yeni basımını mı almalıyım? Mevzuatı da takip edemedim, çok fazla değişiklik oldu mu yoksa bu basımı yeterli midir sizce?
-
@cambasi61 almayın çok fazla bir şey değişmedi instagramdan ali argama veya yiğit yılmazı takip edip değişiklikleri kendiniz işleyin kitabınıza
-
Yazmayacaktım ama sizlerle paylaşmadan yapamadım.. Müjde arkadaşlar müjde 2020 100 kişilik alım netleşti. https://www.icisleri.gov.tr/kurumlar/icisleri.gov.tr/IcSite/strateji/OYA/oooyya/oyaoya/2020-YILI-PERFORMANS-PROGRAMI.pdf
-
@ryu753 çok teşekkür ederim hocam
-
@Ömermuhtar sınav tarihi ne zaman hocam
-
@Ömermuhtar sınav tarihi ne zaman hocam
-
Bu durumda sınav ne zaman?
-
@Ömermuhtar, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Yazmayacaktım ama sizlerle paylaşmadan yapamadım.. Müjde arkadaşlar müjde 2020 100 kişilik alım netleşti. https://www.icisleri.gov.tr/kurumlar/icisleri.gov.tr/IcSite/strateji/OYA/oooyya/oyaoya/2020-YILI-PERFORMANS-PROGRAMI.pdf
Hocam tarih hakkindada bizi bilgilendirebilir misiniz asagi yukari ne zaman olur ?
-
Ekim kasım bandına çekilebileceği söyleniyor. Önceki tahminlerden en muhtemel 5 aralık gibi duruyor
-
@ayhanistan hocam Eylül gibi olabilir mi acaba gerçi o kadar erken olur mu o da var belki geçen seneki gibi Kasım olur en erken.
-
bir arkadaş çok iddialı şekilde aralık için tarih vermişti acaba hala aynı fikirde m
i -
Arkadaşlar kaymakamlık ıcın ınsan hakları ve tr ekonomısını full ya da full e yakın yaptıracak kaynaklar neler sızce??Bende aöf ve ateş ınsan hakları ile tr ekonomısı yasın coban var..bunlar yanında mutlaka almalısınız dedıgınız ek olarak almamı onerecegınız kaynak ve soru bankası var mı___???
-
@MiraKar eylül olmazdı için hocam temmuz da ilan gelmesi gerek protokol imzalansa yazarlardı sanırım
-
Şu tarih verme işini artık bi bırakın kafasına göre herkes tarih veriyor. Sınav tarihini bilince sizi mia yapmayacaklar ya da tercihiyap size plaket vermeyecek. Gecen sene de aynı muhabbetlerdi bu sene de aynı şeyler gerçekten tarihi eylül ekim olmasını isteyenlerin aklında tek duşunce kpss alan calışanlar bu sınava hazırlanamaz bize şans doğar. Böyle sığ düşüncelere kapılır şu tarih konuşuluyor bu tarih olacakmış diye yıldırmaya calışmayın. Sözum 5 aralık sınav tarihini söyleyen kişiye değil çünkü o mülakat tarihlerini ve başka sınav tarihlerini de söylemişti ve dediğide cıktı lafım dıger trol ve sığ düşuncelere kapılanlara..
-
-
@marjinalmaliyt57 sınav tarihi önemli
-
@cevatcobanli444 gerçek tarihler önemli senaryolar değil.