2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@zenginmemur mühendislik disiplini kazanmak her açıdan önemlidir. Kamu yönetimi yükseğini yapmış bir inşaat mühendisi olarak bende bu sene basvuru yapacağım. biraz gülelim mi ? infaz ve koruma memuruyum.
-
Sınav tarihiyle ilgili bir gelişme var mı?
-
@ayhanistan inşaat muh ve infaz koruma memuru musunuz?
-
Sınav tarihiyle ilgili bir gelişme var mı?
-
@Mülki_Amir_22 Geçen sene kaim makam konu anlatımlı kitabından çalıştım ve yeterli buldum, mevzuat için önerebilirim.
Anayasa ve İdare hukuku içinse Themisi tek geçerim. -
@ayhanistan ona gülmek denilemez tabiki.İnşaat muhendisligi hic yoktan ozel sektörde 4000 lira ile başlar.Infaz koruma memurluguda iyidir.Yani muhendislik ozelde saygı görur.Kaymakamlik ayri bir dünya.Kaymakamlik sevda mesleğidir.Zorlukları vardir.Ama sevilerek yapılırsa harika bir meslektir.Birde mülakatı kolay degildir.Odtü insaat muhendisi 40bin tl alan var.
-
@mutlu-kedi kaim makam alıcam da anayasa için de ayrıca kaynk almak gerekir mi idare için themis 2019 var elimde
-
@Mülki_Amir_22 yani bu durum size kalmış, ben konu anlatımlı kitaptan çalışmayı daha çok seviyorum, kafama daha iyi yerleşiyor.mevzuat kitabi da yeterli oluyor ama kanunu al yapıştır şeklinde oldugu için konu anlatımlı kitap dili daha iyi bence.
Themis idare benim de 2019 basım yenisini almayacağım -
@mutlu-kedi anayasa hangisi hocam o da themis mi
-
@Mülki_Amir_22 evet hocam, o da themisti
-
1 tane soru bankası alacak olsanız hangisini alırdınız arkadaşlar?
-
@ryu753 statüs
-
bu sene sınav olmaması gündemde konuşulmaya başlandığı söyleniyor. Özellikle 2021 haziran ayına kaydırıldığı. Doğru mudur ?
-
Sadece mevzuat kitabı yeter demiş bazı arkadaşlar mülakatta mevzuat sorulmadı hep teori soruldu.
-
@birsorumolacaktı hocam yanlış anlama ama tarih biraz sanki pek kaymakamlık teamülüne uygun değil gibi. Yani mart deseler size diyenler belki derim de haziran vs pek mantıklı gelmedi. Bence 2021 bile olacaksa mart gibi olur. Tabi bu benim fikrim. Umarım bilgisi olan arkadaşlar paylaşım yaparlar.
-
@birsorumolacaktı kaynak nedir ?
-
@john inşaat yüksek müh. ve infaz koruma memuru . Hocam ukalalık demeyin kırılırım. Tüm disiplinlerimi kaymakamlık çerçevesinde yaptığımdan dolayı benim başka bir amacım yok. parada pulda gözüm yok. Tek derdim kaymakamlık sınavını kazanmak. Mühendislikte yapmak istemiyorum. maaşta yetiyor sonuna kadar deneyeceğim.
-
@ayhanistan yeter ki azmedin bir mühendisin kaymakamlik hayali umarım girersiniz mulakattada bürokrasiye kurban gitmezsiniz.Azim en guzel sey siz yeter ki azmedin .Yaptığımız isin önemi yok aslinda hayallerimiz ve disiplinimiz olsun yeter.
-
@birsorumolacaktı hocam duyumunuz sağlam mi herkes aralık konusunda hemfikir çok geç değil mi
-
@birsorumolacaktı, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
bu sene sınav olmaması gündemde konuşulmaya başlandığı söyleniyor. Özellikle 2021 haziran ayına kaydırıldığı. Doğru mudur ?